Snelle levering, klantenservice heeft geen technische kennis.

Goed product. Prima prijs. Snelle levering. De klantenservice kon mij geen antwoorden geven op technische vragen.

Bestelling verliep eenvoudig evenals de levering. Nieuwe Accu Fulbat YTX9-BS Gel 12V 8Ah batterij geplaatst en motor rijdt weer als voorheen.

Goede producten en snelle levering

De levering is snel en het is duidelijk wanneer de producten aankomen. Ik kan alles wat ik nodig heb kopen.

vakwerk!!!

op tijd geleverd, bij de levering bleek de bestelling niet compleet... echter binnen de 24 u de ontbrekende onderdelen nagestuurd gekregen.

Perfecte service

Helemaal perfect alles goed lage prijzen snelle levering en alles in orde en goede kwaliteit

Snelle levering !

De levering was zeer snel, vijf sterren daarvoor. Echter, het spruitstuk dat ik ontving leek een gebruikt onderdeel te zijn, wat teleurstellend was. Artikelnummer PIA-845737 Voor de rest kan ik niks zeggen.

Lekker snelle levering

Keuzes makkelijk te maken en vooral erg snel tuis

Goede producten en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding. Producten worden snel en goed geleverd

Teleurstellende klantenservice en irritante marketing

Ik ben erg ontevreden over mijn ervaring met dit scooter onderdelen bedrijf. De klantenservice is waardeloos; ik heb meer dan een week geleden een mail gestuurd en nog steeds geen reactie ontvangen. Hoewel de onderdelen gelukkig wel passen, is de constante stroom aan onnodige mails echt irritant. Zelfs nadat ik me heb afgemeld voor hun mailinglijst, ontvang ik nog steeds bijna dagelijks reclame in mijn inbox. Dit bedrijf moet echt werken aan hun klantgerichtheid en hun marketingpraktijken herzien. Ik zal hier in de toekomst zeker geen bestellingen meer plaatsen.

Super fijne service

Pakket was binnen 12 uur al in huis! Perfect geleverd en overal goede kwaliteit!

Vlot en perfect afgehandeld

Na een makkelijke zoektocht op de website met de beschikbare filters kon de bestelling in enkele klikken worden voltooid. Nadien correct op de hoogte gehouden waaruit een snelle levering kwam .. Samengevat ... Perfecte service ;-)

Goed product, voor een prima prijs. Snel verzonden. Voldoet aan de verwachting.

Zeer slecht product

Ketting randje Chrome kreidler besteld Zeer slechte kwaliteit. Lijkt erop dat het al eens gemonteerd geweest is. Of dat er overheen gereden is. Krassen deuken en plat gewalst aan de achterkant ter hoogte van het achtertandwiel.

Makkelijk te bestellen en zeer snelle bezorging

vlotte en snelle levering

Handvaten voor mijn fiets besteld de volgende dag al in huis,en van prima kwaliteit en een goede prijs,als ik weer iets nodig heb zal ik zeker aan Kparts denken en bestellen.

Alles naar wens

Snelle levering en alle producten zijn van prima kwaliteit

Je eigen regeling niet weten!

Een medewerker verteld mij dat het voor 11:00 bestellen, avond in huis. Ik begrijp dat het de volgende dag ook kan komen daar heb ik geen problemen mee. Ik heb het dinsdag besteld en het is nu al vrijdag. Ik heb me pakket nog steeds niet maar krijg wel een mail of ik tevreden mee ben en waarin de mail vervolgens staat dat het voor 11:00 bestellen is, avond in huis is. Maar dan bel ik jullie klantenservice op zeggen ze tegen mij dat er zo iets niet bestaat? Daar klopt iets denk ik niet?

Korte lijnen

Duidelijk omschreven product zoals omschreven,makkelijk zoeken

Super goeie onderdelen ben zeer te vreden en onderdelen zijn een dag later binnen als je 's avonds voor 22,00 uur besteld ben zeer te vreden

We zijn heel goed geholpen, zelf had ik eerst het verkeerde onderdeel besteld. Na contact met via e mail snel en goed geholpen. In de e mail stonden de juiste onderdelen aangegeven en kon deze bestellen. En dezelfde dag nog thuisbezorgd.

Fantastisch! Snel , mooie producten !

Ik vind er altijd vlot mijn onderdelen, zeer snel geleverd en past altijd ! En als dan toch eens een keer ni past is het retourneren een fluitje van een cent ! Top ! Doe zo voort !

Gewoon goed

Zaterdag besteld en dan maandag afleveren. Helemaal geweldig toch. En dat is nou nog eens zaken doen. Bij de meeste leveranciers krijg je je bestelling pas op dinsdag. Hierdoor ga ik hier vaker bestellen. Ook de prijzen zijn zeer scherp waardoor je snel terugkeert bij K-Parts

Perfect!

Snel geleverd en goede producten voor een eerlijke prijs. Zeker een aanrader! :)

Startknop piaggio in 24hr geleverd Werkt goed

Snel besteld, snel geleverd voor een concurrerende prijs

Perfect, ‘s ochtends 2 Michelin banden besteld voor mijn motorfiets ‘s avonds al geleverd voor een goede prijs

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk