Flinke tube voor niet te duur.

Geen slecht woord!

Een helm en een hoes voor mijn scooter besteld. De volgende dag netjes verpakt in huis. De helm en de hoes zijn en zitten perfect.

Snel en correct een bestelling kunnen plaatsen.

Beenkleed besteld en deze is snel en goed verzonden en aangekomen. Ook de kosten zijn een van de goedkoopste die ik heb kunnen vinden. Zeer blij met de goede en snelle service.

Snelle verzending

Naar mijn mening is k-parts de beste scooter onderdelen website omdat de site ook super overzichtelijk is en omdat ze hier bijna alles hebben voor alle scooters en super snelle levering!

Goeie service

Groot assortiment, snelle levering, scherpe prijzen

Product snel gevonden, eenvoudig bestellen, snel in huis, voor een goede prijs, en o ja, handige zoekfunctie op de site. Wat wil een mens nog meer, behalve dat zijn accu nooit meer aan vervangen toe is....

Waanzinnig

Waanzinnig mooie helm. Zeer schep geprijst en de volgende dag al in huis. Absolute aanrader.

Geen idee over het algemeen wel!

Ik kan mijn laatste aankoop nog niet beordelen gezien ik voor gebruik een aanrijding heb gehad em de spullen voor nu nog niet nodig heb omdat mijn brommer in puin ligt

Goede website, snelle service en goed product.

De website is makkelijk in gebruik en erg overzichtelijk. De producten zijn in goede prijs kwaliteit verhouding. En de helm in dit geval was de volgende dag al geleverd. En zit als gegoten.

Duidelijke site & snelle levering

Prijs was juist duidelijke site en snel binnen. Dikke prima

Zeer tevreden 1ding niet op vooraad gelijk 2dagen later binnen

Makkelijk en snel

De bestelling was makkelijk te doen. Levering al de volgende dag. Helm helemaal top. Dochter is erg blij met haar roze helm.

Snelle service!

Snelle verzending en goede kwaliteit van de onderdelen!

Uitstekend product, scherpe prijs

Transporteur waardeloos, 2 dagen te laat. Maar kan verkoper weinig aan doen. Product wel mooi!

Goede service en website

Goede onderdelen met een juiste website

Snelle levering, alles zoals op de website getoond wordt. En blij met de vele 2-tact onderdelen.

Ik ben erg blij

Ik ben zeer tevreden, ik heb het product zoals beschreven de volgende werkdag ontvangen. Ik zal in de toekomst zeker nog iets bij deze winkel bestellen

Snel het juiste onderdeel gevonden en zeer snel geleverd. Alles verliep perfect en nergens iets op te merken!

Helemaal top , snelle levering

Met de hoofdletter K van K-Parst , Super fijn website en makkelijk bestellen .

Goede snelle levering kwaliteit spul

Lampje en vizier besteld volgende dag gelijk binnen goede spullen!

Artikel en verzendkosten niet redelijk.

Ik heb één kleine sticker besteld , en jullie doen hem in een doos . Maar hij kon makkelijk in een envelop en kan dan als brievenbus post ,maar nee jullie rekenen het volledige verzendkosten bedrag ,wat niet in verhouding staat met de prijs van de sticker. Dus zeer klant onvriendelijk.

Super service

Super goede service,snelle verzending en snel antwoord op je vraag!! Echt top!!

Zeer fijn. Onderdelen makkelijk gevonden op de site en zeer snelle levering. Heb ondertussen weer een bestelling geplaatst.

Een goede brommer onderdelen boer

Mijn ervaring tot nu met k-Parts is goed altijd de goede spullen binnen gekregen en alles paste altijd alles netjes binnen gehad en kreeg voor alles een mailtje ik vind het een fijne onderdelen boer en ben vaste klant voor mijn brommer onderdelen

Super snel!

Faster than thuisbezorgd!