Tools2Go doet wat het belooft

Bestellen ging snel. Vragen over het product werden snel en correct afgehandeld. Ik ben blij met de aankoop.

Snelle service voor een goed produkt!

Fijne schroevendraaiers en makkelijk te bestellen.

Verkeerde spullen geen reactie op mail

Verkeerde spullen gekregen, dit gemeld Bij jullie maar tot 2x aan toe geen reactie gehad op mijn mails

Levering 2 stuks 6-kant doppen duurde 3 weken

Op 20 december heb ik 2 grote maat 6-kant doppen besteld. Ondanks herinnering op 4jan, duurde het nog een week. Ik kon toen mijn geld terugkrijgen of wachten, tot 10 januari dus. Drie weken minus 3 feestdagen voor materiaal uit voorraad en zonder bestelupdates is onacceptabel.

Gelukkig heb ik wat geduld, eind goed al goed!

Bestelling geplaatst op 26/12/24 Pakje geraakte niet van plaats Paar keer gebeld zonder contact.. Mail gestuurd, antwoord (wel in de spam) gekregen met een bezorgde aard. Enkele dagen later(21/12/25) pakje kompleet geleverd

Beloofde verzending

Alles oke maar de belofte van verzending is achterhaald en in deze drukke tijd niet meer maar niet meer vermelden

Rien à redire sur le matériel mais délai de livraison très long.

Rien à redire sur le matériel mais délai de livraison très long.

Snel geleverd, nette prijzen.

Een item speciaal gereedschap, significant goedkoper dan bij andere aanbieders, en vlot geleverd.

Heldere site

Ik zocht en vond speciale kruiskopschroevendraaiers. En die werden de volgende dag keurig geleverd. TOP!

Onbereikbaar

Mijn bestelling is op 1 januari door Tools2Go aangeboden aan GLS. Nog altijd op dit moment (13 januari) niets ontvangen. Op 10 januari verschillende keren geprobeerd te bellen maar na 5 seconden wordt de verbinding telkens verbroken. Hetzelfde gebeurde vanochtend. Jullie zijn gewoon niet bereikbaar. Zeer slechte service dus. Helaas heb ik het artikel al betaald. Kan het bedrag à € 31,- worden teruggestort op rekening NL98 RABO 0320 3005 36 Ik twijfel namelijk of ik het bestelde nog ga ontvangen, Het betreft ordernr, Z-202096144 Mocht hier geen bevredigende oplossing voor komen dan zal ik deze zaak voorleggen aan AVRO/TROS RADAR en aan de ACM.

Very good service

will order again.

Top geregeld

Na prettige contact alles rechtgezet.

Prima kwaliteit voor een goede prijs!

Zeer positief verrast met de kwaliteit van het gereedschap. Ik ken het originele gereedschap (Riemspanner klem, Kia Niro HEV) Dit stuk gereedschap is onmisbaar voor het vervangen van de generator/starter riem aangezien deze riem 2 spanners, 1-sterk en 1-minder sterk heeft. De sterke riemspanner moet worden samengeknepen met het gereedschap en de mindersterke (voorkant motor) kan met een passen steeksleutel worden ontspannen, easy!

Slecht te bereiken en levering laat op zich wachten

Slechte levering . 18 december zou het pakket geleverd worden ik heb nog steeds niks ontvangen van verschillende vervoerders mail gehad dat het pakket is aangemeld maar verder komt het niet .

Product niet ontvangen ook geen bevestiging

Goedemiddag beste Tools2go, Wij hebben 2 weken terug wat besteld na dat we paar dingen hadden besteld die waren aangekomen alleen de laatste product niet. Bedrag van 72,90 met de omschrijving l241218142732918CBA2F181NY7051438512231498 Order z-202096082. Wij horen het graag hoe het zit. Met vriendelijke groeten, Car center plus

Bestelling niet geleverd telefonisch, mail, whatsapp niet bereikbaar

Wacht al sinds 23 december op mijn bestelling en heb geen informatie om te kijken wanneer dit geleverd wordt. Tools2go is telefonisch per whatsapp en mail niet bereikbaar! Wat moet ik nu? Wachten of het ooit geleverd wordt? Waarom zijn jullie niet bereikbaar tijdens jullie zelf aangegeven werktijden? Juist hier besteld omdat jullie snelle levering beloven en producten waren ook op voorraad. Zeer slechte ervaring dus. Hopelijk wordt er nu eindelijk contact opgenomen en de spullen snel geleverd!!!!

Slecht, nul Contact! geen levering

22 December besteld 2/3 werkdagen levertijd 03-01-2025 nog niks ontvangen. Mail word niet beantwoord, Telefoon word niet opgenomen enz. heel benieuwd of ze na negatieve reviews wel zakelijk gaan worden.

OBD 2 werkt niet op mijn auto na telefonisch advice gevraagd

Via WhatsApp zeggen ze ja deze zal je probleem oplossen, na levering werk niet ik stuur nog eens op WhatsApp? Ja terug sturen is niet slim misschien zal je hem nodig hebben voor een andere auto ....

Goed en snel

Super efficace

Rapidité Efficacité Qualité du produit Merci

grote keuze op overzichtelijke website

ik kon goed vinden wat ik zocht

Very good

I am very satisfied.

La marchandise reflète totalement mon choix, le produit de très bonne qualité

C'était ma première commande le service shipping très opérationnel

Correct dans l'ensemble

Commande de France , commande reçu en 15 jours avec un jours férié, plus qu'à tester .

perfect !

handig ding

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.