Doen wat ze zeggen!

Zeer prettige ervaring! Helder, duidelijk en correct!

Het juiste passende gereedschap en prima verzorgde snelle levering!

Heel opmerkelijk. Na lang gezocht te hebben, is dit het enige bedrijf waar ik het juiste passende gereedschap heb gevonden. Het ging om een koelvloeistof radiator test kit met de juiste passende speciale aansluitinrichting. Dus geen universele set zoals bij vele bedrijven te koop aangeboden, waarbij geen enkele aansluiting past, maar echt speciaal met de juiste diameters voor het type auto. Daarvoor lof Tools2Go!!

Pessima

L’azienda non aggiorna la disponibilità degli articoli e non si degna di tradurre in italiano le comunicazioni con i suoi acquirenti dall’ Italia. Il risultato sono tempi di attesa lunghi e pessima comunicazione

• Ci consiglieresti? No

Good service from Tools2Go but awful postal service

Goods shipped by Company in a few days to PostNL but they have taken nearly 2 weeks and I now do not have a delivery date at all. Their tracking information only ever stated preparing to send to UK by 14-16th February, but nothing has happened (as of today 20th Feb.) and tracking now says delivery date not known. Would not recommend use of PostNL.

Alles is prima verlopen.

Keurig een mailtje dat het 1 dag vertraagd was. Gisteren mijn nieuwe tangetjes uitgeprobeerd, fantastisch had ik eerder moeten kopen.

Super en snelle levering

Fantastisch bedrijf

Ik bedoel, uitzoeken op de bank en niet veel later in huis.

Très bien je conseille

Très bien emballé et efficace

vlotte levering

Mooie site, makkelijk zoeken en vlot geleverd.

Snel geleverd erna veel spam mail

Super mooie Infrarood lamp Besteld, werkt goed en snel geleverd, Met 1,5 week al zeker 5 mails met aanbiedingen gehad, zit ik niet op te wachten!

Bonne outil pour silentbloc polo 9N.

Bonne outil pour silentblocs de triangles dans le berceau du train avant de polo 9N, mais j'ai du raccourcir l'entretoise au tour pour qu'elle rentre dans l'emplacement, en effet la longueur du silentbloc du triangle est de 54mm et l'entretoise est plus grande.

Scherp geprijsde artikelen!

Scherpe prijs

prima en snel

snelle lvering en prima kwaliteit

parfait

parfait vendeur sérieux et efficace

Negativa

Dopo 10 giorni non ho ricevuto la merce acquistata.

• Ci consiglieresti? No

Soddisfatto

Spedizione veloce

• Ci consiglieresti? Si

Produit très bien emballé bravo

Produit très bien emballé et délai de livraison parfait

Molto seri

Precisi e organizzati prodotti di qualità

• Ci consiglieresti? Si

Heel snel en goed service

Kwaliteit spullen

Fijn persoonlijk contact

Eerste keer wat besteld en via app snelle persoonlijke reactie en denkt mee.

une semaine passée et le colis n' est pas remis au transporteur ....

une semaine passée et le colis n' est encore pas remis au transporteur, c' est trop long...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Commerçant serieux

Bon produits et à bon prix, expédition rapide merci tools2go. Petit bémol sur la livraison, colis visité donc partiellement ouvert (merci GLS).

Goede communicatie met verkoper, en snelle levering met goede prijzen

Parfait

Tous c’est bien passé

Envoie rapide. Bon rapport qualité prix. Merci.

Article conforme à ce que j'ai commandé. Livraison rapide. Merci.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.