Zeer vlugge en correcte bediening

Is oke

Impeccable

Vlot, duidelijk.

Goed, duidelijk en alles vlot. De bezorging was een dag later, dit zonder bericht.

Niet zo goed

Tools2go heeft zijn best gedaan. Twee keer een mail gestuurd over het telkens uitstellen van de bezorgdatum hierop ben ik gebeld door Tool2go. Deze hebben verder geen toezeggingen over de bezorging maar als het weer mis zou gaan kon ik contact opnemen. De bezorgdienst in dit geval was GLS over het algemeen heb ik slechte ervaringen met hen. Ik adviseer Tools2go voor een andere bezorgdienst te gaan.

Lange wachttijd tussen bestelling en levering

Niet tevreden over levertijd!

Efficient

Efficient and quick, thank you

Goede ervaring.

Goede ervaring.

Très commerçant

Content de mon achat. Suite rupture d'un article, ce dernier a été remplacé à mon avantage.

super service, fijne contacten

zoals omschreven hierboven

Très bien conforme à mon attente livraison rapide super merci tools2go

Livraison rapide produit conforme à la description merci tools2go

gereedschap ziet er goed uit , veel keuze op de site , redelijke prijzen

Not very happy

I'm just answering to your request because JUST TODAY got your delivery. Very long time has elapsed since the purchase.

plateau à huile et à autre choses super et de belle taille

bon produit et en plus en solde du coup j'en n'ai pris deux

zeer goed

snelle levering goed product

Spedizione veloce e articolo come da descrizione

Transazione e acquisto come da manuale: tutto perfetto! Consigliatissimo

• Ci consiglieresti? Si

parfait

exellent marchand merci

Blij deze website gevonden te hebben.

Ruime keuze,aantrekkelijke prijzenen snel geleverd.Top

Trés correct.

Qualité prix excellent.

Lange levertijd, geen reactie op e-mail

Waar bij veel bedrijven geldt : voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis, wacht ik bij Tools2Go al meer dan een week op mijn bestelling. Op navraag via e-mail wordt niet gereageerd.

Scherp geprijsd

Ruim aanbod tegen scherpe prijzen. Aanvaardbare levertijd.

Nadat ik gebeld had dat het product gebroken aangekomen was, is er meteen een nieuwe toe gestuurd.

Twee mooie zaagbladen besteld,voor een top prijs.

Zeer snelle en correcte service

Zeer snelle en correcte service

Snel, betrouwbaar en goedkoop

Goed bedrijf

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.