Supersnel geleverd, produkt zag er goed uit.

Had het produkt ergens anders besteld, betaald, en dan hoor je niets meer. Heb het geld na het sturen van meerdere mails toch terug gekregen. Maar met jullie ging het perfect.

Perfect service... Perfect na behandeling en snel en optijd geleverd !!

Terrible

Item never arrived. No response to Email. Paid for Item and shipping. Really Poor company to deal with.

• Would you recommend us? No

Product is prima maar verzenden kan vlotter

Niet helemaal tevreden over de verzending. Gebeld met de leverancier of het op voorraad was en gelijk verstuurd zou worden. Het was op voorraad en zou dezelfde dag verstuurd worden. Niks is minder waar want het is 2 dagen later pas verzonden. Komt dus niet zijn afspraak na.

Niet gekregen wat ik heb besteld.

Had 3 x 8 bitjes besteld en krijg er van elk soort maar 4. Dit was mijn eerste maar gelijk ook mijn laatste bestelling bij jullie. vrgr Martin Mulder

good price but slow delivery

Good quality tools at a fair price. But it took Tools2Go 4 working days to ship the goods.

• Would you recommend us? No

Goed materieel, met correcte dienstverlening

De bestelling van een Weber slagschroevendraaier werd zeeer vlug geleverd. Zoals in de beschrijving staat kan je er vijzen die moeilijk lossen mee uitdraaien. maar ook het omgekeerde is heel goed mogelijk, vijzen die dat laatste stukje extra kracht nodig hebben, gaan er gemakkelijk in.

Ik had een aantal artikelen besteld die ik op kort termijn nodig had. Helaas was 1 van de artikelen niet direct leverbaar (helaas niet op de site zelf te zien), nadat ik had gebeld hebben ze de bestelling aangepast met een artikel welke wel voorradig was en is deze dezelfde dag nog verzonden.

kwaliteit spullen en snelle levering

Zeer goed , tot volgende keer.

Zeer snelle levering

Fast delivery

Great service and good price.

Correcte en snelle levering

Goede afhandeling

Alles goed

Perfect danku

TOP ! !

Degelijk materiaal.. Snelle verzending. Een aanrader !

Very satisfied

Fast delivery and good orientation along the way.

Lack of information on delivery time

Received no reply to 3 emails requesting information on delivery time

snel en correct.

Snelle en correcte afhandeling. alleen jammer dat de levering vier dagen vertraging op heeft gelopen door laksheid van de bezorgdienst. hierdoor was de verpakking beschadigd waardoor de levering niet meer compleet was.

Disappointed so far I was expecting delivery of my order sooner

I have difficulty understanding the length of time from order to delivery. Maybe I expect too much but I would like to know is delivery in a week or two or more ?

client satisfait

une première expérience chez ce fournisseur tout est bien passer . je referais mes achats chez eux sans problème merci a toute l'équipe

Slecht

Product niet bezorgd. Kan zelfs in de brievenbus. Geen melding. Zelf moeten ophalen, twee keer moeten rijden

service rapide

service rapide.

Ottima

Seri e affidabili

• Ci consiglieresti? Si

je vous est écris plusieurs fois sans nouvelle de votre part

bonjours c'est la première fois que j'allée sur votre site j'ai fait une comment je vous est écris deux fois je n'ai eu aucune nouvelle de puis car c'était pour vous dire que je me suis trompé d'article . cordialement Mr gruau

• Nous recommanderiez-vous? Non

Hebben het gereedschap op voorraad

Het juiste gereedschap ontvangen

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.