Aanrader

Kwaliteit produkt top, levering langer dan aangegeven

Bij de rubberdop stond aangegeven past op krik met dat en dat nummer. Dit geloof ik direkt. Echter had ik de hoop dat het ook op mijn krik zou passen gezien de doorsnee. Als extra servicepunt zou ik zeggen, voeg ook een binnendiameter toe, zodat een groter publiek bereikt wordt. Tevens even er op letten dat er niet de standaard 1-3 werkdagen levertijd bij staat. Kwaliteit van het rubber is top, dat het bij mij niet past, is eigen naïeveit.

Te lange levertijd

Te lange levertijd

Buona

Buona

• Ci consiglieresti? Si

Grote selectie speciaal gereedschap

Zocht naar 14 mm bougiesleutel en tool2go had je juiste tools en redelijk snel geleverd ondanks de vakantietijd.

Kan beter

Vrijdags het bedrijf gebeld met de vraag of de kotterbeitels op voorraad zijn. Ja, kreeg ik als antwoord. Echter na 6 dagen werden die geleverd. Het blijkt dat deze kotterbeitels van VDH afkomstig zijn uit Utrecht. Kennelijk heeft Tools2Go zelf geen voorraad op de plank liggen.

Helaas

Wat schroefbitjes nodig gehad en na rondsurfen op Tools2go beland. Wat een keuze, wat een assortiment! Makkelijk te zoeken op bitvorm en driver. 45 jaar geleden een doppendoos gekocht met een afwijkende bitjes driver.....tools2go heeft ze! Deze set mooi aan kunnen vullen. Powerbits voor een elektrische slagschroevendraaier.... te kust en te keur. Nu komt het helaas-deel. Na de bestelling, betaling en snelle ontvangst van de goederen krijg ik een mailtje met de tekst "Om onze dienstverlening te verbeteren...." Helaas, er is hier niets aan te verbeteren. Goed gewerkt tools2go!

goede prijs kwaliteit

correcte en vlugge levering

Excelente business

I’m very happy my tools come fast thanks so much.

Tutto come descritto..

Ho effettuato l'acquisto di tre attrezzi e sono rimasto contento di tutto...tutto come.me lo aspettavo

• Ci consiglieresti? Si

Produit conforme

Avant d'acheter ce produit sur ce site j'en ai acheté trois autres ailleurs qui n'étaient absolument pas conforme donc je ne peux que faire des éloges sur ce produit

Outil pour poulie d’acc

Dommage qu’il n’y ai pas le mode d’emploi , en plus impossible de savoir à quoi servent les 3 joints thorique

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ok...

Snel gelevert....product lijkt goed.....ging kapot de 2de keer de camper intestappen.....ik kan niet voorstellen wat met mijn vriendin was gebeurd als zij uit de camper was gegaan en de opstapje kapot was gegaan..terugsturen? Nieuwe krijgen?

Goed maar wel aan de prijs

Slechte communicatie.

Geen contact meer als je materiaal van slechte kwaliteit wil terugsturen. Reageren niet op telefoon en mail.

Goede producten en service

Er was eerst weinig duidelijkheid over de leveringsdatum. Een paar dagen later een mail gehad dat het vertraagt was, daarna zeer snel geleverd en goede kwaliteit tools.

Supersnel verzonden daarna verdwaald bij de bezorging naar verkeerd depot gestuurd

Super vlot en netjes en goede kwaliteit

Very good assortment and fast delivery

Very good assortment, found the tools I was looking for

where is that tool ?? still waiting !

waiting !!

• Would you recommend us? No

Alles verliep prima en vlotjes

Zeker betrouwbaar en voor herhaling vatbaar

toppie

gemakkelijke bestelling, correcte en snelle levering. Geen dada of blabla, gewoon goed

Goede kwaliteit normale leveringstijd precies wat in verwacht had

Satisfait à recommander

Commande conforme et livrer dans de bons délai !

snelle service

Great to deal with

Great communications.. very fast postage... and good quality stuff.. at a reasonable price

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.