Works OK, but seriously tricky to connect wires

Fine. Slightly slow delivery

I emailed the company and got no response

Nobody responded to my email query

Netjes geleverd binnen de afgesproken tijd

Prima ervaring!

Voor de eerste keer bij Tools 2 Go besteld en zeker voor herhaling vatbaar.

great tool at a lower price than manufacturer

took quite a while to arrive, but I'll put at least some of that to brexit and the inability of my government to organise anything efficiently

Commande conforme à mes attentes

Je recommande le site, ma commande est bien conforme à mes attentes, emballage correcte et livraison dans les temps.

tot volgende keer

Doppen voor nette prijs - levering niet supersnel maar wel in orde.

Na een bestelling te plaatsen zag ik ook wat slechte reviews van teleurgestelde klanten via Google. Het inloggen voor de bestelstatus ging ook niet van harte, (kan ook door de browser komen, geen idee) maar later kreeg ik alsnog een update via GLS over het verzendtraject. Besteld op 11 juni, behandeld op 15 juni, en geleverd op 20 juni. De doppen zijn precies wat ik zocht en prijstechnisch prima! Goed verpakt geleverd in een brievenbuspakje door GLS. - Een tevreden klant m.b.t. Tools2Go.

Imballaggio non buono è arrivato tutto piegato

Serietà ottima

• Ci consiglieresti? Si

Product goed, verzending alsof het van AliExpress kwam

Het product is perfect ! Maar de levering was minder. Zou eigenlijk woensdag binnen komen , daarna donderdag toen vrijdag. Eindstand maandag pas. Dat kan komen door Hun. Of Dat kan komen door GLS Mvg Dave

niet goed - niet slecht

ik vond dat de levering heel lang duurde en de kuip onderaan is niet volledig vlak !

Bestellung und Lieferung einwandfrei geklappt

Für mich stimmen Preis-Leistungsverhälnis für die von mir bestellten Artikel. Bei Kontakt mit dem Kundenservice sehr freundliches Gesprächsklima.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gevonden wat ik zocht

Easy website, goede zoekfunctie en vooral eerlijke prijzen

Pas d'information sur la livraison

Depuis ma commande je n'ai eu aucune information sur la date de livraison et j'ai découvert mon paquet un jour dans ma boite aux lettres. Heureusement que c'était un petit paquet ! Sinon le produit est conforme et de bonne qualité.

Eindeloos wachten

Slecht, jullie hadden eerst het artikel op stock en 1 tot 3 dagen bezorgtijd genoteerd. Het werden er bijna 5 maanden.

entreprise injoignable

J'ai essayé de les appeler : le numéro de téléphone est attribué à une autre société. J'ai donc envoyé un message : j'attends encore la réponse, depuis une semaine.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Merci++

Merci

Slechte ervaring

Bestelling ruim twee weken geleden gedaan maar levering is zoek of niet op de post gedaan. Ik krijg geen of late reactie maar waar de reeds betaalde bestelling is blijft een raadsel. Sinds twee dagen geen reactie meer mogen ontvangen

Levering duurde te lang

Moest lang op mijn levering wachten, Op zich niet erg maar had dit gelijk aangegeven. slecht telefonisch bereikbaar

Ok

No problem

Shipment slow asf

As I write this, the shipment still hasn’t arrived after 2 weeks of waiting. 3 days delivery was promised when ordering

• Would you recommend us? No

Zeer slecht bedrijf! Koop hier niet!

Wat een vreselijk bedrijf, eerste en laatste keer dat ik hier iets heb besteld. Zit nog altijd, 2-3 weken later op mijn bestelling/geld te wachten. Duurde eerst al anderhalve week voordat het verzonden werd, erg slechte communicatie over de vertraging. Vervolgens zou het door GLS bezorgd zijn op een dag dat er net niemand thuis was, niet bij buren afgeleverd, geen briefje in de bus. Inmiddels 3x gemaild naar Tools2Go, en enkel na de eerste een domme mail terug met enkel 'uw bestelling is verzonden'. Vervolgens laten ze niets meer van zich horen. Heb ze vriendelijk verzocht het aankoopbedrag terug te betalen, maar altijd nog niet gezien of gehoord. Dus denk goed na voordat je hier iets koopt!

Niet goed

Niet antwoorden op mails

Slecht

Na 2 weken nog steeds niet geleverd. Er wordt niet meer geantwoord op berichten.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.