topper

zeer snelle en correcte service

Zoals het hoort. Super.

Foutje werd onmiddelijk rechtgezet. In de toekomst zeker opnieuw.

Niet alles gekregen wat ik besteld heb.

Moest maar nog iets gaan bestellen dan stuurde ze het daar in mee ivm verzendkosten. Willen zelf niet voor hun fouten uitkomen om dat het extra kosten voor hun zijn.

snelle levering en product als omschreven

Prima.

Een artikel had een lange levertijd. Ontving een mailtje waarin een alternatief werd aangeboden. Goede service.

top

vlotte verkoop

Juiste voor wat ik het nodig had.

Prijs. snelheid, website, communicatie perfect.

Bij Tools to go terechtgekomen ivm de prijs. 30 tot 50 % voordeliger dan vergelijkbare leveranciers. Gratis en snel verstuurd. Prima kwaliteit.

Prodotto acquistato come descritto di ottima qualità

Scrostatore pneumatico professionale acquistato ad un prezzo eccezionale ,ordinato il 6 Marzo e consegnato dopo 6 giorni con un'ottimo imballo ,il prodotto corrisponde e sono molto soddisfato .

• Ci consiglieresti? Si

Boven verwachting

Razendsnelle levering. Het gereedschap werd 16 uur (!) na het plaatsen van de bestelling al geleverd (in België). Op mijn vraag per mail of het gereedschap voorradig was, kreeg ik snel antwoord. Top ervaring met Tools2go!

Geweldig snel en correct

Top besteld goede communicatie levering vlot n

Probleem oplossend

Waar gewerkt wordt vallen er spaanders, maar bij Tools2Go weten ze van aanpakken en deze snel en vakkundig opgeruimd. Het omruilen van het verkeerd geleverde artikel was snel geregeld!

conforme a se que j ai commander

ras

Super tevreden

Na mail contact toch nog het juiste gekregen, alleen de bezorging door GLS is minder maar daar kan tools2go niets aan doen .

Micro mecanique

C'est dur de trouver des éléments pour des expériences mécaniques - electronique.. PAS D ACCORD AVEC VOTRE DEMANDE DE METTRE LA CROIX.

Niet

Sorry hoor ik heb mijn bestelling op 22 maart geplaatst.blijkt dat het is overgedragen op 25 maart aan gps met de melding 1 tot 3 werkdagen! Het is nu 1 april en lees nu dat het pakket wel is aangemeld maar nog niet fysiek aanwezig is hoedan? Ik snap dat het druk is maar zeg dan niet 1 tot 3 werkdagen. Fijne dag verder, groet sonja frinking

Vlotte snelle levering

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

produit correct

délais respectés

Mooie website, veel keus en snelle levering

Levering binnen 3 a 4 werkdagen. Ruime keuze op de website. Briefing via mail.

Tegenvallend

Het product was snel geleverd. Alleen is de verpakking kapot

verder wel goed leverijd minder

2 doppen besteld eerst telefoon weren andere doppen ik zij geen probleem werden op gestuurd maar kwam niets weer een mail gekregen doppen werden andere beetje omslachtig mij wat te lang geduurd

snel geregeld.

Zero

3 semaine pour avoir un outil

• Nous recommanderiez-vous? Non

Tutto perfetto ...

Tutto perfetto ....

• Ci consiglieresti? Si

Pas assez solide

La livraison était rapide, bon service. Par contre les pièces n’ont pas tenue 5 minutes

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.