Is goed.

Is goed.

Très déçu

J’ai commandé 6 feux de remorques arrière et j’ai reçu une boîte de numéro à taper je vous ai envoyé des mails mais pas de réponse j’aimerais vous envoyer la facture et ce que j’ai reçu mais je ne peux pas l’envoyer ici mais de me recontacter

• Nous recommanderiez-vous? Non

Veel keuze

Divers aanbod en prijs ok

Na bestelling duurde levering erg lang

Na de bestelling duurde de levering erg lang. Bij navraag zou de vertraging komen doordat de goederen langere levertijd hadden bij de leverancier. Jammer dat de site anders vermeld. Product wel goed

Très bonne expérience

Je suis très satisfait des services proposés et de la rapidité pour la livraison merci à vous

Très bien

Un service en ligne de chat très pratique et réactif. Un peu long pour l'envoi .... Et malheureusement un geste commercial qui n'a jamais était concrétisé.... Niveau qualité des produits commandés je suis satisfait, très bon rapport qualité-prix.

Goede prijs

Zeer degelijk product, efficiënt verpakt voor verzending, snelle levering. Voor herhaling vatbaar

Prima winkel met uitgebreid assortiment

Alles wat ik zocht snel kunnen vinden Scherpe prijzen maken de winkel aantrekkelijk Zeker waard voor volgend bezoek

Goede producten

Objet conforme, envoi rapide, frais de port 5.95E.

Objet conforme et bonne réactivité. Un petit effort pourrait peut-être être fait pour les frais de port.

Satisfaction

Très bon service , rapidité de livraison, articles de qualité. Un bémol sur le fait qu' une autre commande que j ai passée il y a +ou- 1 mois parce que 1 article a du retard ma commande entière est bloquée!

parfait

recus en bonne éduformme

goede producten snel geleverd tegen een redelijke prijs

Goede kwaliteit

Alleen versturen duurde wat.lang. Gaat bij de jungle website een stuk sneller.

Producten 2 maanden wachten!

Producten waren beschikbaar op webshop,reeds betaald maar 2 maanden op moeten wachten.... zelf steeds moeten achter mailen,steeds andere leverdatums... Dit kan veel beter en webshop beter instellen,product niet leverbaar zet het dan op de webshop!

Ottimo rivenditore

Esperienza ottima tutto come da descrizione

• Ci consiglieresti? Si

Onervaren firma

Onervaren firma Matriaal besteld 1/3 dagen in huis normaal 10 dagen mogen wachten zonder enige communicatie mails gestuurd en nooit reactie opgekregen bellen zeggen ze dat het opgestuurd is Toen nog eens gebeld 3 dagen later weer verzonden juist 10 dagen later maar toegekomen Daar bestel ik nooit meer op

Levering backorder 1.5 maand wachten

Lang wachten op nabestelling back order zelf moeten bellen niemand op de hoogte interne communicatie slecht

tres bonne experience

tres content de la qualite du produit , de son prix et de la rapidite de livraison merci

Heel snel

Everything ok!

Everything ok!

Stipte en correcte levering

Stipte en correcte levering

Goede producten maar verzending meer dan een week te laat.

Zending was aangemeld bij GLS na de beloofde verzendtijd van 1 tot 3 werkdagen. Pakket zelf was blijkbaar niet biJ GLS. Pas na een week, na een mail naar de klantenservice, werd het pakket verwerkt en de volgende dag verzonden. Geen antwoorden gehad van de klantenservice. Gelukkig had ik geen haast.

Bon site

3 étoiles car c'est un bon site, mais le délais de livraison est très long et peu d'informations sur l'avancement des livraisons en cours.

fijne klantenservice

fijne klantenservice

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.