Alles klopte, netjes geregeld.

Alles klopte

Top product en zeer snelle levering!

Gewoon goed!

Quick and reliable seller

We receive the item as described in the Web in a reasonable time. I would buy from this seller once again if needed.

povere service

spijtig , maar had een zeer povere ervaring met Tools2Go , het bestelde artikel is uiteindelijk wel in orde gekomen Mijn ervaring was dat ik heel lang heb moeten wachten op antwoord hoe het zat met de bestelling Er werd een paar keer gewoonweg niet gereageerd op mijn mail , ook niet telefonisch Na aandringen (terug per mail) maar in wat hardere taal (wel beleefd) , kreeg ik meteen antwoord en werd het order de volgende werkdag opgestuurd. spijtige ervaring toch , dit gaf geen goede indruk voor mijn 1e bestelling bij Tool2Go Ik zal wel nog eens een bestelling doen , want deze firma heeft toch wel interessante artikels , maar hoop op een betere communicatie in de toekomst.

Mauvais produit

Produit non conforme

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer snelle levering zelfs naarde middle of nowhere in Zuid-Frankrijk

Zeer snelle levering zelfs naarde middle of nowhere in Zuid-Frankrijk

Snel

De kistdeksel zit een scheur in konden ze ook niet weten omdat er verpakking om heen zit, toen het geleverd werd.

Satisfait

Satisfait de la commande produits de bonne qualité .

Commande livré très vite

J'ai été surpris de la rapidité du service entre la commande et la livraison. Quand le facteur m'a contacté je ne pensais pas qu'il s'agissait du colis.

Top!!

Rapide merci

Réactivité

Un peut long entre payement commende et livraison. Apart cela tous est ok

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

zeer goed

men is zeer behulpzaam . bv instructiefilmpje mailen

een topper

vlotte website en snel geleverd

Très bien service est livraison rapide

Emballage solide qualité d outillage est prix abordable... Merci Tools2GO..

Maken niet waar wat men op de website belooft ...

donderdag 03-06-2021 08:45 uur bestelling geplaatst en betaald 08:45 uur bevestiging ontvangen 09:13 uur factuur ontvangen 11:13 uur nieuwsbrief ontvangen geen opvolging tot maandag 07-06-2021 maandag 07-06-2021 16:35 uur zending overgedragen aan GLS dinsdag 08-06-2021 08:20 uur bericht van GLS: vandaag bezorgen 10:53 uur bezorgd door GLS 12:00 uur nieuwsbrief ontvangen 12:05 uur afleverbevestiging GLS De website meldt: 'Verzenden ? Wij leveren snel' Het verzenden door Tools2Go duurt dus 3 hele werkdagen ... De website meldt ook: 'Mogelijke vertraging in levertijd vanwege drukte bij bezorgdiensten. Houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen' Conclusie: De 'levering', door GLS, is flitsend snel ... De 'verzending', het verzendgereed maken, is supertraag ... Advies: Tool2Go, doe hier iets aan, de medestrijders houden zich aan 'vandaag besteld, morgen in huis' ... De bezorgdiensten hebben het bezorgen, heden ten dage, goed in de grip ... P.S. Als Tool2Go zich verbetert, dan een aanbeveling, de gekochte goederen zijn in orde. Voor nu: niet aanbevolen.

goede en snelle service

Hoge KWALITEIT voor een lage PRIJS

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Produit de super qualité

Produit conforme à la description et de très bonne qualité. Vendeur à votre écoute et présent à vos côtés tout le long de votre commande, si vous en avez besoin. Livraison rapide. Merci à toutes l'équipe.

Levering laat op zich wachten

Na 12 dagen en een paar mailtjes verder nog steeds niet geleverd.

Découverte d'un bon site semi professionnel

Rien a redire à partir timing livraison Merci tools2go

Tres bien

Livraison rapide et bon produit

never again

Het gereedschap zelf kwam binnen de aangegeven tijd aan en was prima. Het was alleen niet de goede maat. Het gereedschap voldeed daarmee niet en ik wilde het terugsturen. Dat werd me niet bepaald in dank afgenomen. Ik wacht nog steeds op mijn geld terug.

Vendeur à l'écoute, rapide et sérieux

Envoi rapide et bien emballé.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.