Bonne prestation

Emballage soigné, délais de livraison un peu long mais pas plus que d'autres sites. Concernant le site, je trouve la navigation et le choix intéressants. Je recommande sans problème

Top en correct

Snelle levering en corecte uitleg

Snelle service, behulpzaam en vriendelijk!

Zeer correct afgeleverd

Levering snel en correct

snel en compleet geleverd tegen een zeer redelijke prijs

Alles ok

Alles verliep volgens afspraak

Fatsoenlijk gereedschap

Prijs kwaliteit heel goed, alleen levertijd en leverinformatie kon beter.

Geen betrouwbare informatie

Mega trage service. Producten bijzonder laat geleverd bijna 9 dagen voor het opsturen van twee binnenbanden. Was op voorraad en natuurlijk mag het iets later door de corona ellende maar 9 dagen is in mijn ogen wel erg langzaam.

Moyen

Expédition un peu longue vu les frais execif

Prima web

Prima web snelle levering

Déçu de la livraison et l'emballage

Je suis déçu de l'emballage de mon article, il y avait très peu de protection, la commande était visible par tout le monde, et le transporteur ne m'a pas livré en temps et en heure

• Nous recommanderiez-vous? Non

Bestelling niet ontvangen, verloren gegaan bij vervoer, toch veder goed geholpen na sturen mail. Dank u

degelijke kwaliteit voor een degelijke prijs

goede service, kwaliteit gereedschap teleurstellend

Na aankoop van een stuurtrekker voor opel/GM heb ik het gereedschap gebruikt voor het stuur van mijn stuurkollom proberen los te maken? één v=an de twee trekpoten is afgebroken, terwijl de tweede poot verbogen is..... stuur is niet los gekomen...

Sérieux et conforme à mes attentes

J'ai passé ma commande et reçu confirmation. Puis été informé qu'il y aurait un retard de quelques jours et ma commande est arrivée. Tout cela dans la semaine et toujours très poliment. Je ne peux que recommander Tools2go

Triestig

Het op corona steken dat verzenden mss langer kan duren... En dan het pakje 3 dagen laten liggen eer het naar een postbedrijf word gebracht. Daarnaast niet eens reageren op een mail of zelfs fb bericht. Heb ik dus geen zin maar een woord nodig om deze service te beschrijven

Très mauvaise qualité

L'outil s'est tordu lors d'un serrage d'écrou de cardan à 220 N.m Le bord est beaucoup trop fin et ça plie. Pas du tout adapté, 20 euros gaspillés. J'espère que l'objet sera remboursé.

Klote ervaring

Niks in orde pakket nog steeds niet geleverd na meerder malen men adres te hebben over gemaakt !!!

bon achat

bonne achat trés rapidement expedié mais ne vas pas sur mon pont elevateur obligé de commander chez Ravaglioli

Article endommagé

Mon article est arrivé avec quelques endroits endommagés. C'est pour un ami alors c'était un peu contrariant.

Goede levering - Service super

Goede Levering - Service Super

Parfait

Correspond à mon attente. Livraison rapide. Super

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.