Matériel conforme.

UN regret. le livreur ne s'est pas rendu au domicile car nous étions présents, la sonnette n'a pas été activée et aucun avis de passage n'a été déposé. L'obligation d'aller chercher le colis dans un dépôt n'était pas vraiment prévue et nous regrettons d'avoir à nous déplacer. Cette entreprise de livraison est coutumière du fait, ses livreurs semblent plus pressés de terminer leur tournée que de remplir leur mission pour laquelle nous avons payé AUSSI CHER que la VALEUR du matériel. A l'avenir, je ne me ferai plus livrer par cette entreprise, et, en conséquence, je choisirai le fournisseur en fonction du critère respect du client final via le logisticien. Veuillez en tenir compte, peut-être. Cordialement

• Nous recommanderiez-vous? Non

Matériel conforme à l'annonce

Matériel conforme à l'annonce et envoie rapide

juiste en vlugge levering

zeer goed

Korrekt en Snel

Ruime keuze Meerdere prijsklasse

Zeer snele en corecte levering

Houden zo

TRES BIEN

COMMANDE ATTENDU A MAIS ATTENTE LIVRAISON RAPIDE

Genial

Es la primera vez que compró y todo muy bien

• ¿Nos recomendarías?

Un simple achat...

Rien de négatif...

Gewoon geweldig snel.

Goede prijs,snelle levering. Zo hoort het. Zo kan het. Zo doen zij het. Gewoon top

Snel en goed

Een vlotte bestelprocedure en goede info. Goed verpakt

super webwinkel

goede en snelle levering

Bon rapport qualité prix

Par contre pas tout reçu depuis octobre

Teleurstellend product

Ik heb een terugslagvrije hamer aangeschaft, rubber gevuld met metalen kogeltjes. Het duurde een week voordat die geleverd werd, maar dat kwam voornamelijk door de vervoerder. Toen de hamer uiteindelijk geleverd was heb ik hem in ongeveer 10 meppen aan gort geslagen, was niet eens hard. De gevulcaniseerde buitenmantel scheurde open op de naad. Bedrijf zelf zal best ok zijn, maar dit is gewoon een erg slecht product.

Product is goed!

Bezwaar bezorgkosten erg duur product had makkelijk in een envelop verstuurd kunnen worden ?

Misleidend in leveringsdatum termijn

Umeld levering binnen 2a3 dagen maar het duurt een week eer U de artikelen verstuurd dat word niet gemeld op uw website dat mag ook wel gezegd worden dan weet de klant dat het geen 3 dagen duurt maar 8 dagen eer het bestelde artikel geleverd wordt

Toppie

Stroboscooplamp

Opgestuurd zonder enige bescherming,verpakking licht beschadigd en kreeg geen reactie of ik de doos openen mocht.Fragiel electronisch gereedschap stuur je zo niet op.

correspond parfaitement à ce que j'avais besoin

Première expérience avec vous et pas la dernière

Délai de livraison un peu long/matériel reçu:Top!

Délai de livraison un peu long et pas de confirmation de commande reçue par email. J'ai du réclamer 2 fois pour avoir plus d'informations concernant l'envoi de ma commande. Par contre matériel reçu répond bien à mes attentes.

bezorging moeizaam

alles kloppend zoals voorgesteld, enkel de bezorging was een dag of 3 later als voorgesteld

DECEPTION DU PRODUIT

LE PRODUIT NE CORRESPOND A MES ATTENTES . MATIERE PLASTIQUE QUI VRILLE A LA DEPOSE

• Nous recommanderiez-vous? Non

Levertijd duurde 10 dagen langer dan aangegeven

Levertijd duurde langer dan aangegeven

tools2go is goed en snelle verzending

goed en ook snel verzonden

Je recommande

Colis conforme et reçu rapidement J'ai été débité deux fois mais mon remboursement d'un paiement à été effectué rapidement

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.