Fijne service

Gewoon een goed adres... geen poespas..

Commande non livrée

Merci pour votre questionnaire de satisfaction mais il faudrait déjà avoir reçu la commande avant de pouvoir y répondre . Doit-on y voir un manque de sérieux ? Globalement sur le site , difficile de connaitre les délais et même dans le suivi de commande on peut voir "commande expédiée" mais sans indication de la date d’expédition donc le suivi si on ne vérifie pas tous les jours, le suivi ne sert a rien. Donc expédiée depuis quand ????

• Nous recommanderiez-vous? Non

De bestelling kwam op tijd aan in een mooi pakje, de slijpmachine draait uitstekend.

Mijn man zit in de stiel en hij zegt dat het machientje evengoed is zoals zijn slijpschijf op het werk dus 10/10

Prima site, duidelijk en goede prijzen.

Bestelling was lekker vlot binnen en een prima product.

Très satisfait

Pour un premier achat, delais et matériel sont parfaits

parfait

premiere achat parfait

bon materiel

1 experiance satisfaisante

Ik zit er nog op te wachten!!!!!!

Ik zit er nog op te wachten!!!!!! Mijn klant wil een afspraak maar ik kan hem er geen geven omdat ik op dit gereedschap zit te wachten. Graag snel reactie!

materiaal ok, zeeeeer lange levertijd

duurt wel erg lang

Matos très moyen

Matos très moyen après avoir taré 7 injecteurs tuyau hs pour traitement commande et livraison ras

• Nous recommanderiez-vous? Non

Netjes op tijd geleverd. Goed verpakt

Goed gereedschap voor een keurige prijs.

Zeer snelle verzending en service

Een aanrader

super

super

De bestelde producten is goed verpakt en vlug verzonden.Altijd goed ontvangen en op tijd (Super).

Zeer snelle levering

Snel geleverd, goed verpakt. Uitstekende kwaliteit

best koop evert

niks aan te merken

Goed spul en snel geleverd

Mercedes gereedschap besteld. Goede kwaliteit en snel geleverd.

Snel en volledig geleverd

tres bonne prestatios

outillage de très bonne qualité

Is een heel goed product

super content

super content

Snel en goed

Kleine bestelling. Vlug en goed het bestelde ontvangen. Prima!

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.