LEVERINGTIJ MOET VERBETEREN

LEVERINGTIJ MOET VERBETEREN

Vlotte en snelle service

eerste maal hier een bestelling gedaan, is heel vlot verlopen

Lange levertijd!

Aangezien ik na tien dagen mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb, ben ik teleurgesteld dat jullie GLS als expediteur verkiezen, ipv. PostNl die veel sneller afleveren.

nauwkeuriger werken

ruime keuze, info van de prijs per mail is niet hetzelfde ,dan als je bestelling plaatst, wel snelle verzending ...2werkdagen naar Belgie , jammer dat de transparante blister verpakking waar de pijpsleutels inzitten , wat handig is stuk was .Ik geef een voldoende ,zou de winkel wel durven aanbevelen

onvolledige levering

2 x een mail gestuurd en nog steeds geen reply. Zeer ontgoocheld!

Impeccable

Impeccable

Livraison rapide et conforme,rien à dire

Voir au dessus

heel trage verzending en slechte communicatie

Het duurde 4 dagen vooraleer mijn bestelling verzonden werd en duurde. Het duurde dus incl weekend 7 dagen vooraleer ik mijn item had. Het ging over iets heel kleins. Hierover werd ook geen communicatie gedaan en werd precies pas verzonden toen ik er zelf naar vroeg per email.

Super facile. Merci

Aidé comme un deuxième personnel.

100%

Parfait!

Tevreden

Produkt komt overeen met beschrijving op de website Alles correct verlopen en vlug geleverd ! Goed verpakt Prima

Goeie prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit producten veel variatie. De levering liet wat op zich wachten ,op de site staat 2-3 dagen levering en ik heb toch wel een dag of 8 gewacht op de levering. Maar alles was netjes verpakt en geleverd eind goed al goed

Livraison rapide

les outils correspondent à la description malheureusement un support de douille était manquant

Besteld vanaf camping in Spanje

Levering duurde iets langer IVM covid, maar in goede staat ontvangen

Tevreden

Snel levering

Snelle levering.

Zeer tevreden.

Slechte ervaring

Nadat bestelling 2 keer eerder niet op tijd kwam gebeld met medewerker. Deze verzekerde mij dat gereedschap op voorraad was en het 1 tot 2 dagen zou duren. Dit werd uiteindelijk 5 dagen. Voor mij nooit geen tools2go meer.

Alles zoals het hoort!

Slecht 1 iets besteld, maar alles is heel vlot verlopen. Wat mij betreft een aanrader

aucune expérience

C'etait la première fois tout c'est bien passé. Cependant j'aurai aimé avoir plus de précision au moment de la commande, du délai de livraison.

Je pensais ne pas trouvé ce genre de produit, et la super, je suis mécanicien autodidacte

Super livraison très rapide, possibilité de dialogue avec ce site, en gros nickel merci, Jérôme

Goed bedrijf, snelle levering.

Prima kwaliteit voor redelijke prijzen.

premières commandes

Matériel de qualité, prix correcte et bonne communication

Snelle levering en exact zoals geadverteerd

Exact zoals geadverteerd en snelle levering.

Niks aan te merken, na een week besteld te hebben goed thuis geleverd

Goede waar en snel geleverd

Ok

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.