Still haven’t received my package, no reply to emails

I have not received my order, it has been nearly a month now. I have tried to reach out through email but haven’t gotten any response.

• Would you recommend us? No

Très bien.

Très, très bien, Traitement de la commande très rapide, Départ aussi rapide !

Helemaal niks

Wacht na 6 weken nog op bestelling. Melding gemaakt en ze zouden er achter aan gaan. Zelf contact met gls opgenomen maar daar was niks gemeld. Na div contact pogingen never nooit reactie. Bestel er helemaal niks meer.

Chiari e veloci

Ottima descrizione dei prodotti, spedizione molto veloce.

• Ci consiglieresti? Si

Goede prijs en snelle levering, weinig communicatie

De goede prijs voor gereedschap loont tot bestellen. De kwaliteit ervan is correct. Na bestelling wel een bevestiging van bestelling. Maar info over de levering ontvang je niet. Wel zoals beloofd binnen 1-3 werkdagen, maar het blijft een verrassing. Bij een vraag over retour van een gereedschap geen antwoord gekregen via contactformulier. Mogelijks kan dit niet, maar dan had ik het nog graag geweten.

Ben zeer tevreden.

Correcte levering zoals was beloofd .

Très bien

Livraison rapide produit conforme prix raisonnable

Kwaliteit

Goede kwaliteit ,maar verzending kan misschien iets beter

Alles goed, levering ca. 2 weken.

Alle bestelde producten zijn helemaal perfect naar wens. En alles ook in 1 levering. Enig verbeter punt zo zijn snellere levertijd, dit was nu ca 2 weken.

Traag en slechte communicatie

Slechte communicatie, een mail sturen dat het onderdeel niet op voorraad is na dat het eigenlijk al geleverd moest zijn.

Vlot besteld en geleverd

De aankoop ging vlot op een duidelijke website. De waren komen overeen met wat op de site staat en de levering was er ook vrij snel.

Bij het sleutelen aan een japanse motorfiets moest ik JIS- schroeven draaiers hebben. Gauw gevonden hier voor n schappelijke prijs. Snel geleverd , 2 dagen. Top, 1 zaak om te onthouden.

Slechte communicatie en zeer late verzending

Ik bestelde een timingset op zaterdag. Deze zou op voorraad zijn. Die zaterdag kreeg ik de bevestiging en de factuur. Op de factuur was te lezen dat bezorging wat vertraagd zou kunnen zijn door drukte bij de vervoerder. Omdat ik niets meer hoorde stuurde ik op dinsdag een bericht met de vraag of het al verstuurd was en met welke vervoerder. Ik kreeg laat in die middag bericht van gls dat het pakket door tools2go was aangemeld eind van de middag. Het werd de dag erop bezorgd. Pas na ontvangst van de tool kreeg ik een reactie van tools2go dat het product " gisteren" was verstuurd. Het is dus niet de vervoerder die vertraagd maar tools2go zelf.

Did not recive item

Hello, I have ordered item from your website about 10 days ago, as I can see you have sent me a mail for review but i have not received the parcel yet. Please do some research where it has gone wrong. Tracking options are not available. With kind regards, Karlo Krapec

• Would you recommend us? No

Zoals omschreven en snel geleverd.

Goede prijs en snelle levering.

veloci

velocità di spedizione, ottima comunicazione

Positief

Duidelijke website. Snelle levering. Goed product. Prijs/kwaliteit o.k.

Heel slecht in communicatie

Ik heb een poulitrekker besteld na 4 dagen nog steeds niets gehoord. Ik heb er maar eens een e-mail aan gewaagd helaas geen response. Ben hierdoor altijd gelijk het vertrouwen verloren in zulk soort bedrijven. Ik kan alleen maar hopen dat er ooit nog een keer een poulitrekker afgestuurd wordt. Dus nieuwe klanten ik zou me 2 keer bedenken om bij deze firma spullen te bestellen

Très déçu

Bonjour à ce jour je n'ai toujours pas reçu mon colis. Je devais faire les changements des amortisseurs avant de partir à l'étranger et j'ai été obligé de le faire dans un garage. Ce n'est pas du tout professionnel. Cordialement

• Nous recommanderiez-vous? Non

ALLES CORRECT VERLOPEN

MATERIALEN DIE IK BESTEL ZIJN CORRECT GELEVERD

Valt me een beetje tegen

Jammer dat jullie zo snel om oordeel vragen kunnen beter zorgen dat het product geleverd wordt.

Niet ontvangen wat ik besteld had

Ik heb ander product ontvangen dan besteld was (kan gebeuren). Vervolgens geprobeerd contact te leggen om product te wisselen met datgene dat ik besteld had en is er niemand thuis. Jammer.

Livraison rapide

Piges pour moteur vm 2.8L Matériel de bonne qualité

het wachten op de niet voorradige tools heeft wel even 1 maand geduurd jammer, verder was alles ok.

Ottimo prodotto

E un buon venditore e arrivato prima del previsto

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

+31-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats. Tools2Go verkoopt deze beroemde banden zoals: OKAR, Sterling Technic, BGS, Force, MW Tools, Weber-Tools, Condor...