Service rapide, site internet claire

Je cherchais une protection pour ma voiture. Choix rapidement fait sur le site. Livraison tout aussi rapide. Le produit correspond à ce que j'attends. Merci

Professionnel !

Produit conforme à la description faite sur le site. Livraison soignée et à temps.

Grand choix de matériels.

Livraison rapide ..très bon prix

Rapide et efficace

Rapide et précis

Un tarif attractif pour un matériel de qualité.

Malgré un départ laborieux du à un retard sur ma commande, Tools2Go à fait le nécessaire pour communiquer avec moi pour me donner des explications et cela malgré la barrière linguistique. J'ai bien reçu le matériel et je suis satisfait.

Heel behulpzaam

Goede service en goede prijs kwaliteit

Snel en goed gereedschap

Goed verpakt en niet duur

rein à dire

bien, envoie rapide. les outils corresponde parfaitement à la description.

materiaal conform opdracht netjes geleverd, wel wat langer geduurd, maar dat neem ik op de koop toe in deze Corona tijd. (Was trouwens ook wel door jullie vermeld)

Très mauvais

Bonjour j'ai commander cher vous et je n'ai jamais resus ma commende donc très mauvais BAV

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede en snelle service

Goede en snelle service

De spullen die ik had besteldt waren niet meer voorradig helaas werden de spullen ook niet tijdig geleverd(corona) daar kunnen de ze ook niets aan doen. Dus mijn ervaring is buiten dat toch gewoon positief.

Goedkoop en snel!

Ik had een automatische centerpons gekocht en deze werd geleverd binnen 24 uur! Beter dan dat kan niet, en dan te bedenken dat dit tijdens de corona lockdown was. Zelfs pakketjes vmuit onze eigen stad doen er bijna een week over.

bon matériel

bon matériel et très bon prix

Een super service

Het was mijn eerste bestelling en die is zeer correct verlopen Dank U

Eerlijk

Goed ervaring

Besoin l'outillage pour culasse bmw e36

Commande le dimanche arrive livre le jeudi du travail de pro et prix compétitif un seul mot pour vous qualifier "PARFAIT.

super

parfait

Precies wat ik zocht

Op zoek naar een omvormer 230V naar 12V met voldoende wattage. Tools2Go had als een van de weinige aanbieders precies het artikel dat ik zocht. Netjes verpakt en snel geleverd.

Rien à redire

Tout est conforme Merci

Fouten correct gecorrigeerd.

2/3 van de zending werd doorgestuurd naar Frankrijk. Na een mail werd snel het probleem in kaart gebracht en na 2 dagen is alles keurig geleverd.

colis bien arrivee dans les temps prevenue

bonjour, colis bien reçus sans problème dans les temps mes pour se qui reste para port au contact c très galère de les avoir au téléphone même si ils vous rappel le lendemain. se coté assez perturbant et négatif mais sinon ils répondent a vos besoin.

Bestel hier niet meer

Eind oktober bestelling gedaan, alles voorradig.. betaald, blijkt er een item niet op voorraad te zijn... dat is al vreemd maar ok dat kan. Vervolgens maar een bericht gedaan waar de rest van de bestelling bleef en het zou als een pakket verzoden worden als het andere item binnen zou komen op 07-12/2020!!!!! Bestelling toch verzonden en dan maar wachten... eind december nog niks, mailtje gedaan.. zou 23-12 weer op voorraad zijn... begin januari nog niks binnen.: mail gedaan dat ik mijn geld terug wil... GEEN reactie.... 27-1-2021 item eindelijk binnen, nu dus dubbel... had het nodig anders had ik het niet besteld... slechte zaak om zo met klanten om te gaan.

Goed en degelijk

Ik heb voor het eerst items besteld bij Tools2Go en ben helemaal niet teleurgesteld. Ik heb geen contact gehad met de helpdesk maar dat was niet nodig omdat er geen problemen zijn opgetreden.

Doen wat ze beloven

Snelle levering en een goed product.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.