rapide et efficace

prestation nickel !!

Excellent

Bonjour, Excellent rapport qualité/prix et livré en trois jours. Parfait. Cordialement Christian JUANOLA

super site rapport qualité prix

super site rapport qualité prix. envoi rapide

TOP

Zeer tevreden van de goede materialen en service!

Tout c'est bien passé

Livraison rapide, bons produits

Verkeerde levering is netjes alsnog opnieuw verzonden.

Verkeerde levering is netjes alsnog opnieuw verzonden.

Prima prijs kwaliteitsverhouding

Snelle levering en prima product

gewoon top

Snelle reactie en een duidelijk antwoord

parfait

livraison et pièces de qualité

Je suis bricoleur et j aime la mécanique et le bricolage

Outils ma bien aide au de montage de mon filtre a huilede mon vehicule merci! pour la livraison rapide

Goede prijs kwaliteit verhpuding

Snel geleverd in deze tijden van covid

a big smile

as above a big smile from web site to delivery

TOP

Goede en snelle service TOP

Prima naservice van de klantendienst

Mijn bestelling zu binnen 2-3 werkdagen geleverd worden, na 5 dagen maar eens geïnformeerd. Hele vriendelijke man via de direct chat. Heeft mijn bestelling nagekeken en bleek dat het door mij bestelde product vertraging opliep. Hij heeft me meteen enkele alternatieven voorgesteld. Gekozen voor een iets goedkoper alternatief en dit werd mooi door de klantendienst geregeld. 2 dagen later zat de bestelling in de bus. (Er zou voor de 3€ verschil een klein simpel testertje worden meegestuurd, maar dat zijn ze bij de verpakkingsdienst jammer genoeg vergeten ;-) ) Vandaar de 4,5 sterren :-)

Snelle levering moeten het materiaal nog uit proberen.

He fb

Bctyug FCC bv

Goed en snel

Besteld en binnen enkele dagen binnen!

Trage verzending maar product is OK

Toen ik 6 dagen na mijn bestelling nog niets had vernomen heb ik een mail gestuurd met de vraag of er iets misgelopen was. Toevallig werd mijn bestelling diezelfde dag in de namiddag verstuurd en is deze een dag later aangekomen. De plooitang heb ik nog niet gebruikt, maar deze ziet er wel handig en goed bruikbaar uit.

Snelle verzending, goed geregeld allemaal.

prijs kwaliteit goed

goede ervaring

correct afgehandeld

correct afgehandeld8 Tijdig, afgesproken prijs!

Snelle levering. 1 dag in deze drukke tijd. Kwalitatief goed gereedschap.

Ok.

De speciale bits die kocht, deden wat ik er van verwachte. Maar de plooitang voor Cu10, was zeer duidelijk niets mee aan te vangen. Wegens povere kwaliteit.

Slecht

Gereedschap besteld en anderhalve week gewacht op levering. Uiteindelijk gebeld met tool2go en medewerker geeft aan: goed dat u belt, want 1 onderdeel is niet te leveren. Wilt u een ander type. Op zich geen probleem maar meldt dit dan... Uiteindelijk 1 dag later alles geleverd nadat ik gebeld heb. Das is dan ook weer snel. Laten we het maar een communicatie foutje noemen.

Très rapide !

Livré en 24h en Belgique avec l’envoi classique, excellent emballage,... top !

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.