Artikel was ok, levering duurde veel te lang.

Ze waren mijn bestelling vergeten te verzenden... na contact alsnog opgestuurd.

Zeer snel en goed

Aanrader

Picobello

gemakkelijk besteld en ge leverd

Alles was in orde

la réalisation et l'expédition de ma commande et la réception se sont déroulées en un temps record !

Ma satisfaction est entière

Snelle levering, en prima kwaliteit voor een goede prijs, ik kom zeker terug.

Goed telefonisch hulp en advies. Snelle levering.

Telefonisch contact gehad over bepaalde gereedschap: goede advies gekregen van medewerker en heeft de juiste opties aangeboden. Ben ik heel blij om. Dag erna het gereedschap keurig ontvangen, heel netjes verpakt. Goede kwaliteit gereedschap. In mijn geval probleemloze aankoop en vooral behulpzame medewerker aan de telefoon. Top winkel. Zou ik zeker aanraden.

Wacht op antwoord ?

Graag een antwoord op mijn mailtje van gisteren aub

Goed product en prijs

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle gratis levering. Aardige en behulpzame leverancier

Très satisfait du site

Une boutique en ligne avec de très bons choix et des prix très intéressants. Une livraison rapide et une bonne communication par email et suivi de commande Merci Cordialement Sébastien Even

Bien,rien à redire conforme à mes attentes

Pour une première commande chez tools2 Go je suis très satisfais.

Merce non arrivata

Non ho ancora ricevuto la merce

• Ci consiglieresti? No

Correct maar niet erg snel

Mijn order was correct en zeer goed verpakt. Op de website staat "wij leveren snel", het 'verwerken' van mijn order duurde echter 3 werkdagen, vanaf de verzendbevestiging had ik het wel gewoon de volgende werkdag thuis. Begrijp me niet verkeerd, dit is een aanvaardbare termijn, maar in de huidige tijd is dit niet 'snel' in vergelijking met andere webwinkels dus beter dat zinnetje aanpassen.

Respecte ses engagements de livraison

Respecte bien ses engagements concernant le délai de livraison.

Bestelling snel en netjes binnen

Goed geregeld bestelling zeer snel binnen

Matig

Heb een zuigerveertang gekocht voor 80-120 mm,maar heb geen idee hoe dit werkt! Kan m.i.nooit over een grote zuiger heen!

Top,goed

Aan te raden webshop

Steeds vlotte communicatie met de webshop. Verzending gebeurt ook snel. Correcte prijzen.

Très rapide

Très rapide

Comme sur des roulettes et moins cher qu'ailleurs

Pour être honnête j'ai tout d'abord pensé à une "arnaque" au vue des prix assez bas par rapport à d'autres vendeurs mais j'ai tenté car il y avait l'option Paypal. Et bah je suis pleinement satisfait, matériel de qualité, fidèle à la description. Je recommande sans une hésitation ! Je m'en vais de ce pas me perdre sur leur site à nouveau.

Goed gereedschap voor een redelijke prijs

Verstuiverdemontage gereedschap aangeschaft €300,00..via vakhandel gezocht en was ruim €500 Duurder daar.. Kwaliteit van t product is zoals je t mag verwachten van proffesioneel gereedschap En werkte ook als verwacht.. Ook de snelle levertijd maakte mij blij was echt binnen een dag in huis.. was boven verwachting Topservice!! Vr Gr autobedrijf yuri Boon

Mesmerique

Item arrived safely but there were issues with tracking it

Goede prijs- kwaliteit.

Op verschillende andere sites gezocht, deze kwam het beste uit.

Je recommande

Commandé, avec une petite appréhension, tout c'est bien passé, le matériels semble de bonne facture, à voir dans le temps

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.