Je n’ai pas reçu ma commande

Je n’ai pas reçu ma commande!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

not yet delivered

not yet delivered

• Would you recommend us? No

Was goed

Zeer vlot voor het op sturen min punt bestelling gedaan het onderdeel was niet in stock na 4 dagen moest ik zelf bellen om acher te vragen moest nog besteld worden ik heb gevraagd om 1 onderdeel op te sturen en de rest achter af op nieuw bestellen ja dan heb ik dubbel transport kosten moeten betalen. het verzenden was zeer snel geleverd beter aan de klant laten weten op voorhand voor de rest ben ik content

prima.

Gereedschap is prima en verzending was snel. Zeker voor herhaling waard.

beloftes nakomen

indien u zegt uw pakket is verstuurd, moet dit geen vijf dagen later, slechte reclame, ga twee keer nadenken , vooraleer een volgende bestelling, een bestelling moet vlugger , niemand wacht graag

Alles naar wens

Tevreden

Goede prijs, redelijk snelle levering

De bestelde gereedschappen zien er goed uit, maar de tijd moet uitwijzen of het kwalitatief goed spul is. Ondanks de Kerstperiode en de coronaperikelen toch redelijk snel geleverd.

Fout artikel had de optie niet

Had geen seriële uitgang normaal kwam b post het ophalen zelf uiteindelijk moeten retouren nog geen geld terug gehad van de pc ect

Een beetje verwarrend met verschillende E-mailadressen.

kreeg te veel verschillende E-mailadressen voor betaling .

Top !!!

Snelle levering ⭐⭐⭐⭐⭐

Aanrader om bij te bestellen ⭐⭐⭐⭐⭐

Lange levertermijn

Op website staat lever termijn 3 werkdagen ondertussen ben ik al 2 weken verder niks ontvangen tot 2 dagen geleden stond de track and trace nog steeds op de zelfde locatie op hoodcentrum van gls en ondertussen werkt de link zelfs al niet meer ik hoop dat het snel toe komt

Laagste prijs, slechtste naverkoopdienst

Na meerdere aankopen in het verleden, was deze keer geen blije beleving. De prijs is goed, zoals gewoonlijk. De levering was snel, zoals gewoonlijk. De naverkoopdienst bij defecten is problematisch. Ik kocht een professionele garagekrik voor een meer dan aanvaardbare prijs en de levering gebeurde snel. Bij openen van de doos lag er een metalen latje op de bodem. De krik werd met 2 personen uit de doos gehaald (ze weegt 56 kg) en alles uitgepakt. Onmiddelijk viel op dat de krik niet kon opgepompt worden. Ze ging enkele centimeters omhoog en zakte onmiddelijk terug af. Bij nader onderzoek bleek er een dwarslat van het chassis scheef te staan. Ik heb onmiddelijk een mail gestuurd met begeleidende foto's met de vraag hoe dit kon opgelost worden. Na 2 dagen kreeg ik een telefonisch antwoord. Schijnbaar had de man een glazen bol, want hij wist beter dan ik wat er gebeurt was. Zonder verpinken zei hij dat het mijn eigen fout was en dat hij niks voor mij kon doen. Ik had zelf geen hoge verwachtingen, maar dit was voor mij toch een brug te ver. Een diplomatische oplossing zou zijn geweest, als hij had gezegd dat ik het latje zelf mocht rechtplooien en bedankt voor de melding. Ik vroeg niet meer dan dat. In de plaats krijg ik te horen dat ik de zaak omdraai en een zelf veroorzaakt defect wil in hun schoenen schuiven. Ik heb uiteindelijk het zaakje zelf hersteld, was 2 minuutjes moeite, en hen laten weten dat mijn volgende gereedschappen NIET bij tools2go zullen worden gekocht, ondanks de positieve ervaringen in het verleden. Pas als het fout loopt komt de ware aard naar boven en de aard van dit bedrijf is absoluut geen commercieel voorbeeld.

Snelle levering ondanks de kerst en Corona

Goede service en supersnelle levering

Voor bestelling gebeld met vraag of artikel in voorraad was. Dit bleek zo te zijn, in tegenstelling tot andere sites die aangaven dat het in voorraad was, maar bij navraag bleek dat het niet zo was. Ik gaf aan dat ik het snel nodig had, en mij is toegezegd dat ze het dezelfde dag nog zouden verzenden. Zelfs in deze drukke feestdagen ( 29 dec) had ik het pakketje al de volgende ochtend in huis. Prettig te woord gestaan over de telefoon, en volledig waargemaakt wat ze hadden toegezegd. Was ook nog eens de site die dit artikel het voordeligst aanbood. Kortom super.

Produits conformes à la description livraison rapide

Produits conformes à la description livraison rapide

Uitstekend product

Uitstekend product en de pasvorm is perfect. Via de chat functie eerst gevraagd wat de levertijd was. Binnen deze termijn is het gekochte product bij mij afgeleverd.

Perfect en snelle levering

10/12/2020 besteld. Tot op heden 21/12 nog niets geleverd .

Teleurgesteld , word geleverd tussen 1 en3 werkdagen . Vandaag 21/12 nog steeds niets gehoord. Groetjes Ronny.

Snelle levering en goed spul

Goede kwaliteit materialen gekregen voor een nette prijs en ook nog eens snel geleverd, ondanks alle vertragende drukte. Heel tevreden mee!

Top Service

Vlotte transparante communicatie, en enorm behulpzaam. Werd geleverd op de afgesproken datum. Als enige opmerking ( maar dit ligt misschien niet aan Tools2Go.) De mee gegeven handleiding voor het artikel dat ik bestelde was vrij onduidelijk. Nu het meeste wees zichzelf uit, maar toch.

Goede service.

Ik had een product besteld wat niet werkte. tijdens het telefoongesprek werd gevraagd het probleem te filmen. Nadat ik dat gedaan en verstuurd had kreeg ik een bedankje en werd een nieuw exemplaar beloofd. Dat werd ook gedaan maar daar moest ik nu wel wat langer op wachten.

Volgende keer toch een andere webshop proberen.

Bestelling duurde lang, terwijl het gereedschap op voorraad was volgens de site. Op een vraag, na 2 weken wachten, wanneer het geleverd zou worden, kwam geen antwoord.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.