prima service

Beetje langer tot levering maar begrijpelijk in deze tijden

Correct en snel

Excellent

Expédition rapide Très bien protégée

Eenvoudig, snel en kwaliteit

Vlugge verzending, kwaliteit van sleutel.

alles ok

goed behandeld en snel bediend

Top geregeld

Het bestelde was goed. En snel bezorgt

Tbien

Très sérieux : A recommander

probleem snel en helder opgelost

na mijn bestelling en vlotte levering bleek het verkeerde onderdeel geleverd te zijn. kan gebeuren.. na 1 telefoontje eneen appje werd het helder en snel opgelost: goede onderdeel werd gratis verzonden en het verkeerde onderdeel kon ik voor een klein prijsje overnemen, waardoor we geen onnodige verzend-actie's en geld-retour gebeuren hoefden te genieten. binnen enkele dagen was ook het juiste onderdeel aanwezig.

Zeer goede service

Goede service en snelle levering

Communicatie is echt bagger!!!!!!

Ik had een 2 k lijm besteld, dure lijm, deze harde niet uit vervolgens contact gezorgd via mail, nooit antwoord, whatsapp duurt eeuwen !!!! Ik heb telefonisch de klacht omschreven en via whatsapp moest ik het doorzetten en een maand later nog niets gehoord. Ik heb een andere 2 k lijm besteld van bison, top product en de helft goedkoper Als dit bedrijf lang wil blijven bestaan zou ik de communicatie sterk verbeteren en zuinig zijn op je klanten

Prima Dienstverlening

Prima Dienstverlening

Snel verzonden!

snel verzonden en correcte afhandeling

Stond mij goed te woord en was zeer behulpzaam zelfs via watsapp

Produit pratique et costaud

Commande rapide et produit efficace. j'ai commander une clef spécial honda 90mm 15pan pour ouvrir le filtre a gasoil de ma civic qui a mis moins d'une semaine pour arriver. la clef est très solide et n'a présenter aucun défaut

Topi prijs kwaliteit

het was men eerste keer , en zeker niet de laatste

Het product zoals beschreven aangekomen en snelle levering.

Levering duurde iets langer dan gedacht

Het artikel was prima en de levering ook netjes. Maar door de drukte in de week voor Sinterklaas duurde de levering 1 week, wat we natuurlijk niet gewend zijn, daar we juist zo verwend zijn... Maar daar kan de leverancier niet veel aan doen.

Fijne winkel in keuzes maken

Gevonden wat ik zocht voor goede prijs, voor herhaling vatbaar

De goede kniesleutel en snel geleverd.

Ik kreeg wat ik besteld had, dus het was goed.

Super kan niet beter,en hoeft niet beter

Ik vind dat ik super bent geholpen,na telefonisch onderhoud, stelde de meneer voor,zal ik er een opsturen, dat vond ik helemaal super,dus gelijk zaken gedaan,de slotjes waren wat kwaliteit betreft 100 % beter dan de slotjes die wij jaren lang bij een ander gekocht hebben,dus,het kan niet beter, DUS EEN ZEER TEVREDEN KLANT. GROET,Paul Rebergen , vanGroothandel Rebergen.

Ga zo door

Zowel zeer tevreden over het gemak van bestellen, de snelle levering en het prudukt zelf. Het product beantwoord volledig aan onze verwachtingen en de prijs viel best goed mee, Dank u wel

In line with expectations

Internet website is friendly. Easy to find tools and place order. Phone contact effective Tools delivered on time. Thank you Vincent

Prima prijs kwaliteit!

Goede prijzen en goede kwaliteit. Na iets wat vertraagde zending werd ook keurig telefonisch contact met mij opgezocht.

geweldig

ik zou hier als het voorhanden bestellen goed service en levering

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.