een webshop die doet wat belooft word!

Ik had speciaal gereedschap nodig voor een auto, voor de zekerheid even gebeld (bij welke webshop kan dat nog), was niet op voorraad, maar wel van een ander merk en nog goedkoper ook. Volgende dag in huis zoals afgesproken!

prima service, snelle levering

prima service, snelle levering

Ik heb een artikel besteld die nig niet is geleverd op mijn mail is niet reageert Ik ben prima geholpen. Ik had niks ontvangen omdat de postbezorger het pakje had verloren. De bedrijf heeft mij direct een nieuwe gestuurd. Top. Bedankt

gewoon goed

goede prijs en dezelfde kwaliteit

Super goed

Had n klacht omdat er iets was gebroken, kreeg na het versturen van foto’s zonder gezeur een nieuwe toegezonden. Super service, dat zie je nog maar weinig Bedank

Déception.

J'ai commandé un article et quelques semaines plus tard je m'aperçois que cet article n'est plus disponible. Aucun message reçu pour me prévenir. C'est moi qui ai été sur le suivi du colis pour m'en apercevoir. Et je reçoit quelques jours plus tard un article qui ne correspond pas à ce que j'avais commandé...

• Nous recommanderiez-vous? Non

goed en vlot

goed ga zo door

slecht

eerst betalen en dan zeggen de produkten zijn niet op voorraad en dan weken op het bestelde moeten wachten. nooit weer dus, gr rudi

Afspraak is afspraak toch...... niet hier

Levertijd zou 3 dgn zijn uiteindelijk is het 3 weken geworden en mail beantwoorden kan ook veel sneller dan 4 a5 dgn

Volgende dag in huis Klus stond er op stil, dus super fijn.

niks mis mee

werd netje een mailtje gestuurd dat het iets later werd omdat 1 artikel nog niet leverbaar was,deze zou een maand duren was er al binnen 2 weken dus niks mis mee.

liep vlot

perfecte levering

perfecte & tijdige levering

Uitstekend!

Snel enn goed!

Tevreden klant

Voor herhaling vatbaar

Vlotte afhandeling, ook klachten worden prima behandeld

Prima product netjes geleverd!

Losse dopsleutel maat 38 mm besteld. Prijs was gunstig en het product werd netjes verpakt geleverd. Bezorging liet wel even op zich wachten, maar in corona-tijd mag je daar niet over vallen.

Nette afhandeling

Nette reactie via SMS over bezorgen, kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen

Top Service

Eenvoudig bestellen , betalen en snelle levering

Zeer te spreken over gekochte product

Prima product

producten goed, levertijd te lang

producten van goede kwaliteit. levertijd mag sneller of duidelijk op de site vermelden. Drie weken wachten duurt te lang en kost jullie klanten!

produits ok logistique ok infos un peu juste

quand vous n'êtes pas enregistrer en temps que particulier le suivi de commande n'est pas facile. la validation de retour par email avec facture n'a pas faite Par contre le suivi transport la livraison très bien passée. les produits sont comme attendus sur le site.

Goede en snelle levering en service

Ondanks de verkeerde levering, snel en op een correcte wijze mijn bestelling alsnog geleverd

Goed geregeld

Levering is goed verzorgd, was slecht ingepakt een aansluittuitje stak door de verpakking. Het duurde wel langer dan je normaal zou verwachten, ik denk dat men zelf het set hulpstukken ook nog moest bestellen en daar werd niks van vermeld.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.