Service rapide

Prix bien placé

ben erg blij en raad het aan!

ben erg blij en raad het aan!

Bonheur.

Article bien arrivé et conforme à la description. Je vais pouvoir bien travailler.

Het bestelde werd snel en goed geleverd

envoi rapide parfait

envoi rapide parfait

geleverd wat besteld was

Perfect !!

acheteur

très contant de la rapidité de recevoir le colis j’en-suit très satis-fer

Rapide et conforme

Envoi rapide et l'outil est conforme à mes attentes. Je recommande ce site.

Snelle levering en de artikelen zijn met tevredenheid ontvangen Mvg, R.J.

redelijk goed

redelijk goed, ivm verzend snelheid !

(Bijna) perfect

Mijn bestelling ontving ik in een lego doos, deze was niet afgesloten. Maar aan de telefoon was de man heel aardig en begripvol en de volgende dag was de bestelling er alsnog. Perfect.

Kwaliteitsgereedschap

De serie female torx 3/8 Lange versie zijn perfect om de schroeven van de BMW aandrijfassen los te krijgen zonder het rubber te beschadigen.

Leuke spullen.

Moest alleen na 17 dagen een keer bellen wanneer mijn spullen kwamen, want er stond niet bij dat het niet op voorraad was. Eff gebeld, de volgende dag binnen wat ik wel apart vond, maar Voor de rest top zaak met een heleboel leuke spullen.

Goed spul snel geleverd !

Speciaal gereedschap tegen normale prijzen.

helemaal tevreden

Verkeerde bestelling ontvangen en geen reactie terug.

Heb iets anders ontvangen dan dat ik besteld heb. Dit is gemeld maar geen reactie terug.

Zeer vlug verzonden naar Belgie.

DIRECT NA BESTELLING EN BETALING MAILS GEHAD I.V.M. LEVERING.LEVERING WAS AL NA 1 DAG GELEVERD IN BELGIE.

Goede service en snelle levering

Goede snelle service en levering keurig op tijd

Snelle service, wat was besteeld dat was ook geleverd

Precies wat ik zocht.

Vlotte levering.

geweldig

geen

Levering oké

Spullen die ik nodig had mooi optijd. Goed geholpen met de chat zodat ik een vergeten bestelling toch kon bundelen in één bestelling.

Prima zaak, snelle levering.

Dat kan altijd beter verwacht iedereen eigenlijk U krijgt 9 punten van mij. ,

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.