Kan iets beter.

Na mijn bestelling geplaatst te hebben kreeg ik later op de dag dat de bestelling gereed was . Maar ik kreeg geen melding van trac en tracé . Dat gaf aanleiding een mail te sturen. Uiteindelijk is alles goed gegaan. Maar je bestelling volgen is toch wel handig.

Goede prijs , snelle en correcte afhandeling !

tzelfde

Opgelost

Mijn bestelling werd verzonden via GLS. kosten 6,95 Eur. Na tiental dagen zonder reactie melden deze uiteindeijk dat de zending niet meer terug te vinden was en er een refund kon aangevraagd worden door de verzender. Na de Klantendienst van Tools2Go deze mail doorgestuurd te hebben stuurden zij de (kleine) bestelling een tweede keer via de gewone post op hun kosten. Deze kwam 3 dagen later aan. Kosten 1,50 Eur. Eerdere bestellingen verliepen wel correct. Tools2Go cijfer 8 GLS cijfer 1

Zeer slechte communicatie met klantenservice

Na een week of vier/vijf wachten op antwoord, nogmaals een bericht gestuurd. Hierop antwoord of ik een foto kon sturen. Prima, doe ik dat. Vervolgens een bericht dat de garantie 2 jaar is. Waarom moest ik dan eerst foto's sturen? Die datum was reeds bekend. Misschien volgende keer het bericht van de klant GOED lezen. (waarin ook stond dat onze machine al langer (binnen twee jaar) die kuren had maar dat we niet wisten dat het product waar we het nu over hebben het euvel was)? Laat ze iets minder werk maken van het in alle talen "hallo" zeggen en wat persoonlijker/vriendelijker/geïnteresseerder naar de klant toe zijn (met 8 woorden was het antwoord gegeven).

Goede kwaliteit gereedschap, levertijd soms wat langer dan vermeld

Kwalitatieve producten voor een scherpe prijs, ik had twee gereedschappen besteld. De versnellingsbak vulpomp was op 2 dagen thuis geleverd, voor het remontlucht toestel heb ik ongeveer 10 dagen moeten wachten. Ik had zelf gevraagd wanneer het geleverd werd en kreeg snel een reactie dat het maandag verstuurd zou worden, er was wel niet bij gezegd dat het maandag een week later zou worden. Desondanks zeer tevreden over de kwaliteit en prijs!

Gemakkelijk besteld, vlot geleverd

Mijn bestelling werd direct per e-mail bevestigd. De datum en tijd van levering echter pas op de dag van levering. Het zou fijn als deze planning eerder kan worden doorgegeven.

Bestelling prima, tools uitstekend, aflevering 5 werkdagen was te lang.

super satisfait!

Commande conforme a la description. Livraison très rapide avec un suivi. et le prix très compétitif. je le recommande ! et je leurs souhaite une bonne réussite.

middelmatig

ik kan wel bestellen , maar retourneren is lastig , dan zijn ze op vaskantie, dit kan toch tegenwoordig makkelijker geregeld worden, ik weet nog niet hoe het moet,

slecht

komen levertijd afspraken niet na ,uit coulance zeggen ze je krijgt verzendkosten terug ,maar daar zie je ook niks van

Product niet ontvangen

Ik heb m’n bestelling geannuleerd omdat het product na 3 weken nog niet binnen was. Tot op heden geen geld terug of een product binnen gekregen.

Professionnel

Professionnel, compétent et bon suivi Ainsi que délais de livraison respecté, Merci

Bon prix et service très rapide

Il s'agit de ma première commande chez vous et je suppose qu'il y en aura d'autres en fonction de mes besoins en outillage. Je suis très satisfait de votre rapidité, que ce soit pour la préparation de la commande ou le choix du transporteur.

Bestellen ging goed, gewoon tijdig leveren nam nogal wat tijd in beslag.

Verder alles in orde zoals je dat van een website mag verwachten.

Leuke site met betaalbaar gereedschap.

De bestelde artikelen binnen een redelijke termijn netjes ontvangen. Graag zou ik zien dat er wat meer gecommuniceerd werd over het verloop van de bestelling. Misschien ben ik verwend door andere sites die je bij elke stap een mailtje sturen. Maar verder toch goed geholpen.

1week werden er 6 terwijl de spullen uit Nederland moesten komen, bizar!

1week werden er 6 terwijl de spullen uit

Plus de réponse quand on souhaite renvoyer l'article

j'ai bien reçu ma commande qui ne me convient pas et là... plus aucune réponse je ne sais toujours pas comment renvoyer ma commande...

• Nous recommanderiez-vous? Non

top

snelle afhandeling..bij product op voorraad

In één woord geweldig

Snelle levering goede prijs en goed kwaliteit

goei gereedschap

dolle moeren dopset werkt perfect duurde alleen lang voor dat ik het thuis had

tutto ok

tutto ok

• Ci consiglieresti? Si

Op de website staat een artikel op voorraad maar dat is het niet

Ben zeer teleurgesteld over het feit dat men een artikel op de website als voorraadartikel presenteert en wanneer je na 2 dagen gaat bellen omdat je nog geen trackingcode hebt gekregen krijg je te horen dat er geen voorraad is. Daarnaast werkt men ook met GLS als vervoerder welke geen aflevering op zaterdag doen. Zeer teleurstellend allemaal. Eens maar nooit meer tools2go

Sérieux

Envoi rapide, et site sérieux à conseiller

voor herhaling vatbaar

Goederen/prijs ok, logistiek/communicatie zo-zo.

Anderhalve week na bestelling, na ontvangst van een mail "verstuurd" en met een on-line order status "verstuurd" maar niets bekend bij GLS, eens in de on-line chat geklommen: "Gaan we even uitzoeken". Verder geen reactie. Vervolgens zie ik on-line de order status vrij snel veranderen naar "verpakken" (o.i.d.) Een dag later, zonder enige terugkoppeling van hoe of wat, weer een e-mail dat de order verstuurd is. Nu dezelfde dag bericht van GLS, en de dag daar weer na werd de order bezorgd. Bijna twee weken levertijd voor €20 aan "op voorraad" klein spul. Logistiek lijkt, en communicatie is, niet de sterkste kant van Tools2go. Goederen zijn echter top, en als je goed zoekt soms ook scherp geprijsd. Alleen gebaseerd op dit laatste beveel ik Tools2go aan.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.