prijs / kwaliteit is super

Vlotte levering en communicatie.

top produit

rien a dire pour moi tout a été parfait top produit top prix top livraison top emballage bien a vous serge

Alles ok, goede webwinkel !

Alles ok

tot volgende keer

A++

Goede service, snelle levering

Snel verstuurd, prima verpakt

Alles snel geleverd en duidelijk gecommuniceerd. Producten zoals op de site. Een ding: ik overwoog iets terug te sturen onder “de wet koop op afstand” en zag in de algemene voorwaarden dat ik dan de terug zend kosten moet betalen maar ook de toezendkosten. Dat laatste is in strijd met “artikel 6:230r lid 1 BW” https://wetten.overheid.nl/BWBR0005289/2015-01-01/#Boek6_Titeldeel5_Afdeling2b_Paragraaf3_Artikel230r

Gekregen wat ik gevraagd heb

Contact klantendienst was goed. Ik heb wel even moeten wachten op de levering, maar voor deze goederen maakte dat niet zoveel uit. Ik kan me wel voorstellen dat dit soms wel een probleem kan zijn.

groot aanbod aan speciale automotive gereedschappen

Zoals vaak heb ik ook ditmaal het speciale gereedschap dat ik nodig had bij tools2go gevonden. Makkelijk/snel te gebruiken site, vrij snel geleverd

je n'ai pas encore reçu ma commande

je n'ai pas encore été livré.

prima spullen goede levering

heb een paar safety torx bitjes bestelt en ze kwamen netjes volgens afspraak binnen via de brievenbus

Prima ervaring

bon produit mais faut pas être pressé

il ne faut pas être pressé pour la livraison

Goed . Netjes antwoord gekregen op mijn vraag via de app

Ik had geen echte haast . Maar levering mag wat sneller

mooi materiaal voor een zacht prijsje

Snelle levering en goed produkt.

Alles snel verzonden en service is goed.

Alles snel verzonden en na bestellen kwam ik erachter dat ik wat was vergeten. Heb contact gezocht en werd meteen geholpen en wat er nog toegevoegd moest worden is meteen gedaan.

Reageren snel via Whats App

Reageren snel via Whats App. En dat op zaterdag. Snelle verzending en goede prijs. Een aanrader dus.

Tools2Go perfecte snelle levering.

Het bestelde artikel werd snel en deugdelijk verpakt geleverd. In kan niet anders zeggen... Perfect, niets op aan te merken!

Good

Good services per total, only a little bit late with the order.

parfait

parfait

slecht

Dit besteld: Bgs Technic Groove Nut dop voor Suzuki armen zwaaien € 16,34 € 10,26 * Mij is gezegd dat het product in juni 2020 geleverd zal worden. Niemand laat wat van zich horen.

top

eerste aankoop maaaar zeker niet de laatste!!!Top

zeer tevreden

kwaliteit gereedschap voor goede prijs en snel geleverd.

Très bon produit et suivit livraison mais problèmes avec GLS

Produit correspondant à la description prix ok suivit livraison assuré mais problèmes et retard avec le livreur GLS

Coffret calage distribution Audi/VW

Très bon contact et livré rapidement avant la date. Produit conforme à la description ! Je vous les recommande...

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.