Snel geleverd en gereedschap werkt. Scherp en op maat.

Eerste order...bij een volgende klus check ik de site weer.

snelle levering tegen goede prijs

bestelling verliep vlot en had het een dag later al in huis. Prijs - kwaliteit was ook prima te noemen.

goed ,doet wat er van verwacht word

volgens afspraak geleverd en zeer degelijk materiaal

Prima materiaal, heel degelijk. Degelijker dn bij de willekeurige bouwmarkt

Prijs kwaliteit zeer ok

Prijs kwaliteit en levertermijn is ok ! Cudos

slechte levering

Ik zit al meer dan een week op mijn spullen te wachten. Heb ze al gebeld en dan zeggen ze dat ik twee dagen geleden de spullen zou krijgen meer nog steeds niets!

goede prijs goed materiaal

doppen besteld doppen aangekregen na een week ,is een doppen set .. weinig over te klagen zeker waarvoor ik hem nodig had het verwijderen van een slotbouten set ..enigste klacht die ik erover zou hebben is dat de derde bout niet uit de dop te krijgen is dus er nog een moet bestellen xd

Geen onderdelen bestellen die je spoedig nodig bent

Op dinsdag onderdeel besteld, op vrijdag nog niet geleverd. GLS geeft aan dat het maandag wordt.

Deux commandes, même excellente satisfaction !

Après une première commande pour "tester" le site, une excellente surprise. Une seconde commande a suivi quelques semaines plus tard. Site enregistré parmi mes favoris : parfait !

supurb

Best service ever.....

1 STE BESTELLING

Verleden week zaterdag bestelling geplaatst Staat van woensdagavond 06/05/2020 op verzonden bij Tools2go Vandaag 07/05/2020 heeft GLS nog steeds geen pakket ontvangen

professioneel met uitstekende snelle helpdesk

Ik bestel regelmatig gereedschap en (motor) onderdelen online maar dit was mijn eerste ervaring met Tools2go. Wat mij opvalt is de snelle en professionele reactie van de helpdesk op mijn vraag over het assortiment. Ze denken goed mee en doen verschillende suggesties. Daarna geven ze ook updates over de status van de bestelling. De levering gebeurde snel in een goed verpakte doos. Het product zelf voelt solide aan en de prijs is echt scherp.

PEUT MIEUX FAIRE

Sur une première livraison il y a déjà un manquant et une pièce différente de celle commandée. Dommage car les produits sont plutôt bon. Donc que deux étoiles . En plus ne respecte pas leurs conditions de vente. Obligé de bloquer la commande pour appliquer le franco de port. Pas très professionnel.

• Nous recommanderiez-vous? Non

snel levering

Bestelling niet ontvangen

Helaas heb ik het door mij bestelde artikel tot dusver niet ontvangen. Zeer teleurgesteld dus en geeft weinig vertrouwen om nog meer te gaan bestellen. Verkoper reageerde alert op deze beoordeling en heeft met spoed het artikel toegestuurd. Ik was een beetje kort door de bocht, maar inmiddels weer tevreden.

Prima product en snelle levering

Via Tools2Go een remzuigertang besteld. De tang werd snel en geheel volgens de belofte geleverd.

Werkt zoals het hoort

Spul ziet er netjes uit. Helaas nog niet mee gewerkt. In ieder geval niet duur

Très bonne expérience

Facilité de commande, livraison parfaite. Merci

tres bien

tres bien et rapide

Bestelde en geleverder. Perfect

Positief. Alles klopt.

Goed materiaal

Alleen transporteur ,GLS , maakte er een puinhoop van!

Excellent service and product

I found tool2go easy to use and provide high quality product that are not available on other tool sites ,the delivery and service provided is excellent and I would highly recommend this company to any one need good quality tools,over all very pleased with my buy and will use the company again

Product precies zoals omschreven

Reçu rapidement malgré le covid

Matériel reçu rapidement avec un excellent rapport qualité prix. Un coffret de Taraud livré avec une bosse sans conséquences d'où 4 étoiles. Je recommande sans problème. Parcontre dommage pour l'absence de suivi commande et des frais de port normalement gratuit au-delà de 200e de commande et pourtant facturé

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.