lang wachten

veel te lang wachten op de goederen

prima spullen en op tijd verzonden, maar......

De artikelen waren eenvoudig te bestellen op de duidelijke website. De in de bevestigingsmail vermelde track&trace liet zien dat de artikelen snel waren verzonden. GLS was de transporteur. Uiteindelijk duurde het drie dagen voordat de spullen bij mij werden afgeleverd. Door chaotische bezigheden bij de transporteur. Niet door Tools2Go. Zij hebben het goed gedaan. De beoordeling wordt dus omlaag bijgesteld door het transport.

Geweldig.

Handig en betaalbaar gereedschap.

buona

Buona

Pessima!! Assolutamente sconsigliato!!!

Dopo moltissimi mesi devono ancora spedirmi il pezzo che ho ordinato e pagato e continuano solamente ad innondarmi di pubblicità!!!

• Ci consiglieresti? No

Sérieux et rapide

Pour une première commande j'ai constaté du sérieux et de la rapidité dans l'envoie! Avec le catalogue fourni , je pense faire d'autres commandes !

Goede service en snelle verzending

Positief

Bestelling keurig geleverd en producten in goede staat.

Levering was net iets langer maar gehoopt de producten super en keurig verpakt!

Produit correspond aux attentes et envoi rapide

Parfait!!! Produit correspond aux attentes et envoi rapide

Niet voor herhaling vatbaar

Op basis van beperkte info kocht in een stuk gereedschap. Bij aankomst bleek dit niet te passen en dus ook niet bruikbaar voor mij. Toen ik een retour vroeg: dart kon op eigen kosten én dit werd me pas duidelijk naar een chat én een mail. Ik heb een ander idee van klantvriendelijkheid.

levering OK

Doen wat ze moeten doen, goed dus

Spullen compleet en zoals verwacht, verzender gls maakte er echter een week verzenden van, dat is een waardeloos bedrijf.

Slecht service

Nog niets ontvangen bijna 2 weken

Numero D'ordine z-202083854

Eccellente

Livraison rapide

Parfait

Matériel conforme à la commande

Merci

Goeie prijs en vlot geleverd

Goeie prijs en vlot geleverd

Ottima

Ottimo venditore, molto gentili e con ottimi prezzi. Consigliato

Slecht

Kavel betaald,geen verder info wanneer krijg ik thuis!

Super colis correspondant à mes attentes

Livraison rapide merci à toutes l'équipe je recommanderais sur le site en ligne sans problème

Snelle levering, schappelijke prijs en verzendingskost.

100% tevreden

Ordering and processing system could be better

No sign of order being dispatched. This was due to one item not in stock but wasn't made aware of this at the time of ordering. I emailed Tools2Go and they promptly responded with an option to wait for it to be in stock or have my order sent immediately and be refunded for the out of stock item. I choose the latter but was never refunded for the out of stock item that I never received

• Would you recommend us? No

Tutto ok

Ottima esperienza, consegna in tempi ragionevoli

goedkoop en redelijke kwaliteit

goedkoop en redelijke kwaliteit

Alles perfect!

Alles is goed aangekomen.

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.