top !

top

Fausse information sur le site en français

Votre site indique "clé a pipe" alors qu'en réalité il s'agit de clé BTR ou Allen. Donc il serait opportun de changer la désignation pour ces produits!

• Nous recommanderiez-vous? Non

velocità dell'ordine e dell'arrivo del pezzo ordinato

Più che positiva, vi abbiamo trovato tramite google digitando il codice del pezzo. grazie

toppie

goeie en snelle levering.

Goede producten Eerlijke prijzen Verzending was vrij lang .

Recherche intéressante sur le site.

Parfait, j’ai trouvé ce que je cherchais.

Manque de communication

Bien reçus le produit commandé Mais manque de communication sur l'avancement de la commande

Snel en goed geleverd.

Gewoon goed.

top products, good price.

All OK, Thanks!

• Ci consiglieresti? Si

Pas de espérience première commande

Bonjour dans l'attente d'une réponse suite a erreur de ma part je souhaiterais avoir l'extra court sauf que j'ai commandé le long suite à votre réponse je passerai commande cdlt jacky

rapidité de la livraison

rapidité de la livraison

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ottima

Ottimo prodotto buon rapporto qualità prezzo e spedizione rapida

Rapide

Recherches faciles Paiement et envoie rapide Bon produit Merci

A++

Bonjour pour moi personnellement j'irai un peu plus loin dans l'usine des douilles avec 4 encoches supplémentaire au niveau du carré pour un meilleur maintien avec la rallonge Cordialement Patrick fortant

Prijs is goed, levering zeer snel. Helaas geen melding van leverdatum.

Suivi GLS impossible tant que le colis n'est rentré en France

Bonjour Attente de livraison un peu longue, sinon c'est OK Cordialement René Modelon

Very nice shop

Very nice shop, I found exactly what I need! Very nice! I will buy again from this e-commerce. The only bad thing is the shipping company, unfortunately is not a problem from the shop. I suggest you to change the delivery company specially for Italy

Negativa

Ho ordinato tre prodotti, uno dei prodotti non era disponibile, dei due arrivati uno era sbagliato. Ho scritto per chiedere cosa fare, ancora non ho ricevuto risposta, sono passati 10 giorni. Grazie

• Ci consiglieresti? No

Uitstekende produkten

Had verkeerde krachtdop besteld. Kon meteen retour. Uitstekend geholpen en juiste werden opgestuurd. Toppers

Snel en efficiënt

Objet conforme

équipe professionnelle qui informe correctement

Uitstekend !

Had per ongeluk het verkeerde artikel gekozen, retourneren was geen enkel probleem, was snel geregeld !

Twee weken levertijd en belofte niet waarmaken.

Na drie dagen maar eens gevraagd waar het bleef. Beloofd een volgende dag levering. Niets wel vragen of de bestelling wel klopte wat op zich erg prima is maar had dat dag 1 gedaan. Die dag een track en trace ontvangen die pas een week later verstuurd werd. Ik heb een week geen auto kunnen rijden omdat ik het gereedschap niet had. Intussen maar ergens anders besteld wat nog eerder binnen was dan deze zending.

Very good

Excellent product delivered quickley

Donkereweg 15

4317NK Noordgouwe

0031-111-795029

Over Tools2Go

Tools2Go Online Automotive gereedschappen voor professionele monteurs en iedereen die zijn eigen klussen opknapt. Hier vind je gereedschappen die je nodig hebt om personenwagens te repareren. Je kunt onze gereedschappen gebruiken in je professionele garage of thuis. Het gereedschap gaat door de hoge kwaliteit lang mee. Ook wanneer je het hele jaar door aan autos sleutelt. We leveren verschillende merken en bezorgen zo snel mogelijk bij je thuis. Dan kun je direct aan de slag. Klik op de subcategorieën om te bekijken wat we voor je hebben. Wij willen dat jij door kunt blijven werken. Ontbreken er gereedschappen of onderdelen tijdens je werkproces? Bestel ze op Tools2Go, wij leveren zo snel mogelijk bij je thuis of in de werkplaats.