Pluspunten
Men heeft een helder verhaal, biedt een goed product aan en levert zo spoedig mogelijk
VerbeterpuntenWellicht is het mogelijk wat meer info te geven over de vervelende steenmarter, of te verwijzen naar de websites waar je dat kunt vinden
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer tevreden over snelheid van leveren en over gekocht product
Pluspunten
Betrouwbaar
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
snel geholpen via internet en duidelijke uitleg over de keuzes die je kunt maken over de producten , ik ben er zeer tevreden over
Pluspunten
het geheel kwam keurig binnen , met de juiste informatie ..
Verbeterpuntenvond de levering een beetje lang duren . En het bericht , dat het geld binnen was kwam ook een beetje laat (vond ik )
Pluspunten
Goed product tegen een redelijke prijs. Wij hadden in ons huis in Hongarije een steenmarter. Een paar maanden geleden het apparaat geplaatst en nu geen last meer.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
De eerste keer dat ik iets bestel. Alhoewel oorspronkelijk de betaling via Paypal niet werkte, werd mij onmiddellijk een alternatief voorgesteld. Goede communicatie. Supersnelle verzending & levering.
VerbeterpuntenDe betaling via Paypal herstellen
Bij een bestelling niet te veel mails sturen, kreeg na bestelling van een spuitbus 4 mailtjes met bevestiging, nogmaals bevestiging van betaling,verzending en verzonden.
Beste Eddie, We sturen inderdaad ter bevestiging een e-mail op het moment dat de bestelling is geplaatst, op het moment dat de bestelling is betaald en op het moment dat de bestelling word verzonden. Dit doen wij om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden, zodat we misverstanden kunnen voorkomen. Voor u was dit blijkbaar niet nodig, ons excuses hiervoor.
Pluspunten
Goede voorlichting, snelle levering en prijs/kwaliteit erg goed. Het apparaat doet precies wat beloofd werd.
VerbeterpuntenGeen enkele
Pluspunten
Deskundig advies via de telefoon en uiteindelijk besloten om het steenmarter verjaag product te kopen. We kregen het de volgende dag al in huis, nu 2 maanden in gebruik en totaal GEEN last meer van de marters!!
Pluspunten
Snelle levering en het product werkt erg goed, we hebben totaal geen last meer van steenmarters bij ons huis
Pluspunten
vriendelijk goede begeleiding vlugge levering
Verbeterpuntengeen tips
Pluspunten
zeer goed
Pluspunten
product wat ik bestelde was binnen 3 dagen geleverd.
neen
Pluspunten
Vlotte levering. Kan nog niet oordelen over kwaliteit, garantie etc. want heb het apparaat nog maar net in gebruik. Werkt nu prima.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
nog geen oordeel er over
Verbeterpuntengeen
Hartweg 27
1731LT Winkel
Steenmarterverjagen.nl In 1982 zijn wij begonnen met dieren/ruiterspeciaalzaak Zeeman, een van de grootste dierenspeciaalzaken van Noord-holland. Na 25 jaar hebben hebben wij die verkocht en zijn verder gegaan met de webwinkel Dierenshop.nl die wij al gestart zijn in 2003. Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in de branche kunnen wij u helpen met advies voor de juiste producten. Per 1-1-2017 hebben wij samenwerking met dieren/ruitersport Megastore bij Ruiter & Dier Zeeman, hier kunt u de producten bekijken afhalen en ook ruilen Bezoek deze winkel eens! Ruiter & Dier Zeeman Zandloper 9 1731 LM ,Winkel Wij hebben een uitgebreid assortiment producten, waarvan de meeste op voorraad. Wij proberen orders die voor 11.00 uur besteld en betaald zijn, die dag nog te verzenden. Mocht u niet tevreden zijn met onze producten, dan kunt u het terug sturen door middel van het kopen van een pakketzegel, wij storten dan het aankoopbedrag van uw product terug op uw rekening. Tevens is het mogelijk om de producten af te halen, en te ruilen.