Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en een goed prijsniveau
Pluspunten
Prima service voor een reeele prijs
Pluspunten
snelle levering en de beschrijving in het Nederlands
VerbeterpuntenKan ik nog niets over zeggen, ik weet niet of het product ook werkt zoals beschreven
geen
Pluspunten
Ik ben aangenaam verrast door de firma doordat ze twee bestellingen in 1 levering hebben gecombineerd en de verzendkosten van de ene verzending op eigen initiatief netjes hebben gecrediteerd. TOP!
Pluspunten
Tot nu toe werkt de steenmarterverjager goed
Pluspunten
Hele snelle levering!!! Zelfs in België
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
Super service. Snelle levering en meteen mails met bevestiging. Ook konden we via de site de verzendstatus zien. Wij zijn van de kattenpoep af en daar super blij mee.
Pluspunten
snelle levering, de afhandeling is gewoon goed
VerbeterpuntenAlleen schrok ik van de afmetingen van de katten/steenmarterverjager. Toch wel een groot apparaat. Ik dacht niet dat de afmetingen vermeld waren, maar ben daar niet zeker van.
Kan niet beoordelen. Heb het bestelde nog niet ontvangen!
Beste Wlifried Wij hebben geen reactie op de mail meer ontvangen, de producten zijn op 21 juli verzonden, is dit alles goed aangekomen? Met vriendelijke groeten Guda steenmarterverjagen.nl
Pluspunten
Snelle levering, en keurig dit via de mail binnen krijgen waar het product zich bevind.
VerbeterpuntenGeen, prima zo.
Pluspunten
Vriendelijk telefonisch contact gehad met goede technische uitleg.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Goede technische informatie over steenmarter bestrijding. Snelle levering.
VerbeterpuntenBezorgkosten kwamen te laat boven in de totaal kosten. Moeten direct bij prijs op web pagina 1 vermeld worden. Je hebt ze immers als klant altijd! Uw website accepteert geen nvt maar ik kan voor Personeel, Nazorg geen cijfer geven en krijg dan een foutmelding???
Het apparaat is niet te controleren. Na paar dagen is de marter weer terug ook al staat het apparaat aan. Daardoor sterke twijfels of het apparaat wel werkt.
Pluspunten
Of door de marterverjagers komt weet ik natuurlijk niet zeker maar we kunnen weer rustig slapen en er is geen gespring en geren meer op het dak s'nachts!
Pluspunten
Een uiterst vriendelijke en kwaliteitsvolle nazorg, geen moeite was te veel om een foutgelopen bestelling-betaling op te lossen. Het resultaat is dat ik, na een eerst grote ontevredenheid, nu dit bedrijf ten zeerste aanbeveel.
Verbeterpunten- Onduidelijkheden wegwerken bij het bestellen van sommige producten op de website, wat is nu wel of niet in de prijs inbegrepen? - Facturen ook volledig electronisch ter beschikking stellen, dit is veel makkelijker te bewaren/zoeken. - Controle verbeteren met betrekking tot de ontvangen bestellingen-betalingen
Pluspunten
Het apparaat aangezet op het moment dat we de steenmarter weer hoorden. Binnen twee minuten was deze verdwenen . Niet weer gehoord
Pluspunten
Goede service en goede kwaliteit niets op te merken
Pluspunten
Snelheid levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering .
VerbeterpuntenNiets
Hartweg 27
1731LT Winkel
Steenmarterverjagen.nl In 1982 zijn wij begonnen met dieren/ruiterspeciaalzaak Zeeman, een van de grootste dierenspeciaalzaken van Noord-holland. Na 25 jaar hebben hebben wij die verkocht en zijn verder gegaan met de webwinkel Dierenshop.nl die wij al gestart zijn in 2003. Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in de branche kunnen wij u helpen met advies voor de juiste producten. Per 1-1-2017 hebben wij samenwerking met dieren/ruitersport Megastore bij Ruiter & Dier Zeeman, hier kunt u de producten bekijken afhalen en ook ruilen Bezoek deze winkel eens! Ruiter & Dier Zeeman Zandloper 9 1731 LM ,Winkel Wij hebben een uitgebreid assortiment producten, waarvan de meeste op voorraad. Wij proberen orders die voor 11.00 uur besteld en betaald zijn, die dag nog te verzenden. Mocht u niet tevreden zijn met onze producten, dan kunt u het terug sturen door middel van het kopen van een pakketzegel, wij storten dan het aankoopbedrag van uw product terug op uw rekening. Tevens is het mogelijk om de producten af te halen, en te ruilen.