Pluspunten
De steenmartver verjager Garden Protector werkt erg goed, heb er nu ook 1 voor mijn buren besteld
VerbeterpuntenNiks ga zo door!
Pluspunten
Zeer snelle service! Duidelijke informatie op website, informatie uit praktijk kennis
te veel verzendkosten, ook betalen bij retouren. Schandalig. Bij een retour ben je dus al bijna 12 euro verzendkosten kwijt.
Pluspunten
het apperaat werkt uitstekend
Verbeterpuntener zit geen controle lampje of iets dergelijks op . dat is jammer met vriendelijke groeten j.schepers
Pluspunten
VerbeterpuntenProduct doet niet wat men beweert, Probeer een review te plaatsen met een objectieve beoordeling, maar deze wordt niet geplaatst opvallend is dat er alleen positieve reviews worden geplaatst. Betrouwbaarheid is dus eigenlijk een 0
Beste Jan Bedankt voor je reactie. Mocht het apparaat niet aan de verwachtingen voldoen, dan kan je hem altijd retour sturen, je ontvang dan het aankoop bedrag ex verzendkosten retour. Waarom je reactie niet eerder is geplaatst dat gaan we uitzoeken. Met vriendelijke groeten Guda Steenmarterverjagen.nl
Pluspunten
Ik ben altijd voorzichtig met bestellen via internet bij een onbekend bedrijf. Mijn ervaring met Steenmarterverjagen.nl is 100% goed. Kan niet beter!
geen
weet nog niet of het apparaat goed werkt; het controlelichtje gaat steeds uit. Uit de bijgeleverde informatie kan ik niet opmaken of dit goed is.
Pluspunten
Helaas kan ik dit niet 100% beoordelen aangezien er af en toe nog marterharen in het motorcompartiment zitten.
VerbeterpuntenMisschien nog betere kwaliteit weet echter niet of dit dan afdoende is
Pluspunten
snelle en stipte levering, via de mail goed op de hoogte gesteld
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ontzettend snelle levering, goede beschrijving, binnen no time de apparatuur opgesteld en werkzaam. De logé is vertrokken (naar de buren ;))
Pluspunten
Een mooie martervangkooi tegen een goede prijs. Helaas nog geen marter gevangen maar dat ligt niet aan het product.
VerbeterpuntenDe kooi was niet op voorraad en dat was niet gecommuniceerd. De communicatie verbeteren dus
Pluspunten
VerbeterpuntenBeschrijving bij montage in auto is niet helemaal duidelijk, denk dat ik de garage het apparaatje laat aanbrengen.
Hartweg 27
1731LT Winkel
Steenmarterverjagen.nl In 1982 zijn wij begonnen met dieren/ruiterspeciaalzaak Zeeman, een van de grootste dierenspeciaalzaken van Noord-holland. Na 25 jaar hebben hebben wij die verkocht en zijn verder gegaan met de webwinkel Dierenshop.nl die wij al gestart zijn in 2003. Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in de branche kunnen wij u helpen met advies voor de juiste producten. Per 1-1-2017 hebben wij samenwerking met dieren/ruitersport Megastore bij Ruiter & Dier Zeeman, hier kunt u de producten bekijken afhalen en ook ruilen Bezoek deze winkel eens! Ruiter & Dier Zeeman Zandloper 9 1731 LM ,Winkel Wij hebben een uitgebreid assortiment producten, waarvan de meeste op voorraad. Wij proberen orders die voor 11.00 uur besteld en betaald zijn, die dag nog te verzenden. Mocht u niet tevreden zijn met onze producten, dan kunt u het terug sturen door middel van het kopen van een pakketzegel, wij storten dan het aankoopbedrag van uw product terug op uw rekening. Tevens is het mogelijk om de producten af te halen, en te ruilen.