Pluspunten

Je wordt super snel en goed geholpen! Daarbij krijg je echt waar voor je geld.

Op dit moment geen

Pluspunten

Fantastische mogelijkheden voor het bouwen van een professionele webshop. Ik geef niet vaak reviews, maar als je dit onder de knie hebt, kun je er bijna alles mee! Goede prijs en snelle reactie van de klanten service.

Overzichtje van de wensenlijst, waar je kunt zien wat men indient en wat hier mee gebeurd.

Pluspunten

Biedmeer Webwinkels? Wel wij kunnen ze bij iedereen aanraden! Goede webwinkelsoftware, duidelijk, snel en zeer betrouwbaar. Zeer snelle reacties op vragen met een duidelijk antwoord en altijd hulpvaardig. Volgt de trends in webwinkelsoftware zeer goed op, bied snel de nieuwste mogelijkheden aan. Ruime keuze in layout en mogelijkheden. Kortom na jarenlang tevreden gebruik te hebben gemaakt van Biedmeer Webwinkels kunnen wij niet anders zeggen, Team van Biedmeer, ga zo door!

Pluspunten

Zeer snelle en deskundige helpdesk. Uitgebreide mogelijkheden qua vormgeving en instellingen van de webshop. Regelmatig updates.

Nog geen verbeterpunten tegengekomen.

Pluspunten

Vandaag op Zondagochtend 10:47 uur een vraag gesteld aan de support afdeling betreft een technische vraag over mijn winkel,om 10:55 uur direct antwoord gekregen op mijn vraag en probleem was direct opgelost. Uitstekende helpdesk dus.

Pluspunten

De support afdeling van Biedmeer staat altijd voor je klaar zelfs op zaterdag en op zondag. Heb je een vraag of een technisch probleem dan hebben ze altijd snel een duidelijk antwoord of een oplossing.

Geen, ga zo door !

Pluspunten

Blij verrast met de support afdeling van Bied meer, zij staan altijd per mail en ook telefonisch voor je klaar, om je met je probleem te helpen super !!

Pluspunten

Snelle beantwoorden van vragen ondanks deze niet direct belangrijk zijn. Vriendelijke en zakelijke antwoorden op mijn verzonden mails. Mijn complimenten voor de snelle afwikkeling van problemen . Zoveel diensten voor weinig geld.

Nog niet tegen gekomen omdat biedmeer mij steeds voor is.

Pluspunten

Biedmeer heeft echt een hele goede service en ze zijn ontzettend goed bereikbaar. Wanneer je een webshop wilt starten zou ik geen andere dan biedmeer adviseren. Top!

Pluspunten

Super webwinkel software en een hele goede hekpdesk!

Pluspunten

Vandaag weer geholpen door de medewerkers van de helpdesk. Heel veel artikelen, categorieën, aangemaakt en dan maak je wel eens fouten. Maar ook nu weer perfect geholpen en veel geleerd. Niets is teveel gevraagd je wordt gewoon weer verder geholpen. Onze webwinkel is best complex en uitgebreid, dus heerlijk als je ergens op terug kan vallen. Ook deze week werd weer een geweldige update aangekondigd met betrekking tot het verzenden met post.nl. Hoef je zelf niet allemaal uit te zoeken. Tot dusver zeer tevreden. We bouwen verder.

Als er er van komt zou een update m.b.t. het verzenden via Kiala een prachtige uitbreiding zijn. Wij hebben zelf in de winkel al een Kiala afhaalpunt en we staan er versteld van wat daar al allemaal mee verstuurd wordt. Dus Biedmeer bied nog meer.. ga zo door !

Pluspunten

Perfecte service. Men denkt mee in oplossingen en proberen je zo snel mogelijk te helpen. Datgeen wat mij niet lukte, lukte hun wel. TOP. Ben erg blij met deze service. Ik wil Daniel La Porta en de rest van de crew heel erg bedanken voor jullie hulp. en als ik weer iets heb waar ik niet uitkom dan horen jullie het. Groetjes Koop-center.nl

geen verbeterpunten tot nu toe. gewoon top

Pluspunten

antwoorden super snel op vragen

Pluspunten

Onlangs hebben wij een 5de shop afgenomen, en alweer ervaren wij de geweldige service van dit topbedrijf. Mails of verzoeken worden direct in behandeling genomen. Biedmeer is een aanrader voor iedereen, heb je kennis of geen kennis van zaken, zij helpen je altijd verder! TOPCLUB dus!!

Pluspunten

Fantastische site, geweldige service! Ik ben totaal niet technisch, maar met behulp van de ondersteuningsvideo's en zeker met behulp van de antwoorden op gestelde vragen is mijn site heel erg mooi geworden! Zelfs als er een lage prioriteit aan een vraag gegeven was door mij, werd deze binnen 24 uur beantwoord, super! Ben heel erg blij met deze site en service!

Pluspunten

Ik werk al jaren met een webwinkel van een concurrent. Aangezien ik meer mogelijkheden zocht zoals : -Meertaligheid, zowel in site als in facturen naar de klant -CSV input -Vergelijkingssite uploads automatisch -veel mogelijheden in vormgeving en video / foto's Na wat heen en meer te mailen met de service van deze webwinkel en die van anderen tijdens mijn zoektocht was het verschil wel duidelijk. -Goede antwoorden -Snelle reply per mail en als de uitleg goed moest zijn, per telefoon Ik weet als webwinkelier zelf hoe belangrijk het is om een goede recensie te hebben/krijgen. Dus daarom heb ik de moeite genomen om deze heren een goede recensie te geven.

Buiten CSV graag ook JSON feed mogelijkheid voor de winkelier zonder groothandel verplichting zou heel fijn zijn.

Pluspunten

zijn snel en behulpzaam met het geven van antwoorden en hebben goede webwinkels waar je je eigen styling aan kunt geven.

ik kan ze niet opnoemen.

Pluspunten

Snelle, vriendelijke, behulpzame en deskundige helpdesk !

Pluspunten

Makkelijk je eigen webwinkel bouwen met duidelijke instructiefilmpjes. Supportdesk biedt snelle hulp aan en denkt goed met je mee.

Pluspunten

Het support van biedmeer reageert snel en adequaat: vorige week was er iets mis met de home pagina van yourwic.nl. Toen ik dit probleem meldde in de avonduren was het toch nog binnen een uur verholpen. Helemaal goed want een home page moet er natuurlijk altijd perfect uitzien. webmaster yourwic.nl

momenteel geen.

Pluspunten

Zeer zeer zeer snelle behandeling en oplossing van ons probleem met de website, ondanks dat er geen support geboden hoeft te worden vanuit Biedmeer voor het type website welke wij hanteren. Zeer tevreden!

Pluspunten

- Snelle helpdesk - Continue verbeteren van het platform (met nieuwe opties) - Erg gebruiksvriendelijk Wij zijn zeer tevreden over biedmeer!

Geen verbetertips te noemen.

Pluspunten

goed support en snel :)

Pluspunten

* super snelle klantenservices * makkelijk webshop bouwen met vele mogelijkheden * blijvend verbeterend bezig op het gebied van webshop faciliteiten en toepassingen. * super bedrijf * wij hebben verschillende bedrijven en voor deze bedrijven werken wij met een webshop van Biedmeer. Ga zo door namens: Glassy Creatief Quad Buggy Services Kleij Kunst

Pluspunten

zeer goede klantenservice lost al je vragen en problemen bij het bouwen van je site snel, duidelijk en vakkundig op

Diamantstraat 3

7554 TA Hengelo