Pluspunten

Probleem gemeld en echt binnen 20 minuten al antwoord. En dat was ook de oplossing Fantastisch!

Pluspunten

Goede service en zeer snelle reactie op vragen ook in het weekend.

Nog niet tegen gekomen

Pluspunten

Reactiesnelheid Vriendelijkheid Professionaliteit

Ongetwijfeld, perfecte bedrijven bestaan niet, maar ik ben ze nog niet tegengekomen.

Pluspunten

Ondanks dat ik nog geen geupgrade versie heb, ben ik zeer goed en correct geholpen. zeer binnenkort zal ik mijn account upgraden. Na deze proeftest met de gratis versie wil ik graag in zee met Biedmeer,goede communicatie, webside zeer prettig om mee te werken. problemen binnen no time opgelost. Voel mij zeer veilig bij Biedmeer.

Nee

Pluspunten

Overzichtelijke en makkelijk programma om je webwinkel te ontwerpen en bij te houden. Vooral voor mensen die wat minder verstand van dit soort dingen hebben. En hun supportdesk geeft snel en simpele oplossingen zodat je snel weer verder kan gaan. Ben

Geen verbeterpunten tot op heden

Pluspunten

In algemene zin: een geweldig pakket! In 1 avond de contouren van de webshop opgezet. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Een vraag die ik had werd door de helpdesk binnen 1 dag adequaat beantwoord.

Pluspunten

Er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen en de informatievoorziening is uitstekend. Een aanrader. Hartelijkeg groet, Susan Moonen www.susanmoonen.nl www.dezeepzaak.nl www.schildersdroom.nl

Pluspunten

Snelle, accurate en deskundige hulp bij problemen. Veel mogelijkheden voor bewerking uiterlijk webshop.

Wellicht meer mogelijkheden inleeslijsten excel. Verder niks op aan te merken!

Pluspunten

Helpdesk is helemaal TOP. Zelfs in de avond krijg je antwoord op brandende vragen. Altijd vriendelijk en correct.

Pluspunten

Overzichtelijke en redelijk makkelijk progamma om je webwinkel te ontwerpen en bij te houden. Vooral voor mensen die zoals ik geen ICT ervaring hebben! En hun supportdesk staat voor je klaar om alle vragen of problemen die je tegenkomt op te lossen. Ik ben blij dat ik voor Biedmeer Webwinkel heb gekozen.

Pluspunten

Perfecte feedback, service op ieder tijdstip en 7 dagen per week. Volop vernieuwingen, en boven op de markt zitten door upgrades en aanpassingen, mede gericht op ontwikkelingen op de markt.

eventueel een telefonische help desc?

Pluspunten

Ook op een mailtje op de zaterdagmiddag wordt volledig geantwoord en opgelost. Hartstikke bedankt!

Meer vrijheid in het ontwerp (misschien een webdesigner optie) zou perfect zijn.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle reacties, duidelijke uitleg, uitgebreid en helder backoffice systeem, uitgebreide mogelijkheden mbt behandeling van orders. Veel mogelijk mbt lay-out. Echt een aanrader! Wat ik vooral heel fijn vind is dat de updates ook echt meteen flinke aanpassingen zijn. Veel nieuwe dingen, BiedMeer gaat echt met de tijd mee.

Als ik verbeterpunten heb meld ik dat aan support, ik weet immers zeker dat zij het serieus nemen en zullen werken aan een oplossing!

Pluspunten

Snelle communicatie Op alle vragen weten ze een antwoord of proberen ze mee te denken

Pluspunten

Dat zijn er best veel; hebben jullie even :) *Altijd direct reactie op e-mail *Denken heel creatief mee en bieden oplossingen/mogelijkheden *Doorlopend verbeteringen/uitbreidingen *Zeer uitgebreide templates voor standaard webwinkels *Duidelijke (lees; gewoon nederlands) handleidingen Kortom; Een groep mensen die er plezier in hebben,

Vooral zo door blijven gaan!

Pluspunten

Ik ben ontzettend blij met Biedmeer. Ben al bijna 6 jaar afnemer van een webshop bij dit bedrijf. Heb ze zien groeien en zichzelf telkens zien verbeteren en uitbreiden. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je webwinkel zelf vorm te geven a.d.h.v. diverse vaste templates, die je zelf kunt aanpassen, maar een eigen ontwerp is ook mogelijk. TOP!!!

Ik zou geen verbeterpunten kunnen bedenken, ik ben ontzettend tevreden!!!

Pluspunten

Op zondag een probleempje (kleintje) gemeld en die was binnen 3 kwartier opgelost. Ben erg tevreden met zo`n snelle service.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Uitmuntende service. Uitgebreid scala aan mogelijkheden en functies. Nieuwe wettelijke vereisten worden onmiddellijk doorgevoerd. Gebruikersvriendelijk interface.

Een koppeling met kassa software met dezelfde prijs/kwaliteit verhouding. Integratie van verzendmogelijkheden zoals bv. Kiala, DPD Pakketshops en DHLForYou.

Pluspunten

Ik ben erg positief over de service van Biedmeer Webwinkels. Nadat ik op zondagavond een mailtje had gestuurd werd mijn probleem (die ik zelf had veroorzaakt) binnen 7 minuten opgelost!

Pluspunten

Super service, blijven meedenken met de klant en positieve aanpassingen maken. Zeer gebruikersvriendelijk.

Geen, totaal tevreden!

Pluspunten

Erg goede service, super betrouwbaar, ik ben al een poosje klant bij Biedmeer Webwinkels en nog nooit een storing gehad. Ben hartstikke tevreden. Ook word er continue gewerkt aan updates en verbeteringen. Super !

Ik kan zo niets bedenken.

Pluspunten

“In oktober 2012 zijn mijn compagnon en ik begonnen met de webshop www.Telefoon-Onderdelenshop.nl. In de beginfase hebben wij uiteraard alle webwinkel software vergeleken, maar kwam Biedmeer als de absolute winnaar uit de bus. Voornamelijk de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend bij Biedmeer.

Pluspunten

Fantastische mogelijkheden binnen dit pakket. Bijna niets is onmogelijk. En snap je even iets niet, dan is de service snel en professioneel!

Ik zou geen verbeterpunten kunnen noemen!

Pluspunten

Supersnelle service. Snel de juiste antwoorden op mijn vragen.

NVT

Pluspunten

Snel, behulpzaam en prettige ondersteuning bij vragen. Vooruitstrevend en innovatief m.b.t mogelijkheden webwinkel.

Geen.

Diamantstraat 3