geweldig

Perfecte afhandeling, ook telefonisch zeer vriendelijk en zeer goede uitleg. bestelling gedaan dag erna in huis. Ik zeg als je nieuwe sloten nodig hebt bestel ze bij MR beveiliging.

In eerste aanleg werd er laat gereageerd op mijn mail en moest ik erachteraan bellen. Bleek dat de eigenaar net vader was geworden. Daarna goede hulp, uitleg en service ervaren. De levering was ook snel.

Site heel duidelijk, goed telefonische begeleiding, snelle levering. En omdat ik teveel bestelde en daarnaar teveel betaalde, werd ik snel gebeld of het bestelde wel correct was. Het teveel betaalde is snel gecrediteerd

heel blij met het filmpje op uw site hoe een cilinder te vervangen!

Prima, betaalbaar heldere internet site. Heel vlug bezorgd.

Super, zowel service als product

Heb het oplegslot condor gekocht met 2 losse condor cilinders erbij, wat een geweldige kwaliteit! ook niet dan lof over de medewerkers, zelf perongeluk verkeerde zijde besteld van het oplegslot maar dut is snel en vakkundig opgepakt en samen met mij opgelost! toppers zeker tot in de toekomst mocht ik jullie nogmaals nodig hebben!

Top geregeld.

Alles was binnen 5 min geregeld, sleutel volgende dag binnen en werken perfect.

Goede sloten, snel geleverd

Informatie op website volledig en natuurlijk een veilig gevoel met deze uitstekende sloten in ons nieuwe huis!

Perfecte service

Snel en correct Zeer tevreden over de levering Zeker aan te bevelen

op tijd en OK

makkelijk besteld.. goed geleverd.. wel gek dat de bezorger geen handtekening vroeg

Goed en veilig bedrijf van M&C producten

sleutels aan de hand van M&C code besteld. Levering echt supersnel en veilig in gesealde verpakking

Goed snel geregeld

Zoals het hoort snel goed en vlotte communicatie

Extra sleutels achteraf bestellen, top!

Selecteer, voeg foto toe, bestel en 2 dagen later heb je de sleutels

Goed en snel

Bestelling is goed en snel geleverd

Heel snel en goed geholpen nadat ik zelf een fout had gemaakt met opmeten.

Klantvriendelijk, goede sloten

Ze leveren goede cilinders en sloten, die bovendien (zelf) aanpasbaar zijn. Zo heb ik een normaal sleutelgat kunnen vervangen door een draaiknop, waarbij ze de onderdelen sturen en je het zelf kan vervangen. Bij het bijbestellen van sleutels ging iets mis, waardoor de sleutels niet bleken te passen. Dat werd wel snel en netjes opgelost zonder gedoe: twee dagen later had ik een nieuwe set die wel paste.

Fast and proper service

IT arrived fast without issues! I feel safe having these keys.

Excellente service!

Hoewel het bij de eerste bestelling niet helemaal glad liep, is het meer dan netjes opgelost en zijn we netjes op de hoogte gehouden. Ondertussen een tweede bestelling geplaatst en dat is helemaal goed gegaan.

zeer snelle levering goede communicatie

Alles verliep vlot, goede communicatie en snelle levering.

niet voor herhaling vatbaar

Na bijna een week bestelling niet ontvangen en geen reactie op mail.

Zeer vriendelijke en klachtgerichte service en zeldzaam snelle levering.

Zoals hier boven en een mooi product geleverd.

Goede sleutel past prima

Goed geholpen, snelle levering

Telefonisch contact gehad omdat ik wat vragen had over de verschillende series. Goed geholpen met informatie, daarna besteld. Cilinders werden snel geleverd en zagen er goed uit.

Gewoon prima

Goed overleg en snel geleverd

top

slot bijbesteld levering snel en gewoon top

Super schnell

Es gab bei der Kommunikation keinerlei Probleme. Auf meine Fragen folgten schnelle Antworten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders