Uitstekende service!

Mijn bestelling werd niet op de gewenste datum geleverd. Maar ik ontving een excusesmail van de winkel, wat ik erg attent vond. Als extra gebaar kreeg ik een reiniger pen voor deurcilinder. Geweldige klantenservice en een betrouwbare winkel. Zeker een aanrader!

Goede producten snelle levering

Duidelijke site, mooie sloten en snel geleverd

Zeer goede service!!

Bestelling in 2dagen in de bus( belgie )

Per ongeluk (blijkbaar) kreeg ik de tweedehands Nuki, wat had ik niet besteld. Dus, de Nuki werkte niet. Nu ben ik bezig met een retourzending, en het lijkt erop dat het is opgelost. Ik werd ook snel gecontacteerd en het probleem was opgelost.

Mooie cilinders snelle levering

Ik heb ze nog niet geplaatst, krijg een nieuwe deur daarna worden ze geplaatst

Edwin Stolk

Een extra sleutel super makkelijk besteld! Levering ging niet volgens planning maar werd keurig telefonisch benaderd met excuus en om een nieuwe leverdatum in te plannen!

Helaas was he bestelde product{ kleurensleutel} niet beschikbaar. Ik werd keurig gebeld of het een ander soort mocht zijn. De sleutels werden vlot geleverd.

Super snel en goed MC Cilinders

's ochtends besteld 's avonds in huis. Kreeg een belletje: U heeft een bedrijfsadres ingevuld, maar wilt u niet liever een privé adres voor de avond levering opgeven.... Super

Prima service!

in de ochtend een nieuwe sleutel besteld en dezelfde avond nog bezorgd. Zo een snelle service heb ik nog niet eerder meegemaakt.

M&C Move slot besteld, direct na afspraak op kunnen halen. Slot met 5 sleutels keurig verpakt in showcase aangereikt door vriendelijke jongeman. Slot maakt een vertrouwde indruk!

Uitstekende service

Snelle efficiënte levering.

Snel en hulpvaardig

Ik heb een aantal M&C Cilinders besteld waarvan er een (een halve cilinder) niet bleek te passen. In een eerder stadium kreeg ik het slot niet geopend omdat er een insect in was gekropen. Iedere keer ben ik zeer goed op weg geholpen en in een aantal gevallen zijn reserveonderdelen gratis verstuurd.

Snel en correct

Zeer snelle levering van de bestelde produkten.

Prima prijs - goed bereikbaar

Cylinder nabesteld, netjes geleverd. Duurde iets langer dan gepland, maar werd netjes een extra sleutel gratis bijgeleverd. Telefonisch bereikbaar- en vriendelijke behandeling

Vriendelijke mensen en super uitleg en service

Goed product, afleveren minder

Website ziet er goed uit en het is makkelijk de producten te bestellen. In ons geval duurde het 4 dagen voordat ik de cilinders binnen had, vervolgens was één cilinder op de verkeerde maat gemaakt maar is verder wel weer goed opgelost en weer een kleine week verder. Meer aandacht aan de bestelling geven lost al veel problemen op. Jullie producten zijn van uitstekende kwaliteit

Topservice!

Topservice! Heel vakkundig, bestelling op tijd binnen en goed geholpen buiten de openingstijden. Jordan bedankt.

Wederom prima support en kwaliteit

Weer besteld bij dit bedrijf (3e maal) en alles verliep soepel.

Helemaal top

Moeilijk vindbare cilinder bij ze gevonden, gewoon op voorraad en snel geleverd.

Deskundig, snel en betrouwbaar

Zeer deskundige en snelle service. Fijn om met korte lijnen snel tot het juiste product te komen. Fijne klantvriendelijke service waarbij je als klant geen nummer bent. Ja, het kan blijkbaar nog steeds! Dank toppers!

Super snel en makkelijk

Zondag avond mijn bestelling geplaatst en de volgende dag op maat gemaakte cilinders ik huis, dat is echt onwijs snel en het bestellen ging super makkelijk!

Slecht

Bestelling geplaatst en zeer snel bevestiging dat de zending klaar voor verzending staat. Indien binnen 2 dagen geen voortgang in de track and trace bezoek contact te zoeken. Daar vanaf woensdagavond mee bezig per mail telefoon en Whatsapp. Op geen van de drie manieren is het mogelijk te contacten. Totaal geen reactie. Telefonisch bereikbaar vanaf 09:00 door de week en 09:01 staat het antwoordapparaat al aan dat het te druk is en verzoek mail te sturen. Diverse gestuurd maar geen respons. Whatsapp gestuurd geen respons. Ondertussen is alles betaald maar nog helemaal niets geleverd.

Slecht

“Vandaag besteld, morgen in huis”. Product is op voorraad en na 3 dagen nog steeds geen product. Maar ook geen belletje, geen reactie op mijn whatsapp vraag, niet teruggebeld.

Snelle levering, volgens afspraak

Ruime keuze en snelle levering.

Supersnelle levering van sloten en sleutel. Aangepast op bestaande slot.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders