Laden reviews...
302 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle verzending en behulpzame klantenservice. Het assortiment is breed en de informatie is eenvoudig vergelijkbaar. De meeste feedback benadrukt betrouwbare levering en goede prijs-kwaliteit. Over het algemeen is de ervaring positief met duidelijke communicatie en professionele service.
We waren een sleutel kwijt en deze hier zelfde dag besteld en avond erop al in huis dus super tevreden over de snelle service
28 June 2026
P.W
Den Dolder
Alleen kreeg nietballe sleutels in gewenste kleur
28 June 2026
Bert
Mook
Snelle levering en de sleutel past perfect in een keer.
27 June 2026
François
Almere
Knopcilinders en een extra brug besteld; deze zijn netjes en snel verzonden. Helaas ontbrak er een koppeling, maar deze is alsnog snel nagezonden. Ik kan niets anders zeggen dan dat de service super is.
25 June 2026
M
Purmerend
Had wat problemen met 2 sloten, eerst met behulp van aangeleverde video’s zelf geprobeerd maar dat was helaas niet voldoende. Toen gevraagd of ik even langs kon rijden en dat kon, dus langsgereden en toen was het zo opgelost. Super service. Snelle response op de vragen via email ook.
23 June 2026
Dennis
NIEUW-VENNEP
Had een keer de verkeerde Ajax-spullen besteld, opgebeld, uitgelegd, goed advies gekregen wat ik dan wèl moest hebben, alles teruggestuurd en omgeruild. Financieel snelle afhandeling, prima bedrijf dus!
19 June 2026
Wammes Bos
Maastricht
Snelle levering, goed slot en fijne communicatie. Ook bij nabestellen
17 June 2026
Jorn
Vlissingen
toen mijn sleutel brak dacht ik, oei wat nu. Eerst langs een lokaal servicepunt geweest waar ik volgens Google de sleutels kon bij bestellen, deze konden gek genoeg niet leveren. vervolgens contact gezocht met een M&C leverancier via Whats app die mij heel snel heeft geholpen in het bestelproces. na plaatsen van de bestelling lagen de sleutels de volgende dag klaar op het door mij geselecteerde afhaalpunt. helemaal top en supersnel.
15 June 2026
Voorhout
Heel overzichtelijke bestel methode voor mijn sleutel op certificaat. Een vlotte afhandeling met alles netjes Verzonden in een doosje verpakt.
15 June 2026
Roeland
Haarlem
Snel, duidelijk, niets op aan te merken.
14 June 2026
Folkert
Rotterdam
Sinds 2019 ben ik klant bij ze, ze hebben mij stapsgewijs geholpen met het installeren van de cilinders. Onlangs wilde ik wat extra sleutels bestellen en een enkele stroeve sleutel wilde vervangen. De nieuwe sleutels had ik binnen 1 dag en de enkele stroeve oude sleutel werden kosteloos vervangen. Topservice!
14 June 2026
Kabe
Abcoude
Topkwaliteit. Perfecte pasvorm. Mooie degelijke sleutels van goede kwaliteit en de cilinders ook van oerdegelijk materiaal. Alles netjes verpakt en zelfs geleverd met de schroef om de cilinders vast te zetten. Snelle levering. Top service.
13 June 2026
Marcel
Enkhuizen
Wat een genoegen was het, nieuwe cylinders bestellen. Website is duidelijk, bestellen eenvoudig, verwerking razendsnel (volgende dag in huis). Ik had bij 1 cylinder maten omgedraaid bij de bestelling, een 2 en een 7 lijken tenslotte op elkaar…werd na een belletje meteen hersteld. Top service dus.
13 June 2026
Steven
Vlissingen
Mijn eerste bestelling is enkele maanden geleden al prima verzorgd, ik wist niet zeker of de cilinders wel zouden passen in de nog te installeren deuren maar indien nodig omruilen was geen bezwaar (gelukkig niet nodig geweest maar toch een geruststelling). Ook voor mijn tweede bestelling enkele dagen geleden ben ik uitstekend geholpen met extra service en meedenken over een oplossing bij mijn situatie. Complimenten voor de mensen en het bedrijf!
Ben
Almere
MR-beveiliging levrt gewoon wat ze beloven en dat maakt het vertrouwen helemaal waar.
Koos
Purmerend
Koos bedankt voor deze review!
Fijn om te lezen dat hetgeen wat wij beloven ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd :)
Helaas niet op tijd ontvangen maar ze hebben direct actie ondernomen! Bedankt!
Casper
Rijswijk
Casper bedankt voor de review.
Helaas heeft u niet eerder met ons contact opgenomen, zodat wij ervoor konden zorgen dat deze wel binnen een week geleverd zou zijn.
We hebben onderzoek laten starten bij PostNL voor uw pakket en gaan uw bestelling opnieuw versturen.
Deze zal morgen 12-06 bij u binnenkomen.
Vervelend dat u moet wachten. Graag in het vervolg eerst bellen, mailen of appen. Zodat wij actie kunnen ondernemen.
Alvast bedankt en tot de volgende keer!
Met de servicepen voor mijn M&C sloten kan ik de komende jaren weer vooruit. Werkt uitstekend en zorgt ervoor dat elke sleutel weer soepel draait. Stoot vuil af en smeert waar nodig! Top kwaliteit.
Bas
Naaldwijk
U heeft absoluut de juiste aankoop gedaan met deze servicepen Bas!
Bedankt voor de review!
Jaren geleden heb ik een slot via hen geregeld. Toen was de dienstverlening redelijk, maar ze hebben inmiddels heel veel verbeterd. Het gaat nu naar een dikke 9 1/2.
10 June 2026
Harry
Haarlem
Harry bedankt voor de review! Goed om te lezen dat wij als bedrijf groeiende zijn ;).
Excelent materials quality and performance
10 June 2026
David
Madrid
Thank you David for this review!
Ik heb de volgende dag al mijn aankoop ontvangen. Naast een snelle levering zijn ook de prijzen in de webshop erg goed.
8 June 2026
Zaltbommel
Jeroen goed om te lezen dat de bestelling snel bij u binnen is gekomen!
Bedankt voor de review.
Ik had gelezen ‘snelle levering ‘ maar dat werd anders. Ruim een week geduurd maar alles zag er prima uit! Gemakkelijk whatsapp contact en snelle reaktie
Anda
Sommelsdijk
Anda bedankt voor deze eerlijke en positieve review, ondanks het lange wachten.
Wij doen ons best om alle bestellingen op tijd te leveren.
Na mijn bestelling en montage kwam ik er achter dat ik toch een meetfout had gemaakt bij 1 cilinder. Omdat de cilinders aanpasbaar zijn en daarover gecommuniceerd heb. Werd me gratis het onderdeel toegezonden. Communicatie prima en snelle oplossing/service
Terborg
Jeroen bedankt voor deze review!
Wij willen graag onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen.
Kwaliteit is goed, maar wel duur.
Almere
Bedankt voor deze review Jeroen!
Buen producto. Envio en una semana
4 June 2026
Angel
Spain
¡Gracias por esta reseña positiva!
Zeer goede service en top kwaliteit sleutels. Alleen had ik bij de opmerking 2 verschillende kleuren (rood en geel) door gegeven maar uiteindelijk hebben we 2 dezelfde kleuren (geel) geleverd gekregen. Maar verder is het gewoon top!
4 June 2026
Ruben
Valkenburg
Ruben bedankt voor deze review! Alleen wel erg jammer dat je net de verkeerde kleurenkap hebt ontvangen.
Mocht je later nog eens iets bestellen, dan kunnen we juiste kleurenkap nog naleveren.
MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders
Satellietbaan 31 A
2181MG Hillegom