Filters

10

Super bedrijf

Kwam er ff niet uit ge appt en werd gelijk geholpen zelfde dag nog verstuurd en dag later binnen Van harte aan bevolen

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Zeer goed en snel geleverd. Uitstekende service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer duidelijke website en bijzonder snelle levering. Netjes verpakt.

Zeer duidelijke website en bijzonder snelle levering. Netjes verpakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaring, en uitstekend product!

Na mijn bestelling werd door de leverancier gebeld, dat het 2 dagen later geleverd zou worden. Prima service!

 • Aanbevelen? Ja
5

Snel maar niet veilig

Het bestellen van een extra sleutel is heel eenvoudig. Maar uiteindelijk zal deze site uw beveiligingskaart, uw sleutel en uw thuisadres hebben. Stel je nu voor dat er een beveiligingsincident plaatsvindt en dat alle klantgegevens worden misbruikt...

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedendag Konstantin, Wij zijn een officiële dealer van M&C en nadat uw bestelling verwerkt is worden de pas gegevens ook weer verwijderd, wilt u later weer extra sleutels bestellen zult u ook weer de pas moeten uploaden voordat we uw bestelling verwerken. Op de website en elke pagina waar u een sleutel kunt nabestellen staat ook aangegeven om uw nabestelling niet naar het adres te laten versturen waar ze voor bedoelt zijn. Dit om ook bijvoorbeeld bij vertraging of vermissing van een pakket bij de bezorgdienst er geen probleem is omdat er geen adres gegevens meegestuurd worden. Wij proberen er alles aan te doen om een nabestelling van sleutels zo veilig mogelijk te laten verlopen. We zijn daarin ook de enige dealer die alle nabestellingen in sealen waardoor de sleutels niet te zien zijn, ook een nabestelling van 1 sleutel wordt in een doos verstuurd zodat deze niet door de brievenbus past en ook nog eens aangetekend wordt opgestuurd. Daarmee denken wij dat uw bestelling op de meeste veilige manier wordt verwerkt. Mocht u nog een tip hebben om het nog veiliger te maken horen we dat graag.

9

Uitstekende service en snelle levering

Als aanvulling op een eerdere set nu cilinders en sleutels bijbesteld. Snelle levering en toen het niet helemaal goed was gegaan ook een uitstekende klantenservice!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het werkt perfect

Het systeem werkt perfect Duidelijke omschrijving

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoge kwaliteit snel geleverd

Nabestellen is simpel, veel verschillende combinaties mogelijk.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede communicatie

Goede communicatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, correcte levering.

Ik heb wederom bij MR beveiliging een slot met sleutels gekocht. Goede keuze in sloten en na bestellen correcte snelle afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel geregeld en geleverd

Voor mijn nieuwe woning zocht ik een aantal sloten om alle te vervangen. Dit was hier snel geregeld, kon de maten per slot aanpassen en de extra's die ik wou toevoegen. Een simpel proces, snel geregeld en ook snel geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima service, op tijd geleverd

Prima service, de sleutels kwamen keurig op tijd. Helaas niet in allemaal verschillende kleuren, zoals ik had verzocht, maar nou ja, dat maakt ook niet zoveel uit. Ik moet ze nog uitproberen, maar ik ga er vanuit dat ze allemaal goed werken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfecte service

Goede producten en makkelijk nabestellen

 • Aanbevelen? Ja
7

Zeer goed

Volgens afspraak passende sleutels vlot binnen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Had verkeerde besteld en gelijk n mail om alles te corrigeren

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Op tijd bezorgd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Blij met nieuw slot

Al een hele tijd een slecht draaiend slot in onze voordeur dus het was hoogste tijd voor een nieuwe. Bestelling van een M&C Condor cilinderslot met draaiknop was eenvoudig en de levering kwam snel via brievenbuspost. Misschien had op de website nog wel ergens even goed het verschil uitgelegd kunnen worden tussen de twee type draaiknoppen (of ik heb er overheen gelezen). Blijkbaar is de gewone knop niet geschikt bij een houten deur als er zicht op is; hier kwam ik pas achter door de sticker die op de cilinderverpakking zat: "Een houten deurelement (incl zijruit) met zicht op de "standaard" draaiknop, moet worden voorzien van een SKG(V) gecertificeerde anti-boor/-manipulatie voorziening." Na het lezen hiervan vermoed ik dat ik dus beter de versie met de push knop had kunnen bestellen (?). Maar goed, dat neem ik voor nu maar voor lief; in ieder geval zit er weer een heel goed slot op de voordeur wat niet gemakkelijk te forceren is.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Bas, Een pushknop is alleen aan te raden als u een brievenbus in de deur heeft (dan kan er niemand met een touw of fietsband aan de knop draaien, u kunt dit ook voorkomen door een beschermplaat te plaatsen aan de binnen kant van uw deur boven de brievenbus) of als u het als een kinder beveiliging wilt gebruiken. U moet de pushknop ingedrukt houden naar de deur toe voordat de knop "grip" heeft en dan kan die gedraaid worden. Dat betekent dus ALS iemand een kleine ruit doorslaat ze de pushknop nog steeds kunnen bedienen. De brandweer raadt het wel heel erg aan omdat u nu snel de deur uit kan in nood en het is ook veiliger want u doet veel vaker de deur op slot. Zelf raadt vaak de normale knop aan en als er een brievenbus zit helemaal geen knop omdat de pushknop ook erg onhandig kan zijn , vooral als u meerdere malen het slot rond moet draaien voordat de deur open gaat (nogmaals je moet de knop ingedrukt houden tijdens het draaien dus als u meer dan 1 rondje moet draaien is dit al vervelend).

10

duidelijke site, snelle levering

duidelijke site, snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle en nette levering

We hebben 3 sloten besteld en aantal extra reservesleutels. Zeer nette levering waarbij alles in een compact doosje zat. Installatie is eenvoudig, lastigste was om het oude cilinderslot te verwijderen, behoorlijk verroeste schroeven die moeilijk los te krijgen waren

 • Aanbevelen? Ja
10

snel en betrouwbaar

bestelling snel, binnen dag verstuurd, en betrouwbaar door middel van bezorging met handtekening

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische firma!

Na een aanvankelijk foutje kreeg ik te maken met ouderwets prettige klantenservice - er werd een snelle en gulle oplossing geboden die mij bijzonder tevreden stelde. Alle lof!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Ik ben zeer tevreden . Ik had een klein probleem met het cilinderslot . Na een mail van mij . Kreeg ik de volgende dag de oplossing. Er word snel gereageerd. Het slot is naar mijn mening van zeer goede kwaliteit erg degelijk. Ik beveel dit product aan

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastic

Very quick delivery, quality work, nice owner.

 • Would you recommend us? Yes
10

Top

Top service

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

 • Aanbevelen? Ja

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.