Goede service bij verkeerd gemeten maat cilinder en snelle levering, top!

goed contact, snel geleverd en goed geprijsd.

Snelle en goede service

Wij hadden jaren geleden sleutels gekocht bij de Karwei , in 1 sleutel zat een scheurtje, dus ik besloot een nieuwe te bestellen bij MR beveiliging, je hebt keuze uit vele kleuren, bij de opmerkingen heb ik de kleur genoteerd, werd netjes en snel geleverd..

Goed bereikbaar als het even anders loopt

Soms lopen dingen net even anders dan gepland. Deze winkel is dan goed bereikbaar, je krijgt meteen een mens aan de lijn. Ze gaven zelfs een mobiel nummer voor hulp bij een eventueel probleem buiten openingstijden. Daar kun je op vertrouwen.

Perfect!

Reeds mijn 2de bestelling van meerdere gelijksluitende veiligheidssloten,en opnieuw perfect. Levering volledig volgens afspraak. Top.

Goede service dank je wel

Supersnel geleverd

Heb nu echt beveiligde sloten. Reserve sleutels voor bij de buren besteld. Ze werden de volgende dag al geleverd. Supersnel!

Perfecte sloten

Reserve sleutels altijd op vertoon van code op je pas die je bij aankoop hebt gekregen altijd perfect en een zeer goede service.

Snelle levering van reservesleutel.

Al eerder erg tevreden omdat ik een cilinder verkeerd had opgemeten. Nu een reservesleutel nabesteld en deze had ik 2 dagen later al binnen en werkt perfect. Mijn eerste keus voor nieuwe sleutels en cilinders. Top!!!

Tudo muito positivo optimos profissionais

Atendimento excelente, rapidez.

• Você nos recomendaria? sim

Prima en snel

Speciale sleutel bij laten maken. Ging erg makkelijk via de site en een paar dagen later lag de sleutel al in de bus. Bedankt!

Makkelijk besteld en snel geleverd

Extra sleutel makkelijk te bestellen en snel geleverd

Na 2 weken nog niets ontvangen

Teleurstellende ervaring.Eerste pakket is zoek geraakt. Alles zou opnieuw gestuurd worden. Maar nu na 3 dagen nog steeds niets ontvangen.

Prima webshop

Goed product, snelle levering en goede informatie.

Todo facilidades

Quería comprar dos cilindros de seguridad y después de ver muchas marcas modelos me decidí por el modelo cóndor de m&c. Desde el principio todo fue muy fácil, y eso que estoy a bastante distancia. Volvería a comprar y sin duda recomendarme.

Snelle vakkundige service + service achteraf

Op basis van de duidelijke vergelijkingen op de website gekozen voor M&C Minos. Dit vanwege de goede prijs kwaliteit verhouding. MC-cilinder.nl is sowieso goed geprijst in vergelijking met de concurrenten. Helaas 1 cilinder niet goed gemeten waardoor deze iets te kort was. Samen met Jordan dit probleem opgelost waardoor deze goed in de deur past. Nu wil ik achteraf (en ruim later) een slot ombouwen en wederom weer een snelle reactie en goede instructie video's om dit te realiseren. De prijs is ook nu weer top. Samengevat, hier zit wederom een zeer tevreden klant :-)

Sleutels bestellen ging heel makkelijk

Helaas werkte DHL alleen niet mee, waardoor ik ruim een week heb moeten wachten voor de sleutels bezorgd werden. De sleutels waren heel netjes in gepakt in een zakje en in een goed afgeplakte doos

Prima service!

Sleutel was supersnel binnen. Helaas de verkeerde ontvangen maar ook dat werd prima opgelost. Wanneer ik weer eens wat nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn! Bedankt!

Deskundig

Persoonlijke benadering

Heel tevreden

Ze leverden het juiste product. Er was ivm de feestdagen een vertraging bij post.nl maar daar werd ik goed van op de hoogte gehouden. Kortom: alles zoals je wenst bij een internetbestelling.

Snelle levering, goede communicatie

Zoals gewend weer perfect!

We hebben een cylinder nabesteld en deze in goede orde ontvangen. Wij hebben overigens al eerder - een paar jaar geleden- een grote levering van cylinders voor 20 huizen gedaan omdat de sloten onveilig waren, teveel kansen op inbraak. Deze SKG cylinders zijn echt veilig. Kortom, wij zijn tevreden, ook over de communicatie met dit bedrijf. Een aanrader!

Zo als besteld afgeleverde geplaatste en past en werkt mooi

Snel en goed

Prima webshop met goede navigatie. Snelle en net verpakte levering.

Gewoon top

‘S avonds besteld, volgende dag de set cylinders + extra sleutels in huis. De cylinders voelen erg stevig aan en passen goed.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders