Goed bereikbaar bij vragen / opmerkingen, waardoor er goed en snel gehandeld kan worden.

goede service, bestelling prima uitgevoerd

Direct geïnformeerd dat de levering enkele dagen vertraagd was vanwege onderdelen Ik had na een jaar een voordeurslot besteld met dezelfde sleutels als de nieuwe achterdeur Certificaat meegestuurd en alles paste en werkte prima

Mooi product en goede verzending

M&C Condor cylinder met extra sleutels. Degelijk product en netjes gesealed verpakt ontvangen.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Helaas was de maat niet goed en moest retour Retour label moet kleiner want past niet op het zakje

Perfecte en snelle service

Snelle reactie en service

Een sluiting met een veilig gevoel

Een kwaliteit slot voor een mooie prijs. Wij kunnen deze cilindersluiting van harte aanbevelen.

TOP service

Ondanks dat ondergetekende zelf de fout heeft gemaakt om een verkeerd artikel te bestellen , wat overigens keurig en volgens afspraak geleverd was, heb ik zonder enige verwachting daar melding van gemaakt en zonder enig commentaar het advies van “mr. Beveiliging” gekregen om het te retourneren en bij binnenkomst het totale bedrag te crediteren. Inmiddels opgestuurd . Ik wens het team goede zaken , komt zeker goed met jullie geleverde service. Met vr gr G de Jong Tilburg

Snel, goed en volgens afspraak

Prima communicatie via mail. Makkelijk proces (uploaden security card) op de website. Betaling prima. Volgen van pakket (brievenbuspost) mogelijk en snel in huis. Sleutels (4 extra) passen prima.

Affidabilità del prodotto e del fornitore

Ottimo prodotto ricevuto nei tempi giusti e con tracciabilità della spedizione sempre aggiornata. Grazie

• Ci consiglieresti? Si

Ik moest wacht langer wachten, maar dit had een oorzaak en ze hebben dit netjes voor mij uitgezocht en mij teruggebeld! Top dus!

Nette service.

De bestelling was verkeerd bezorgd en retour gestuurd. De sleutels werden kosteloos opnieuw opgestuurd, bedankt!

Goed geregeld allemaal

Top service.

M&C extra sleutel besteld binnen twee dagen geleverd en sleutel past ook precies. Zeker aanrader.

Prima sloten en sleutels

We kwamen sleutels tekort en een extra slot in de schuur. Simpel besteld en met een paar dagen in huis, prima dus..

Prettig, snel, en duidelijk

De website is lekker overzichtelijk, mail en belcontact is vriendelijk en meedenkend. Ik ben wel blij met ze :)

Snel geleverd, makkelijk te bestellen. Prima dus!

zeer frustrerend en stressgevend

Nadat ik na 5 dagen na bestelling nog niets heb vernomen van het bedrijf, geen bevestigingsmail heb ontvangen en probeer te bellen, te appen en te mailen krijg ik geen reactie. Het bedrijf heeft mijn adres en dus de sleutel gegevens, ik weet niet of het om oplichterij gaat dus het geeft heel veel stress. Dus is onacceptabel

Snelle en goede levering

Gebruiksvriendelijke site met snelle en betrouwbare levering van de bestelling.

Overzichtelijke webshop, snel en netjes geleverd.

Overzichtelijke webshop, alles is snel en netjes geleverd.

Onbereikbaar

5 sleutels nabesteld van M&C, certificaat geüpload. De sleutels werden netjes bezorgd, 4 van de 5 sleutels passen niet. Meerdere keren gebeld, WhatsApp berichten gestuurd en gemaild. Na ruim 1,5 geen enkele reactie van dit bedrijf. Helaas hadden wij de bestelde sleutels echt nodig, dan maar naar de lokale sleutelmaker die eigenlijk de sleutels niet verkoopt. Die heeft de 4 niet werkende sleutels opnieuw door de machine gehaald en werken nu weer naar behoren. Gezien de goede beoordelingen dacht ik dat het wel goed zat met de service, helaas voor mij nooit meer!

zeer snel geleverd

het bestellen van slot en exstra sleutels was duidelijk omschreven

Bijna perfect.

Ik had niet allemaal de juiste cilinders. Jullie hadden er 1 fout geleverd en ik had een paar meetfoutjes gemaakt. Ik heb hier over gemaild en wacht nog op antwoord. Voor de rest prima!

Uitstekende service

Zeer overzichtelijke website. Gemakkelijke nabestelling van veiligheidsleutels mits de veiligheidscode op het kaartje. Echt een zeer snelle levering. Kortom; topservice.

Vlotte service

Vlotte levering, zeer tevreden van ons nieuw slot met 'kinderbeveiliging', wij kunnen onze deur vlot sluiten en openen, onze peuter niet :)

Prima snelle levering.

Prima en snelle levering van mij MC cilinders. Ook de goedkoopste.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders