Geen levering en nog geen contact

Op 21 december 2024 een bestelling geplaatst. Op 27 december 2024 een mail ontvangen dat het wat langer duurt ivm geboorte kind (alle begrip voor) en dat de bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd…..daarna blijft het stil. Geen reactie op mail en niet op whatsapp. Dus nee, niet erg tevreden.

Nog niets geleverd. Geen reactie.

Mijn bestelling van 19 december is nog steeds niet geleverd. Op whatsapp berichten of email wordt niet gereageerd. Telefoon wordt niet opgenomen. Ik hoop dat het goed komt.

Top snelheid en goede service

Reageren vlot op vragen. Goede producten en goed geholpen.

Snel geleverd tegen een goede prijs.

goede keus

geleverde materialen voldoen ruim aan verwachtingen

Snelle levering. Goed advies wie whatsapp. Snelle reacties wie whatsapp. Duidelijke handleidingen die meegeleverd worden. Kortom helemaal top!

Fijn contact

Door wat strubbelingen werd mijn pakketje later verzonden, maar het contact daarover was erg prettig. Het is super opgelost en ik ga de volgende keer zeker weer hier bestellen! Super bedankt voor de goede service

Snel en goede service!

Prima ervaring

Bestellen van extra sleutel ging gemakkelijk. Snel bezorgd

Traag

Nog steeds mijn sleutel niet binnen, ik snap dat het net de kerst langer duurd maar na 5 dagen nog niks binnen

Makkelijk en snel.

Fluitje van een cent, zorg wel dat je de gegevens bij de hand hebt.

Extra sleutels bij bestellen

Snelle service betrouwbaar Bestellen ging heel makkelijk

Nabestelling sleutels gemakkelijk en snel!

Onlangs heb ik drie sleutels bij M&C nabesteld, en ik ben ontzettend tevreden met de service. Het proces was eenvoudig en duidelijk. De levering was snel aan POSTNL alleen door de feestdagen duurde de levering wat langer. Het gevoel van veiligheid en kwaliteit dat M&C biedt, maakt dat ik zeker weer voor hun producten zou kiezen in de toekomst. Absoluut een aanrader!

Een paar sleutels bijbesteld, ging snel en makkelijk. Alles was netjes verpakt in een apart zakje.

Keurig verpakt, volgens afspraak geleverd en uitstekende kwaliteit. We zijn er erg tevreden over

Prima service en snelle levering

Sleutels nabesteld. Snelle en acurate levering.

Had wat problemen met het ontvangen van de bestelling. uiteindelijk alles ontvangen. goede service .

Hoge kwaliteit, vriendelijk geholpen aan de telefoon

Heb twee gelijksluitende sloten bijbesteld, omdat de slotenmaker al een MC cilinder had geplaatst bij de voordeur. De kwaliteit ligt zoveel hoger dan bij een andere vergelijkbare cilinder. Zeer tevreden.

Professioneel en snel

Erg tevreden over de aankoop en het proces. Goede kwaliteit spullen die geselecteerd zijn opgestuurd. Heel blij en een veilig gevoel!

Vriendelijk, Snel, Top service.

Extra sleutels besteld. Model wat ik bestelde op de website werkte niet met mijn sloten. Dit is netjes aangepast naar de juiste model, zonder extra kosten. Snel reactie en vriendelijk geholpen via de what`s app. kan niet anders zeggen dan Top, ga zo door..

Sleutel op tijd ondanks de feestdagen

Makkelijk te bestellen

Cilinder sloten

Nu vier keer een cilinder besteld, vanwege verhuizing. Altijd alles op orde en netjes verpakt. Klantenservice is top, ik kreeg zelfs een persoonlijk mailtje dat mijn bestelling een dag later kwam vanwege PostNL.

Snel en goed

Eenvoudig bestelproces. Snel geleverd. Fijn dat er een hint is om jouw sleutels niet op het thuisadres af te leveren. Helaas wel prijzig.

Snel verzonden, goed en duidelijk telefonisch advies

Door de begrijpelijke youtube-filmpjes op de website heb ik deurbeslag besteld bij MC/mrbeveiliging. Op een telefonische vraag die ik had werd ik meteen vriendelijk en goed geholpen

Heel erg positief

De bestelling is niet gelopen zoals mr beveiliging en ook wij verwacht hadden. We hebben heel erg fijn in deze periode kunnen communiceren. Van de kant van mr beveiliging is alles op een heel erg fijne klant vriendelijke manier heel goed opgelost. Dank hiervoor

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders