Snel, goed en veel keuze

2 gelijksluitende cilinders besteld. Vlot geleverd en goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Aanrader voor degelijk en betaalbaar sluitwerk

Top kwaliteit!

Top kwaliteit tegen een goede prijs, met een super service. Inmiddels meerdere bestellingen gedaan voor eigen huis. Maar ook voor andere (andere geholpen) voor hun woning. Of je nu belt, appt of mailt, je krijgt altijd de aandacht en goede uitleg. En laat je tips of adviezen achter, doen ze wr wat mee. Zoals gezegd..... ik beveel MR beveiliging/ MC Cilinder aan, aan andere

Supersnel, probleemloos

De bestelde sleutels werden supersnel geleverd en ze pasten perfect.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Waar voor u geld

Reeds mijn 2e bestelling gedaan naar 3 jaar. Zonder problemen uitbreiding op mijn sloten systeem

Goedkoop en ultra snel

Het was de goedkoopste aanbieder die ik kon vinden. En de bezorging was meteen de volgende dag. Kijk, zo wil je het hebben. Niks op aan te merken. Perfect

Prima deal

Eenvoudig bestellen en snel geleverd, puik

excellente klantenservice

Producten waren goed. Ondanks wat uitdagingen is door de inzet van Jordan alles goed en op tijd geleverd.

Snelle zeer sympathieke levering

Top ervaren, heel professioneel en meedenkend.

Bij bestellen geen probleem , en je eigen identificeren is wel belangrijk met sleutels ... En dat werdookgevraahd

Snel, makkelijk en betrouwbaar

Laast had ik een paar extra sleutels nodig. Met het pasje dat ik bij aankoop van mijn sloten had gekregen, kon ik snel de juiste sleutels bestellen via de website van MR beveiliging. Volgende dag werden de sleutels thuis afgeleverd. Snel, gemakkelijk en betrouwbaar voor een prima prijs!

Betrouwbaar

Helder in communicatie, site is overzichtelijk

Snelle service en prima sloten

De sloten waren binnen enkele dagen binnen en waren makkelijk te installeren, precies wat ik had verwacht.

Snelle vlotte levering en goede service

U hebt zowel op mijn whatsapp als op mijn mail gereageerd en mij de gevraagde nuttige informatie gegeven voor een 2-zijdig tandwielslot. Alle onderdelen zaten netjes verpakt en de levering kwam sneller dan ik had verwacht. De prijs viel goed mee. Alleen gaat het insteken & uithalen van de sleutels nog stroef; misschien betert dat nog door het gebruik.

Snel besteld en snel binnen.

Bestel proces is eenvoudig en snel binnen. Bijna €30 per sleutel is wel wat aan de hoge kant

Top bedrijf, snelle levering!

Mijn bestelling was dezelfde dag geleverd, hier ga ik vaker bestellen!

Super snelle service goed product

Sleutel besteld, zelfde dag kunnen ophalen top!

Uitstekend product en service

De website maakte de keuze eenvoudig door de goede voorlichting. Het bestellen was makkelijk. Na initiële leveringsproblemen met de courier, pakte de service afdeling snel en accuraat door een andere courier te gebruiken. Prima kwaliteit sloten en sleutels. Wat kan je je als klant nog meer wensen!

Snelle en efficiënte levering

Aantal reservesleutels besteld. Met een kopie van de sleutelkaart online zo gebeurd en volgende dag al in huis.

Snelle service en goed product.

Heb hier 2 gelijksluitende cilinders gekocht. Zeer tevreden over het product en de snelle service.

Goed snelle service!

Prima service!

Duidelijke website, snel geleverd! Kortom: prima service!

Super betrouwbaar

Netjes en snel handelen,Bedankt.

Efficiënte service, topproduct

Website functioneert, is logisch. Verzending per omgaande, topproduct. Reactieve communicatie met inhoud.

wat een waardeloos bedrijf

Dinsdag 4 juni 2024 om 13:07 uur 3 sloten besteld en betaald (voor 23:59 besteld volgende dag in huis volgens de site), niet dus. Woensdag 16:37 uur mail dat het verstuurd is en een track&trace mail van Postnl maar die heeft de zending nog niet ontvangen. Donderdag niets bij Postnl, mail gestuurd wat er mis is. Vrijdag niets bij Postnl MR-beveiliging gebeld telefoon wordt door bandje beantwoord, erg druk en gaan niet opnemen stuur mail (haha) of whatsapp. whatsapp gestuurd geen reactie. Zaterdag niets ontvangen door Postnl nog een whatsapp gestuurd Zondag 16:47 uur pakket is verstuurd en wordt dinsdag geleverd, Postnl geeft aan het pakket te hebben ontvangen. Dinsdag 11:20 uur pakket ontvangen maar helaas is de levering incompleet, duurste slot zit er niet bij.

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders