Veel keuze, duidelijke site En alles snel geleverd
Beste Mari, Bedankt voor uw review met vriendelijke groet, MR-Beveiliging
MR beveiliging levert betaalbare SKG*** cilinders. Bestellen is eenvoudig en je wordt goed op de hoogte gehouden van vorderingen in het leverproces.
Beste Hans, Bedankt voor uw review met vriendelijke groet, MR-Beveiliging
Levering 1 dag later dan beloofd, maar vooraf door M&C geinformeerd hierover.
Beste E, Bedankt voor uw review. Helaas door de drukte bij ons en bij de bezorgdiensten kan het een enkele keer gebeuren. Als de bestelling bij ons vertraging op loopt proberen we de klant altijd te informeren. met vriendelijke groet, MR-Beveiliging
Correct
Beste Steven, Bedankt voor uw review. met vriendelijke groet, MR-Beveiliging
Super goede service en heel fijn contact!
Beste Yoeri, Bedankt voor uw review met vriendelijke groet, MR-Beveiliging
Selecteren van de juiste cilinders met toebehoren was eenvoudig, met duidelijke keuze mogelijkheden. Levering was ondanks eindejaars drukte volgens opgave, Super service.
Wilde een cilinder bijbestellen, kreeg binnen een dag te horen dat het helaas niet meer kon inverband ouder model. Ik mocht alle maten doorgeven en ze zouden een passende offerte maken. Mooie korting gekregen. Bij het bestellen meteen een service pen mee willen bestellen omdat er korting op zat volgend de site, dit bleek niet bij het bestellen, na contact te hebben gehad hebben er die er ook nog eens gratis bij gekregen. Cilinders binnen 2 dagen tijd geleverd. Top service. Bedankt.
Netjes geholpen, had een inschatting fout gemaakt, kom gelukkig worden aangepast. Misschien een tip om in de bevestigingsmiddelen een mogelijke cancel te plaatsen
Aangezien onze cilinder van M&C kapot was gegaan heb ik een nieuwe middels het certificaat bij MR-beveiliging besteld. Deze werd de volgende dag geleverd.
Order is binnen 24 uur geregeld en was het bestellen prettig en simpel via de website.
Afgelopen jaar een bestelling gedaan voor 5 cilinders (M&C Condor). toen al een erg goede ervaring met MR-beveiliging gehad. Netjes afgeleverd, fijn klantcontact. Nu een bijbestelling van twee extra sleutels gedaan en wederom eenzelfde ervaring. Er was een kleine vertraging, maar ik werd keurig opgebeld. Daarna snel geleverd en de sleutels pasten direct. Ik kan dit bedrijf echt aanraden.
En nu zitten we zonder. Meteen gebeld, receptie gaf aan “stuur maar een mail” en nog steeds niks op gehoord.
Beste Dirk-Jan, Het kan gebeuren dat de code verkeerd wordt overgenomen of de machine moet worden gekalibreerd. Bij een nabestelling kunnen wij de sleutels niet controleren. Als u dit bij ons meld zorgen wij dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Helaas kunnen wij daarvoor niet elk telefoontje direct beantwoorden. Aangezien wij digitaal een foto van de pas moeten hebben vragen wij u een mail te sturen zodat we het direct op kunnen pakken.
Diversen cilinders met sleutels besteld. Het verzenden duurde iets langer maar ik ben blij dat alles goed past. Goed geholpen door Jordan van de klantenservice. Dit was mijn tweede bestelling.
Goedemorgen, We hebben elkaar gesproken en excuus voor de late reactie IVM het drukste periode van het jaar. We zijn u wat tegemoet gekomen en uw bestelling wordt morgen bezorgd!
Originele beoordeling
Op 16-11-2023 order 23976 ter waarde van € 414.08 besteld. 1 dag later netjes een track and trace code per mail ontvangen maar Post NL heeft het pakket niet ontvangen van MR Beveiliging. Dit heb ik netjes gemeld per email zoals het gevraagd wordt door MR beveiliging. "Mocht na 2 werkdagen de tracking nog niet werken, neem dan even contact met ons op." Maar tot op heden niks gehoord. Telefonisch meerdere malen contact geprobeerd te zoeken maar na veel overgaan kom je bij "De receptie" uit die alleen maar de telefoon opnemen en een terugbel verzoek kunnen indienen. Gelukkig krijg ik door het plaatsen van deze review wel wat geld terug. "Als dank voor uw beoordeling ontvangt u € 2,50 retour en voor de Google review ontvangt u €3,50 retour van ons." Aangezien het om een bestelling met certificaat cilinders en sleutels gaat vind ik het wel wat minder, want waar zijn de kopieën nu ? Neem a.u.b. even contact met mij op en dan kan ik de review nog aanpassen wanneer ik de producten in ontvangst heb genomen. Het maakt echt niet als als het enkele weken duurt voordat mijn bestelling gereed is omdat het maatwerk is maar communiceer dan niet dat mijn bestelling al op 17-11 gereed is. Ook heb ik al meerdere review verzoeken ontvangen terwijl ik niks in huis heb. Dus bij deze ;-) Groeten, Kristian
Sleutels nabesteld en binnen enkele dagen ontvangen. Passen perfect.
Goede snelle levering
Ik had een toch wat afwijkende vraag voor een cilinder nabestelling. Na initieel mail contact werd ik nog nagebeld om even te overleggen en dubbelchecken. Top!
Kosten maken omdat leveringen niet zijn geleverd zoals beloofd... Twee tot drie maal naar de klant rijden voor één levering die in stukken toekomt....
Beste Bart, Als er op of rond black friday besteld wordt kan het voorkomen dat uw bestelling vertraagd is of van meerdere locaties komt. Wij hebben u daar nog van te voren telefonisch over geïnformeerd. U heeft daarvoor nog een extra korting gekregen.
Ik moest een gelijk sluitende cilinder hebben en die was zeer eenvoudig na te bestellen.
Makkelijk te bestellen en snel en veilig binnen
Extra set sleutels nodig. Zondagavond besteld, maandagavond al bezorgd. Top service
Besteld product was correct en snel geleverd.
3rd time ordering from this store. Satisfied.
Goedemorgen, Wij hebben binnen 1 dag na uw email gereageerd met het volgende; Excuus voor de vertraging bij uw bestelling, uw order moest direct vanaf de fabrikant komen echter konden hun deze niet in 1 keer versturen omdat het nu de drukste periode van het jaar is en ze te maken hebben met zieke werknemers. De zelfde dag dat u een mail had gestuurd is het pakketje netjes bezorgd en vinden wij het erg jammer dat u zo snel z`n lage review plaats terwijl wij er alles aan doen om u op tijd te woord te staan en de orders goed te verwerken. U mag ook altijd bellen voor snelle reactie! (nogmaals reactie tijd was nu 1 dag via mail). Fijne dag :) Gr. Jordan
Originele beoordeling
Ordered two additional cylinders for almost 300 EURs and almost a week later the order is nowhere to be seen. No tracking info or updates provided. No response on information request.
Bestelde was snel verzonden
snelle service, zeer goed contact met de verkoper, snelle levering.
Ik vind heel goede service en sneller dank u wel
Satellietbaan 31 A
2181MG Hillegom
MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders