Cilinder ontvangen op de voorziene tijd /dag

In nog geen 5 minuten werkte het slot na het het hebben ontvangen.

Eenvoudig te bestellen en snelle service

Eenvoudig te bestellen en snelle service

zeer tevreden

in het verleden had ik de cilinders van het huis vervangen voor M&C color cilinders. naast de kwaliteit en certificering vind ik het voordeel van deze set, vind dat het opvallende sleutels zijn. Die je gemakkelijk herkend aan de bos met sleutels en blindelings pakt. inmiddels is er in en om het huis wat veranderd en wou ik een extra cilinder en wat extra sleutels. het was echt niks anders als even een foto van het certificaat uploaden even selecteren wat je wilt en hups dezelfde avond al een mail dat mijn bestelling klaar lag. het slot en de sleutels waren er 2 dagen later, snel geplaatst en alles werkt soepel. ik ben dus absoluut zeer tevreden, en kan de M&C color en het zaken doen met MR-beveiliging aanbevelen!

Snelle leveing

Snelle levering, geheel volgens afspraak, heldere website.

Alles goed

Alles goed !

Super service en top kwaliteit

De website is erg gebruiksvriendelijk en het bestellen gaat super gemakkelijk. Opmeten ging perfect en daardoor bestellen ook. Montage daardoor in luttele seconden.

Vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal. Hele goede kwaliteit en prijs Gisteren een cilinder na besteld en vandaag in huis ook die is prima

Perfect!

Contact met bedrijf is goed en ze hebben overal oplossingen voor. Als die niet werken, sturen ze een nieuw exemplaar.

Door omstandigheden was mijn nabestelling van een cilinder verlaat. Naast excuses ontving ik een service pen en een extra sleutel gratis. Prima service dus! Waar kom je dat tegenwoordig nog tegen?

Goed product en duidelijke website.

Via de website de M&C cilinders uitgezocht en besteld. Cilinders zijn gelijk sluitend gemaakt. Levering duurde een dag langer dan aangegeven wat veroorzaakt werd door Post.nl. Producten in goede orde ontvangen alles netjes verpakt. Sleutelcard in gesealde verpakking. Gratis verzending geld alleen bij ophalen op Post.nl punt, voor thuisbezorging wordt een bedrag van € 2,95 gerekend. Geen cijfer 10 qua beoordeling omdat je voor betalingen met bv. Creditcard, Paypal e.d. extra moet betalen en geen gratis verzendkosten bij thuisbezorging.

Product meteen geleverd.

Goede service, product volgende dag meteen geleverd.

Goede snelle service

Goede snelle service

Ben zeer tevreden.

Ben zeer tevreden over de sloten wel een min punt vindt ik dat ik er niet op gewezen is om de onderhoud servicepen mee te bestellen, nu moet ik deze weer apart bestellen met verzendkosten.

Prima producten

snelle service, goed bereikbaar, snelle verzending

Zeer vriendelijk en betrouwbaar

Gisteren sleutel bijbesteld.Is netjes verzegeld verstuurd en ben persoonlijk gebeld dat het niet in dag maar in 2 dagen geleverd zou worden. Voelt erg prettig om zaken mee te doen.nog belangrijker voelt het betrouwbaar.Het gaat ten slotte over je eigen veiligheid.

Makkelijk te plaatsen

Waarom is alles niet drie sterren

Prima advies, artikelen en levertijd

Vriendelijke medewerker die hulp bood bij het bestellen van een juiste cilinder. Artikel werd een aantal dagen later netjes geleverd. Cilinder en al aanwezige sleutels pasten prima.

Alles top! supersnelle verzending.

In 1 dag nieuwe cilinder ontvangen

Door het vervangen van een deur door een kunststof deur had ik een afwijkende maat cilinder nodig om alle deuren gelijksluitend te houden. Besteld met sleutelcode en volgende dag geleverd. Top!

Vlotte en eenvoudig in roepen service

Het bestellen van extra sleutels met een certificaat was goed en veilig uitvoerbaar. Vlotte levering

Snel en duidelijk een kwalitatief goed product kopen

Op de site kan ik eenvoudig selecteren wat ik nodig heb , zodra je een cilinder eenmaal in je handen hebt gehad zie de de kwaliteit.

Deels snel ontvangen, product 100% zoals belooft

Wij hebben onze bestelling via de website geplaatst helaas maken ze de belofte niet waar vandaag besteld morgen in huis terwijl de site wel aangaf dat het op voorraad was. Uiteindelijk wel netjes binnen gekomen kwaliteit is goed. en netjes ontvangen. Ook hadden we de site niet goed gelezen kwa inhoud bestelling wat nog wat extra kosten met zich meebracht, is verder wel netjes opgelost . Betrouwbare site om te bestellen!

Nog niets ontvangen

Had enkele dagen al bezorgd moeten zijn Echter tot op heden nog niets ontvangen,

Vlot en prima geleverd

Bestelling werd snel geleverd volgens afspraak.

Mooie website

Zeer eenvoudig bestellen En snelle levering

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders