Gemakkelijk besteld, keurige levering

5 gelijksluitende cilinders van verschillende maten besteld. Na 3 dagen keurig geleverd, met een schoonmaak setje en handgeschreven excuus voor de vertraging ivm de drukte.

Via de plaatselijke sleutelmaker hebben wij alle cylinders laten vervangen. De extra sleutels heb ik zelf via de website besteld, dit ging heel eenvoudig en de sleutels werden de volgende dag al direct verstuurd.

Keurige snelle service.

Fijne club

Geweldige service

Snel besteld,snel geleverd. Top

Snelle service en goed functionerende sleutels

De beveiligde sleutels zorgen voor dat extra beetje veiligheid wat prettig is als je bijv op vakantie gaat. Een aanrader voor vele!!

Super service, ook na aanschaf

Kreeg zeer goed advies over welke producten ik het beste kon aanschaffen. Ook werd een artikel direct via de leverancier dag later geleverd. Tijdens installatie hulp via telefoon, ook weer super goed geholpen.

Snelle levering fijn contact goeie spullen en goeie service

Supersnelle levering

Smiddahs besteld en de volgende dag in huis

Precies wat ik verwachte, snelle service

Ik heb zelf alle cilinders in ons huis vervangen, en deze besteld bij MC-Cilinder. Ik had ze binnen twee dagen in huis. Ik had zelf een foutje gemaakt bij uitkiezen van cilinders en knoppen. Ik bleek de knop gewoon zelf te kunnen omzetten van de ene naar de andere maat cilinder. Eén telefoontje en was gelijk duidelijk. Heel fijn.

Buen producto

Envio rápido y producto de calidad extrema.

Prima ervaring, erg makkelijk!

Vroeger kon ik alleen bijbestellen bij een sleutelmaker maar dit is een prima nieuwe oplossing. Vandaag besteld, morgen sleutels in huis. Top geregeld zo!

Klantgericht en vriendelijk. Ga zo door!

Prima product en service

Gemak van bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en super snel en veilig geleverd aan huis.

Perfecte service

Goed geregeld

Snel geregeld en snel in huis

Perfect en volgens afspraak

MR staat voor kwaliteit en afspraken nakomen

2 keer een verkeerde sleutel ontvangen.

Sleutel besteld via security card, maar al 2 keer een verkeerde sleutel ontvangen, nu weer wachten op antwoord via mail, want de telefoon wordt niet beantwoord.

Top kwaliteit en snel geleverd

Zeer snel in huis, netjes geleverd

naar alle tevredenheid

Na een kleine vertraging in de levering door DHL toch alles goed gekomen. In het verleden meerdere bestellingen gedaan die naar tevredenheid zijn afgerond.

de levering en het contact was goed het gaf vertrouwen en dat is heel belangrijk dus ik ben heel tevreden. Maar ik begrijp iets niet goed namelijk ik heb sinds kort een M&C condor slot in mijn lips opleg slot geplaats en op de condor sleutel staat de sleutelnummer niet op, tot mijn verbazing staat de sleutel nummer gewoon op de move sleutel dus op het slot dat het veiligst is staat het nummer op de sleutel. Daar ben ik niet blij mee ik zou dit graag anders zien waarom, ik heb mijn sloten moeten vernieuwen ze waren met certificaat maar ze bestelden deze gewoon op nummer zonder dat ze het pasje hadden dit geld niet voor deze site ter verduidelijking

Goed en volgens afspraak

Cilinder bijbesteld, netjes geleverd volgens afspraak

bestelling retour

Bestelling retour gestuurd,nu meer dan een week later mijn aankoopbedrag nog niet teruggestort.

Top kwaliteit

Mijn 2 de keer dat ik hier bestel,cilinders zijn zeer degelijk gefabriceerd.De manier van bestellen is eenvoudig want er staat een uitgebreide uitleg op de website hoe de cilinder op te meten.Ook word er aandacht besteed aan de verpakking deze is goed beschermd voor transport.Kortom ik ben tevreden en zou dit zeker aanraden bij familie en kennissen.

Zeer servicegerichte en adequate dienstverlening!

Ik moest sleutels bijbestellen maar had helaas het sleutel certificaat niet meer. Na kort maar duidelijk mailverkeer met Jordan, binnen enkele dagen de nieuwe sleutels!

Satellietbaan 31 A

2181MG Hillegom

023-2050100

Over MR-beveiliging.nl

MR-Beveiliging.nl een website voor alles met betrekking tot de beveiliging in en rondom de woning of bedrijf. Daarnaast hebben we https://draadloos-alarmsysteem.com voor het advies en verkoop van Ajax alarmsysteem producten en https://mc-cilinder.nl voor advies en verkoop van M&C SKG 3* deurcilinders