Keurig verpakt en zeer snelle levering... en dat van een eiland. :-)

Zeer leuke winkel in een pittoresk winkelstraatje. Eb en Vloed verkoopt van alles voor het hele gezin. Een aanrader als je een keer naar Vlieland gaat.

Supersnelle levering

Eb & Vloed is mijn favoriete winkel op Vlieland. En als ik zelf niet naar Vlie kan, dan maar online shoppen. Mijn bestelling was supersnel binnen, goede service!

Snel

De bestelling was super snel binnen

Goede service!

De dag nadat besteld al binnen. Leuk, persoonlijk verpakt. Hele goede service!

Een klein bleetje Vlieland thuis

Daags na de bestelling de bevestiging dat het was verzonden en de dag daarna al binnen. Gezellig verpakt net als in de winkel en met een kleine attentie. Het voelt altijd als een klein beetje Vlieland thuis.

Persoonlijk

Gebeld ivm retourzending. Ging (net als in de winkel) heel soepel en fijn. Veel succes en hopelijk snel weer naar normaal

Vandaag besteld, morgen in huis

Goed verpakt!

Leuk assortiment en vriendelijke service

Fijne service en heel leuk diverse modieuze keuze voor redelijke prijs.

Geen garantie op broek van 189 euro die binnen 6 maanden kapot ging

Een broek van 189 euro aangeschaft (met korting gekocht) die binnen 6 maanden kapot ging. Melding gedaan na 7 maanden, maar alsnog is het een ondeugdelijk product. Klacht aangegeven, maar geen enkele tegemoetkoming of reparatie aangeboden. Bij herhaalvraag ben ik genegeerd via mail en telefoon.

Vlieland heeft geluk met zo'n mooie winkel, gelukkig bezorgen ze ook in Rotterdam

Mooie website, leuke spullen, snelle bezorging, een feestje om het pakketje uit te pakken, heel persoonlijk, erg blij met de spullen!

Klantvriendelijkheid is top

Ik heb een jurkje gekocht en schoentjes, werd super aardig geholpen door de eigenaresse daar kunnen ze op de “ Wal “ nog een puntje aan zuigen.

Fantastisch !

Mijn bestelling werd nadat de post de andere bestellingen al had opgehaald speciaal nog nagebracht. De dag erna had ik mijn kleding in huis! Echt superservice!!

prima service, snelle verzending, goed getoond

goed gepresenteerd op de website, waardoor ik precies wist wat ik zou krijgen en het product was goed verpakt en snel bezorgd. kortom prima

Alleen positief

Hele prettige samenwerking. Snel reageren op mail en opsturen van bestelling!!

Zorgvuldige en snelle levering

Volgende dag al in huis, goed verpakt!

Klantvriendelijk en snel

Topwinkel, zowel online als offline en een snelle levering bij bestelling webshop.

Klantvriendelijkheid is top!

Ik ben al jaren klant en kijk er altijd naar uit om de winkel te bezoeken. Personeel is vriendelijk. Mooie winkel met mooie producten!

Heel prettig!

Altijd fijn! Super team! Super winkel

Pluspunten

Best service!!!! Quick delivery.

Pluspunten

Snelle service, en je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken van je bestelling

Pluspunten

Mooie merken! Zeer klantgericht! Goede service! Snelle verzending! Aanrader!

Pluspunten

Vriendelijke warme mensen bij Eb&Vloed, elk seizoen een mooie collectie van fijne merken.

Het is al top niks meer aan doen

Pluspunten

Super klantvriendelijk Groot assortiment

Pluspunten

Goede en snelle service en levering

Flevostraat 66

1442PZ Purmerend