Pluspunten

Kennis, vriendelijkheid, persoonlijk, eerlijke service en producten.

Zou het wel prettig vinden om van jullie te vernemen dat er iets in nazendend staat en wanneer ik het kan verwachten via mail.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooi bedrijf met prachtige mooie producten. En ze staan open voor tips en verbeteren puntjes op de producten

De verzendkosten zijn hoog :(

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zie beoordeling.

Verbeterpunt: hygiëne, omdat er een donkere haar in de aan mij geleverde olie drijft.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service en komen afspraken na. Ondersteuning is goed en fijne dames om mee samen te werken

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Laagdrempelig Zeer vriendelijk personeel Klantgericht Super service door uitleen hand spa voor events Meedenkend met de klant

Praktijkruimte professioneler maken (veel vliegen tijdens de praktijkles). Betere bewegwijzering bij oprit naar het bedrijf.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prachtig mooi product Vriendelijke vakkundige medewerkers

Sommige verpakkingen zijn niet zo fijn als je ze meeneemt op vakantie in het vliegtuig, door de druk ontploffen ze,omdat deze verpakking als het ware zelf al met druk werkt. zoals de gezichtscrème. Zou fijn zijn als je hierbij een meeneem verpakking kon krijgen, waar je ook niet met de vingers in hoeft. Ook de zonnecrème zit in zo een verpakking.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

de uitstraling en communicatie en natuurlijk het goede product

de producten zijn vrij prijzig

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle service, goed product, duidelijke communicatie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Klantvriendelijk, oplossing gericht, goede service. Staan open voor kritiek en complimenten

Hanteren van dezelfde inhoudsmaat. Vanaf 350 ml Scrub naar 1 kilo Scrub is niet logisch en in mijn optiek misleidend. Daarbij ziet een klant wel het voordeel om bv 200 ml M.U.Oil te kopen i.p.v 100 ml. Bij de Scrub is dit wel zichtbaar totaan 350 ml, echter de overgang naar 1 kilo ofwel 667 ml vervalt de transparantie en is het voordeel minimaal. Daar zou wat aan gedaan moeten worden. Er zou ook duidelijker gecommuniceerd moeten worden over de mogelijkheid van een eventuele provisie als een cliënt van bv een pedicure rechtstreeks besteld bij BB. Voorheen wist ik dit niet. Kwam hierachter omdat mijn cliënt dit vertelde en ik hier vragen over stelde. Per slot ben ik degene die actief de producten van BB promoot in mijn praktijk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hartelijke mensen die je graag te woord staan. Veel tips geven En ondanks de drukte je graag ontvangen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Persoonlijke en enthousiaste mensen, altijd tijd om extra info te geven en je voort te helpen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben blij een bedrijf in Nederland te hebben gevonden die met pure producten werken en zelf maken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vooral de visie van het bedrijf vind ik geweldig! De natuur biedt ons alles wat we nodig hebben. De uitstraling van het verpakking is eenvoudig en puur, de kleuren die worden gebruikt passen prachtig bij elkaar. Kortom, chapeau!

Een bodylotion zou de lijn helemaal afmaken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

100% natuurlijk, heerlijke geurende producten!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle levering, mooie producten!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service, vriendelijk personeel die ook met je meedenken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie producten, prachtige look, inhoudelijk puur natuur en geweldig van kwaliteit.

Pas twee dagen na het versturen van de bestelling bleek dat mijn huisnummer niet bekend zou zijn. Er werd beloofd dat de bestelling meteen nog verzonden zou worden. Na ruim een week heb ik de bestelling van meer dan 200 euro nog niet binnen. Er wordt tot nu toe nog niet op mijn mail gereageerd. Wel een beetje vreemd - en niet passend bij het fijne contact wat er op de beurs in Hardenberg was. Wat is er aan de hand?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eerlijk, kwalitatief hoog, vriendelijke en snel!

De ml die in de producten zitten staan niet bij de beschrijving en ook niet altijd bij de foto's. Zo kan ik niet achterhalen of een product 30, 50, 100, 200 of 500 ml heeft. (bijv. salon hoeveelheid van gezichtscrème)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ik vind het fantastische producten

heb deze keer mijn winkelwagen weer leeggemaakt omdat veel van de producten met roos niet leverbaar waren, erg jammer

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Staan open voor uitwisseling van kennis en voor groei. Je kan en dat vinden ze ook fijn feedback geven wat ze goed op pakken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wordt goed naar je geluisterd en altijd vriendelijk te woord gestaan. Meedenkend en behulpzaam.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prettige communicatie, korte lijntjes.

Factuur komt veel later dan levering.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Eerlijke producten ze zijn echt naturel, goede kwaliteit, sneler aflevering en altijd goed verpakt.

Communicatie want ik had wel eens hun gebeld voor een uitleg over een product die ik wil kopen, in mijn telefoon hoorde ik een roep toon en iets later hoorde ik alsof de hoorn opgepikt is door iemand maar snel weer neergelegd. Ze hebben misschien heel druk en geen zin om een telefoon te beantwoorden op dat moment want toen ik weer belde op een andere tijd voor een andere uitleg wel opgenomen en netjes beantwoord. Product uitstraling want de label op het verpaking alleen maar een kleur meestal dan kan het niet goed gezien worden zowel als ik ook iemand anders. Iets meer kleur alstublieft.

Krooiweg 2

4158EH Deil