Pluspunten
Fijn product, mooie verpakking (het oog wil ook wat!)
IBAN NR. VERMELDEN. AFLEVERADRES NIET GEBRUIKT STOND WEL GOED OP DE PAKBON
Pluspunten
100% natuurzuiver product. Natuurlijke mooie uitstraling. Ecologische betrokkenheid. Zeer vriendelijke team, veel tips en mogelijkheden en er wordt veel hulp aangeboden om het product te promoten op events of voor in je praktijk. Geen installatieorders is ideaal.
VerbeterpuntenDe handouts na een training vind ik niet zo mooi. Vaak zijn de kopieen andersom zodat je steeds moet draaien en niet weet welk pagina volgt op de andere. Mooier zou ik een ingebonden "boekje" vinden van ieder afzonderlijke training . De PowerPoint platen kunnen kleiner. Meer geschreven info.
Pluspunten
Goede trainingen.
VerbeterpuntenVia mail 1 antwoord. Soms krijg ik twee keer een ander of hetzelfde antwoord. Regelmatig telefonisch niet bereikbaar. Dat kan beter. Verpakkingen van de oliën kunnen beter. Deze lekken nogal eens bij het vervoeren.
Pluspunten
heerlijk, echt een topproduct!
VerbeterpuntenEr zitten telkens veel papieren bij om het product te beschrijven etc.. Ik lees ze nu niet meer en vind het zonde. Ook de houten lepeltjes gebruik ik niet.. Maar misschien is dat voor een ander anders. Als je de body butter meeneemt naar een warm land, verandert de structuur, waardoor het smeuiige eraf gaat. Ik neem dan een kleiner potje mee. Dus opletten in warme ruimtes..
Pluspunten
zeer snelle beantwoording op mail en snelle levering.
Verbeterpuntenheb de assorti kadosetjes aangeschaft. vond alleen het potje met creme wel erg klein. had iets groter gemogen.
Pluspunten
Goede resultaten Heerlijke geuren Goed betaalbare prijzen
Pluspunten
Het maakt de huid lekker zacht en je huid voelt stukken schoner na de behandeling.
VerbeterpuntenPersoonlijk vind ik het wat aan de dure kant.
Pluspunten
Mooie uitstraling, heerlijk geurend en de combinatie van olie en zout is heel fijn.
VerbeterpuntenDe uitstraling en de kwaliteit is niet altijd hetzelfde. De kleur etiketten of de kleur van de calendula verschilt nogal eens. Daar worden door klanten weleens vragen over gesteld. Het zout is de ene keer met bijv. Roos en de andere keer zonder. Dat is jammer. Probeer de kwaliteit van het gehele produkt stabiel te houden.
Pluspunten
Natuurlijke producten van eigen bodem.
VerbeterpuntenMeerdere verpakkingen mogen van mij 'weckpotten' zijn.
Pluspunten
Geweldig mooi produkt. En goeie communicatie
VerbeterpuntenZijn jullie al mee bezig
Pluspunten
Klantvriendelijk Snelle levering. Fijn product dat de huid hersteld.
VerbeterpuntenGraag weer invoering van keuze van literfles olie. Prijs is vrij hoog.
Pluspunten
Gewoon super goed, heerlijk product om mee te werken!!
Pluspunten
Het meest onder de indruk ben ik echter van je gezichtsscrub met lavendel. Het potje is super cute en de inhoud ruikt HEERLIJK + het zout is precies goed kwa granulaat. De korrels zijn niet te klein en niet te groot. Het scrubeffect is hierdoor goed en de combinatie met de olie maakt dat het scrubben zelf heel zacht aanvoelt maar ook je huid erna. De multi purpose olie gebruik ik i.c.m. een nat watje als make-up remover. Het werkt hartstikke goed en ruikt heerlijk. Wetende dat de spulletjes op Nederlandse bodem zonder allerhande kunstmatige toevoegingen worden gemaakt, geeft mij een bijzonder goed gevoel, te meer daar het goed werkt en ik de prijs heel redelijk vindt.
VerbeterpuntenIk zou op de website van botincalbeauty wel graag met creditcard willen betalen, das makkelijker als overboeken.
Pluspunten
Goede werking , je ziet resultaat
Verbeterpunten?
Pluspunten
Heerlijke producten! Lichaam blijft lang zacht en zuinig in gebruik.
VerbeterpuntenMisschien wat meer verschillende maten. Wanneer je de grootste potten neemt is het misschien net iets te duur om het te verkopen aan klanten. Verder helemaal top!