Ontzettend vriendelijke service!

Mijn eerste ervaring met Maxilia heeft een goede indruk achter gelaten. Van de ongeveer 7 bedrijven die ik benaderd had voor het bedrukken van handschoenen, was Melissa van Maxilia de enige die luisterde naar mijn vragen en meedacht waar mogelijk. Eerst waren we niet helemaal tevreden met het ontwerp, maar naar wat heen en weer mailen zijn we toch op een super mooi ontwerp gekomen. Vriendelijke service, snelle reacties en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Bij vragen krijg ik snelle reactie en als er een productiefout is levert Maxilia goede service.

Altijd fijn contact met de mensen van Maxilia

Wij hebben altijd fijn contact met de mensen die werkzaam zijn bij Maxilia. Ze begrijpen ook gewoon wat je bedoeld, dat is altijd fijn en scheelt je tijd.

Gewoon goed!

Ik werd snel geholpen met al mijn vragen, het correcte product kunnen kiezen en direct een drukproef ontvangen.

Sneller geleverd en kwaliteit weer goed, komen belofte na.

Zeer goede, vriendelijke en snelle service

De medewerkers van Maxilia zijn zeer vriendelijke en behulpzaam. De producten zijn van heel goede kwaliteit. Zeer tevreden en gaan zeker in de toekomst meer bestellen bij Maxilia.

Duidelijk website en fijn dat er via de chat zo snel hulpvragen worden beantwoord.

zeer goed bedrijf

alles goed en netjes, en snel geleverd

heel goed

ze hebben het mogelijk gemaakt dat ik mijn product op tijd binnen kreeg.

We hebben pennen met een logo besteld. De uitstraling van de pennen en het logo waren sjiek en aan te bevelen.

super

goed overleg en levering.

Prima service en kwaliteit.

Fijn zaken doen.

Melissa staat continu voor je klaar met al je vragen! Een topper

Goede snelle service! Ben erg benieuwd naar het resultaat, maar bestel al meerdere jaren, dus komt vast weer helemaal goed! John Smit AFD Adviesgroep Onafhankelijk hypotheek en vermogensadvies!

Goede snelle afhandeling van de order

Alleen maar positieve ervaringen.

Goed geregeld!

prima service

prima service

Zeer goed bevallen. Goed advies over het aan te leveren bestand.

Mailcontact gehad over het aan te leveren bestand voor de opdruk van de pennen. Daarnaast levering conform afspraak. Een aanrader!

Goede snelle levering

Makkelijk bestellen en goede opvolging

Goed en snel geholpen.

Een offerte aangevraagd voor 21 wind doorlatende bedrukte doeken. Zeer snel een offerte ontvangen en ook de uiteindelijke levering was binnen 7 werkdagen! Perfect!

Perfecte service

Het oplossend vermogen, meedenken en opvolgen door de dames is zeer gewaardeerd en zorgt voor een enorme klantenbinding.

Eenvoudig bestellen

Voor de tweede keer heb ik een bestelling bij Maxilia geplaatst naar volle tevredenheid. Het bestellen van tasjes ging erg klantvriendelijk via de website. Door formaten, papierdikte, kleuren e.d. in te vullen, kreeg ik gelijk een beeld van de kosten, wel zo fijn! Ook de bestelling en de afwikkeling daarvan ging erg vlot.

Zeer tevreden!

We zijn erg tevreden over jullie snelle reactie op onze aanvraag. Ook de orderafhandeling ging snel en zonder problemen. Vandaar dat we voor de tweede keer bij jullie besteld hebben.

Goede service en mooie producten!

Maxilia levert altijd snel en volgens afspraak mooie producten! Dank.

Snel en effectief

Er wordt heel duidelijk gecommuniceerd en aanpassingen worden snel en goed verwerkt. Fijne manier van samenwerken.

Utrechtsestraatweg 149

3911 TS Rhenen

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van meer dan 100 toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.