Goedemorgen service, snelle reactie op mail. Duidelijke uitleg

500 verkeerd bedrukte aanstekers

Ik heb aanstekers besteld met 2 zijdige bedrukking met 2 verschillende logo's zo staat het ook in druk voorbeeld, echter nu 500 met 2x zelfde logo :( hoop dat we de waardering omhoog krijgen door afhandeling

Zou niet snel nog een keer bestellen

Vond de ervaring vrij stroef gaan. Kon in de eerste instantie mijn order niet voltooien vanwege fouten in het systeem, vervolgens kon ik geen proefdruk bestellen, hierna was de per mail bestelde proefdruk fout gedaan, en vervolgens kwam het nieuws na het goedkeuren van de verbeterde proefdruk dat niet al mijn artikelen geleverd konden worden. Erg lang mee bezig geweest helaas.

Super goede service en mooie kwaliteit producten.

Super goede service en mooie kwaliteit producten.

Goede service, het enige minpunt is de levering van UPS. Zij leveren niet bij een bedrijfsverzamelgebouw waardoor de levering veel te lang op zich laat wachten. Dit is echt een minpunt en daarom zou ik Maxilia.nl niet aanbevelen als je iets snel geleverd wilt hebben.

Handig, snel en goed!

Handig en prettig dat je het voorbeeld kunt zien, het is ook gemakkelijk aan te passen of evt te.annuleren voor iets anders. Werkt heel goed. Afhandeling gaat ook snel, goede communicatie er over en de producten zien er ook goed uit!

Duidelijk, ondernemend en vlot.

Ik heb hier voor verschillende andere bedrijven aangesproken Maxilia is de enige die mij kon geven wat ik wou.

Correcte prijs, nette afhandeling, producten snel in huis!

Correcte prijs voor de producten, snelle afhandeling van de bestelling en producten snel in huis!

Slechte uitstraling

Mijn winkelwagenmuntjes binnen gekregen, maar mijn logo zit op alle!!! Muntjes verschrikkelijk scheef geplakt. Het ziet er zo onprofessioneel en goedkoop uit, durf ze mijn klanten niet eens mee te geven.

prettig geholpen aan de telefoon

prettig aan de telefoon geholpen door contactpersoon hele aangename telefoonstem en vriendelijk.

Prima verlopen

Voorbeeld geen probleem en ook gewoon een voorbeeld voor het maken top verlopen!

Goede communicatie en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Toch niet zo goed

Half november bestelling geplaatst, pennen met bedrukking van ons nieuwe logo. Men heeft ons op voorhand onvoldoende op gewezen op het feit dat ons logo misschien niet goed leesbaar zou kunnen zijn op deze pennen. Op de drukproef leek ons logo veel groter en duidelijker dan uiteindelijk op de pennen. Na levering gereclameerd, maar geen gehoor gekregen. Volgens hen is het gewoon leesbaar en houden zij aan dat het volgens drukproef gemaakt is die door ons akkoord is gegeven.

Snel, duidelijk en meedenkend.

Zeer fijne ervaring gehad door het snel schakelen.

Levertijden

Als eerste kreeg ik een levertijd van 25 november via de website. In de officiële bevestiging kreeg ik te horen dat het 19 november werd. Een aantal dagen later bleek mijn bestelling pas op 30 november verstuurd te worden en krijg ik het 3 december binnen. Ik heb mij richting mijn klant in allerlei bochten moeten wringen om dat geaccepteerd te krijgen. Kortom dat is wel een deuk in ons betrouwbare image.

Goed geholpen!

Bij de bestelling lukte iets niet, maar werd telefonisch keurig opgelost! Dus prima service!

No nonsens bedrijf

Klant vriendelijk behulpzaam en snel direkt betaald helpt natuurlijk ook

Goede hulp, snelle reacties en mooi resultaat

Levering was uiteindelijk zelfs een paar dagen eerder. Top!

Heel snel en goed geholpen.

Ging allemaal lekker soepel

Goede afstemming, en de bestelling verliep soepel

Zoals altijd geweldig!

Klantvriendelijk en geduldig, ondanks mijn tientalle wijzigingen! Dank je wel weer voor de service!

Maxilia denkt met je mee in de product en in budget

De medewerkers die ik heb gesproken bij Maxilia hebben mij super goed geholpen. Denken mee in alternatieven en houden rekening met je budget. Er komt geen grote sales verhaal aan te pas om mij voor een hoger bedrag een order te plaatsen. Doel is duidelijk eind van de dag de klant hebben geholpen.

alles bangelijk in orde

hier is alvast niet met de pet naar gegooid, in tegendeel, petje af voor de service...

Eerste bestelling,eerste contacten,eerste levering in 1 woord FANTASTISCH..!

Nu voor mijn school de eerste bestelling afgeleverd.Snel en perfect verzorgd. Nemen meteen telefonisch contact op om even alles door te spreken. Binnen paar uur een voorbeeldfoto via de mail..TOP. Ook prijstechnisch zeer aan te bevelen. We gaan zeker meer zaken doen met jullie... Met vriendelijke groet,Peter.

Goed geholpen

Artikel bleek niet op voorraad. Kreeg hier direct verricht van en er werdt mee gedacht voor een alternatief.

Utrechtsestraatweg 149

3911 TS Rhenen

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van meer dan 100 toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.