Snelle communicatie en super helpvol!

De medewerker die mij help was erg behulpzaam. Ik kon zelf op het moment van schrijven geen artwork aanleveren, maar het designteam van Maxilia heeft alles voor mij ontworpen. De communicatie verliep erg gemakkelijk en snel.

Heb een aantal mutsen besteld met ons logo en de service was ontzettend goed! Bij een onduidelijke verandering in t logo werd gelijk contact opgenomen. Ook bij andere obstakels werd er vriendelijk geholpen. Je kan makkelijk een mailtje sturen als je vragen hebt en er wordt gelijk voor je naar gekeken. Overall super tof!

Zeer snelle service!

Aanrader. Fijn contact en zeer snel handelen zoals omschreven op de website.

Het product ziet er mooi uit we zijn dik tevreden ,enig min puntje is dat ik dr paraplu iets langer had verwacht maar dit is mijn eigen fout . m.v.g. piet

prima snelle service

prima snelle service

Uitstekend product en niet duur!

Het is voor het eerst en zeker niet voor het laatst dat ik een bestelling geplaatst heb bij Maximilia. Top!

Goede en snelle service

snelle reacties na een aanvraag ook telefonisch goed bereikbaar. Nu voor de 4e keer een bestelling geplaats en nog steeds zeer tevreden.

HORRIBLE!

This company printed 150 notebooks with the old design (they didn't bother to check that the new design was different?). Instead of confirming how they will fulfil the order correctly, they first want us to send them back so they can "destroy them" - or we "buy" the wrong design notebooks at a 15% discount, because they "don't approve of waste." SHAME ON YOU for trying to shift the waste created by YOUR oversight onto the client... and trying profit from your mistake at the cost of the client.

Super service. En top kwaliteit!

Snel en goed

Prettig, snel en punctueel

Soepel proces van de aanvraag van de offerte tot aan de uiteindelijke bestelling. Toevoegen van persoonlijke details aan ons item was al gedaan door de persoon voordat we de excel-file kregen om dit in te vullen. En dat ook nog eens zeer competitief, dus al met al een prima ervaring!

snel en duidelijk

Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Verder werd er een stap extra genomen door mij verder te helpen via mail dan dat ik nog een aparte aanvraag moest doen via de site (wat ik ook geen probleem had gevonden). Duidelijke prijzen en geen vervelende extra kosten die er achteraf nog even bij komen. Vandaag wordt mijn pakket binnen de afgesproken levertermijn bezorgd, iets wat ik niet had verwacht in de drukke decembermaand dus ontzettend positief.

Uistekende klantenservice

Tijdens het uitzoeken en maken van de items die ik wilde vaak vragen gesteld die steeds snel en goed zijn beantwoord. Ook aanpassingen waren gauw gedaan en er is veel hulp geboden met het kloppend maken van alle designs. Hopelijk wordt alles net zo mooi als op de plaatjes ;)

Gewoon snel en goed

Goede service en goed advies

Goed advies mbt de te bestellen aantallen (hoger aantal bestellen was voordeliger, werd er netjes bij gezet in de offerte). Snelle levering (binnen 3 dagen) en via mail update over status (gereed, verzending en traceercode) waardoor je weet wanneer de order geleverd wordt.

Meedenken en oplossen

artikel uit de offerte bleek toch niet leverbaar. Meteen werd er gezocht naar een alternatief. Voorraad alvast gereserveerd en druktijd ingepland. Super actie reactie !

Super snelle en goede service

Goede service, ook via de telefoon. Snelle en correcte levering. Komen afspraken na. Goede druk voorstellen. Wij komen zeker weer terug.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Diverse keren spullen besteld en altijd naar tevredenheid

Super service!

Zeer goed geholpen en een duidelijke offerte. Zeker voor herhaling vatbaar

Vriendelijke hulpvaardige mensen. Goed product.

Servicegericht, komen afspraken na (bellen terig), vriendelijk, verstand van zaken (en als dat niet zo is, zoeken ze het uit).

Uitstekende persoonlijke en snelle service!

Snelle service en prima kwaliteit! Toegewijde medewerkers die met je meedenken.

Altijd snel reactie en er wordt meegedacht!

Erg blij met de goede samenwerking en mooie producten

duidelijke communicatie, korte levertijd, prima service

Goed geholpen, duidelijke drukproef en snel geleverd

Goede scherpe prijs

Goede begeleiding en fijne afhandeling

Utrechtsestraatweg 149

3911 TS Rhenen

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van meer dan 100 toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.