Pro-actief en goede communicatie

Inda heeft mij direct benaderd na mijn bestelling, ondanks dat ik geen vragen had. De website, bevestiging van mijn betaling en bestelling waren duidelijk voor mij. Maar ik vind het een goede service. En ook de communicatie over het vervolg is heel goed.

Super behulpzaam!

Ik had wat problemen met het accorderen van het ontwerp en de factuur, ik werd goed en adequaat geholpen zodat ik mijn bestelling vandaag kan ontvangen. Ruim op tijd voor de sint... !

Topservice!

De website is overzichtelijk, de klantenservice werkt snel en je voelt gewoon de oprechtheid. In de zin van dat de vragen goed worden opgepakt en dat ze ook weten waar ze het over hebben. Ik kon jullie niet, maar vind het heel fijn om op jullie website te snuffelen. Mooie producten!

Superfijne en razendsnelle service! Zo doorgaan aub.

Top klantenservice, snel en zonder poespas bestellen

Snel en eenvoudig bestellen. Kort en duidelijk zonder poespas. Klein puntje, als reseller wil je niet dat je klant ziet waar je de producten koopt, dus een drukvoorbeeld zonder jullie naam/logo zou zeer wenselijk zijn.

Snelle service en goede prijzen!

Onlangs hebben wij twee bestellingen geplaatst bij Maxilia en wij zijn zeer tevreden. Bij vragen krijg je snel antwoord en de prijzen zijn goed.

Supergoed!!

Snel en eenvoudig. Correcties snel aangepast.

Snelle service! Top geregeld

Super snelle service en toen ik even dacht.... oeps en nu; was er de helpdesk die het direct voor me in orde heeft gemaakt!

Goede en snelle service

Het is altijd snel schakelen en het mailcontact is leuk en vriendelijk.

Super snelle reacties - erg fijn contact

Alleen al voor de leuke verkoopster Rosanne zou ik nog een keer bij Maxilia terugkomen. Leuk contact gehad en uiteindelijk alles top geregeld. Thanks weer!

super service

snelle reactie en mooi product. super geregeld.

duidelijk en heldere communicatie

snel antwoord op mijn vragen en snelle levering mooie kwaliteit.

Snelle (re)acties, persoonlijk contact, klantvriendelijk en enthousiast!

Alleen contact per e-mail gehad, maar dit was erg persoonlijk en klantgericht. Kregen snel respons, zijn geholpen met de ontwerpen en hebben daardoor snel een keuze kunnen maken. Nu zijn we in afwachting van het eindproduct. Qua dienstverlening meer dan een aanrader. Mochten wij weer iets willen bedrukken of graveren, dan is onze keuze snel gemaakt! Top!

Behulpzaam en snelle service!

Wij hadden snel Doppers nodig voor een evenement. We werden vriendelijk en snel geholpen en konden altijd bellen voor extra uitleg of info.

Toch niet zo goed

Ik lees hier alleen maar postieve reacties maar wwij hebben helaas toch een andere ervaring....... Begin oktober 2 bestellingen geplaatst. Eén met pennen waarvan een deel met kwalitatief slechte opdruk. Na een telefoontje werd dit keurig hersteld en werden de pennen met slechte opdruk opnieuw gestuurd. Bij de de tweede order met petjes/caps werd door Maxilia 'vergeten' deze te bestellen waardoor de order later geproduceerd en dus ook later werd geleverd. Hiervoor ontvingen we een kleine tegemoetkoming in de kosten van €50 en zou de order 3 weken later op 4 november geleverd worden. Maar ook toen werd de order niet op de afgesproken datum geleverd en begonnen het heen en weer bellen met Maxilia. We werden niet teruggebeld en moesten zelf opieuuw bellen en ondertussen zijn we 4 dagen verder en is er nog geen duideijkheid wat er met de order aan de hand is en wanneer deze nu wel geleverd zal worden.

Snel, duidelijk

Wat je besteld krijg je

Super!!

Hele snelle reactie. Geweldige service!

Snel, vriendelijk en meedenkend

Met spoed hadden wij hesjes nodig met logo. Snel en persoonlijk contact met 1 contactpersoon die meedacht ivm met de spoed van de bestelling :)

Klantvriendelijk

Door het personeel goed geholpen met het drukvoorbeeld. Vervolgens besteld en het is precies zoals verwacht.

Bijzonder efficiënte en directe communicatie

Keurig afgehandeld en binnen paar dagen geregeld.

Zeer vriendelijk

Ik werd meteen vriendelijk geholpen. Ik ben niet zo handig online. De uitleg was ook goed, waardoor de bestelling meteen lukte. Thanks

Mooi producf, maatwerk. Snelle service

Op zoek naar een mooie bedrukte scouting mok.. Easy gevonden.. Snel gemaakt.. Mooie afwerking.. Voor een goede prijs.

Fantastisch!

Goede hulp, snelle levering en perfect gedrukt.

Snelle, persoonlijke service

Blij met het resultaat! Maxilia pakt vragen/verzoeken snel op. Annerie denk met je mee.

Prima proactieve service!

Er werd goed meegedacht. Zeer tevreden

Utrechtsestraatweg 149

3911 TS Rhenen

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van meer dan 100 toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.