uitstekende service

Makkelijk bestellen en ontwerpen. snel geleverd. uitstekende service

Netjes en snel

Het is heel snel en netjes verlopen, en volgens de track en tracé code is de levering ook binnen 2 werkdagen. Dus voor als nog top service

Zeer goed en snel geholpen

Super snel en goed geholpen,.

Snelle antwoorden en sympathiek!

Sympathiek en snelle hulp plus antwoord op vragen

Supersnel en duidelijk

Alles snel geregeld en super duidelijk

Erg vriendelijke klantenservice

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle reactie op vragen. Een ster minder omdat de levertijd helaas niet gehaald kon worden, ondanks dat dit voorafgaand aan de bestelling afgestemd was.

Goede hulp via chat

Snel en goed geholpen via de chat

Een snelle service, direct via de chat opgepakt

Super overzichtelijke site en een snelle reactie. Geweldige service van Maxilia.

Goede samenwerking snelle reactie super bedankt

Helemaal super

Vlotte afhandeling van de offerte en opdracht

Snel geholpen en vriendelijk

Was op zoek naar een tas bedrukken voor een kleine groep mensen, de site werkt prima en kreeg snelle feedback. Nu nog wachten op de levering ,Ben zeer benieuwd.

Professioneel, kundig en snel

Wordt snel gereageerd en ook oplossingen als iets niet te leveren worden aangedragen. Denken goed mee.

Vriendelijke & goede klantenservice

Goed geholpen door vriendelijke en klantgerichte medewerkers

TOP!

Super service, geweldige hulp bij ontwerpen design en hele snelle levering! Dank Anniek voor je hulp!

Superbedrijf!

Men denkt goed mee, komt afspraken na en is flexibel. Ik bestel mijn spullen graag bij Maxilia...

Goede oplossing voor moeilijke vraag

Ik had zeer veel extra ondersteuning nodig om tot het goede resultaat te komen qua ontwerp en design. Hierbij zeer goed geholpen door NOA. Tot en met het plaatsen van de bestelling de perfecte ondersteuning. Dank hiervoor.

goede communicatie

ik had een te groot bestand geüpload want het paste niet op de pen en ik kreeg gelijk een mailtje met hoe en wat. erg netjes. werd gelijk opgelost

Snelle reacties en korte lijnen

Altijd snelle antwoorden als je wat vraagt. Wordt meegedacht, kortom een super bedrijf!

perfect

zeer goed geholpen en snel

Goed advies netjes geholpen

Top bedrijf dat zijn afspraken na komt

Geweldige service!

Geweldige service, alles netjes uitgelegd, nette offerte, proefdruk perfect! Besteld en zéééér tevreden :-)

Persoonlijke aandacht en zeer hulpvaardig in duidelijke taal.

Ik verwacht bij een online site dat ik veel zelfstandig moet doen en dit loopt dan wel eens uit op een fiasco omdat ik onzeker ben of ik genoeg expertise heb voor de bestelling. Na één telefoontje ben ik uitstekend geholpen en ook de voorbeelden in opmaak zijn héél prettig. Ik voelde me volledig serieus genomen en voelde als echte service! Jullie zijn goed bezig en erg klantgericht en vriendelijk.

Prima geholpen!

Snelle service, duidelijke site. Goed telefonisch bereikbaar. Helemaal top!

Helemaal prima

Helemaal goed. Alleen jammer dat de Doppers niet in het zwart verkrijgbaar bleken. Daarom maar voor navy gekozen.

Snel en fijn

Je kan je wensen doorgeven en veel is mogelijk. Ook fijn dat bij een telefoontje gelijk iemand aan de lijn krijgt die je ook gelijk kan helpen

Utrechtsestraatweg 149

3911 TS Rhenen

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van meer dan 100 toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.