Netjes geholpen

Snel en netjes geholpen voor een redelijke prijs.

Met de medewerkers van Maxilia een heel goed overleg gehad over mijn aan te leveren opdruk.

in eerste instantie had ik besloten om voor de kleine opdruk van 14x20 te gaan. Nadat ik mijn order had geplaatst en een afbeelding kreeg opgestuurd via de mail, besloot ik toch maar voor de grotere opdruk van 20x28 te gaan. Maar ik had al betaald. Dus met één van de medewerkers van Maxilia gebeld, die mij heel vriendelijk te woord heeft gestaan en het in orde heeft gemaakt. De rest betaling kan ik bij aflevering doen. Top. Ik zie uit naar de tassen met mijn opdruk.

eenvoudig en prima te doen, snelle respons

Snelle en goede hulp i.c.m. betaalbare producten

Doordat ik de producten snel nodig had heb ik gebeld met Maxilia. Ik werd vriendelijke en doortastend geholpen. Daarnaast had ik een kleine afwijking in de aantallen dat op de site werd aangeboden. Dit was geen probleem en maakte mijn ervaring met Maxilia nog beter.

Snelle reactie en goed meedenken

Op al mijn vragen werd snel gereageerd en ook bij vaststellen pms-kleuren werd er goed meegedacht.

Service to the Max(ilia)

Service staat hoog in het vaandel. Fijn ook dat er meegedacht wordt met de ontwerpen die ik wilde laten doen. Dank!

een hele goede service

In de avond een proefdruk aangevraagd en de volgende dag in de mail, omdat ik niet was hoe ik het voor ogen gehad, gebruik gemaakt van de chatfunctie en na 3 proefdrukken was het zoals ik bedoelde en dit alles binnen een uurtje. Zodat ik gelijk mijn bestelling kon plaatsen.

top

Snelle service en een uitstekend resultaat. Erg blij mee.

Super snel

Kreeg direct de perfecte Lay out toegestuurd. Top

fijn, meedenkend en snel geholpen!

Je wordt snel geholpen. Is het product niet naar je zin in de offerte, wordt er een nieuwe toegestuurd.

snelle service en pro-actief meedenken naar de perfecte oplossing voor onze start-up!

GEWELDIGE PRO-ACTIEVE KLANTENSERVICE!!

SUPER! We moesten last-minute relatiegeschenken (met eigen opdruk) regelen voor een beurs welke over een paar dagen plaatsvindt. Noa heeft mij eerst via de chat bijgestaan, en daarna heeft ze geregeld met de drukker dat onze bestelling tijdig verwerkt wordt en dus tijdig bij ons binnen zal zijn. Heel fijn om op deze manier ontzorgd te worden en dat de klantenservice bij uitzonderingen of extra spoed genegen is om een tandje bij te zetten en hands-on te proberen alle drempels te elimineren. Dat zie je vandaag de dag nog maar weinig! Wordt erg gewaardeerd!

perfect

Altijd goed geholpen. Zo goed dat er een nieuw account is aangemaakt voor Canon/Avans. Goede kwaliteit, snelle levering, fijne communicatie.

Zeer goed!

Ik ben zeer goed geholpen aan de telefoon en alles werd keurig weer gemaild.

Goed geholpen.

Vriendelijke dame.

Snelle service!

Herhaalbestelling was binnen no-time verwerkt. Werkt erg prettig!

super werk, snel en proffesioneel gehandeld

Goeie snelle service en heel proffesioneel behandeld

Snelle en vriendelijke service

Prettig dat er even gebeld werd over een verschil tussen de offerte en de uiteindelijke bestelling.

Super snelle service

Super snelle en vriendelijke service. Top!

Snel en flexibel

Zoals al eerder is gebeurd bij Maxilia ben ik ook nu weer uit de brand geholpen met een spoedklus.

Geweldig!

Erg mooie doppers, goede communicatie, erg blij mee!!

Snel en Duidelijk

Snel en duidelijk

Vriendelijke mensen aan de telefoon

Bestelling nog niet ontvangen ( wordt later vandaag geleverd is bevestigd per mail) maar de tot op heden prima service en je word vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. De eerste opzet vond ik niet zo mooi en binnen een uur had ik al een nieuwe in de mailbox

Op dit moment heb ik het bestelde product nog niet in huis, maar de communicatie over het hoe en wat was heel erg goed!

Snel, secuur en behulpzaam

Ik heb zeer goede ervaring met Maxilia en in het bijzonder met Inda. De communicatie is helder, snel en ze is behulpzaam. Enkele keren heb ik een extra proefdruk (digitaal) gevraagd en telkens kreeg ik ze erg snel. Zojuist de bestelling ontvangen. Helaas ontbreekt er iets echter

Utrechtsestraatweg 149

3911 TS Rhenen

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van meer dan 100 toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.