Prettig contact

Annerie bedankt voor jouw vasthoudendheid. In een voor ons drukke periode wist jij mij op een prettige manier aan onze te bestellen Doppers te herinneren.

Prima mensen om mee samen te werken

Goed advies Goede service Uitstekende wijze van meedenken en attenderen

Slecht

Levertijd is zoals aangeven op de website

Snel en meedenkend

Ik was blij verrast hoe mooi het logo uitkwam op de pen. Nu nog even real life zien.

prima en effectief

Voor kleine bestellingen is de website een drama. Veel te veel werk en gedoe. Inda van Reenen heeft de boel gered.

Altijd goede ervaring gehad, ook met de vorige zaak.

goed!

Prima service, veel producten

Snelle reacties, prima service en de kwaliteit is goed!

Super service

Erg snel en adequaat!

Erg vlotte afwerking

Had een voorstel gekregen van een ander bedrijf. Heb even gezocht op de reviews en toch maar stap gezet naar Maxilia. Geen spijt van deze keuze gehad.

Zeer snelle reactie op al je vragen

Snelle reactie op al je vragen en zeer vriendelijk aan de telefoon

bestel een doosje pennen en wordt overspoeld met emails

ik snap best dat je jezelf wilt profileren, maar 10 emails sturen om aandacht te krijgen, schiet bij mij in het verkeerde keelgat. Lever gewoon je spullen en stop met klanten lastigvallen met allerlei promo's

Service to the Max!

Al jaren bestel ik relatiegeschenken bij Maxilia. Het persoonlijke contact, de kwaliteit van de producten en de snelle service spreken mij erg aan. Service to the Max dus!

snelle reactie

Er wordt bij een aanvraag snel gereageerd. Ook handig dat dit allemaal via de website loopt.

Top service!

Ik werd super goed geholpen. Per mail en per telefoon direct contact en reactie, zeer klantvriendelijk. Toen ik alles had geregeld en er toch nog iets gewijzigd moest worden was dit geen probleem. Zeer tevreden!

goede en snelle reactie van Gerard zoals we gewend zijn.

goede en snelle reactie van Gerard zoals we gewend zijn.

Perfecte ervaring

Goede site, scherpe prijzen, vlotte service

korte lijntjes

korte lijntjes en meedenken

Zeer tevreden !

Was de eerste keer dat ik wat bestelde maar ben zeer tevreden. Snelle respons, denken met je mee en snelle levering. Ga vaker van jullie service gebruik maken !

Super snel geholpen met een vraagstuk

Zeer snel geholpen door Nils van Maxillia. Wij wouden graag de tekst en het logo in dezelfde kleur als de pen. Heeft de pen gelijk in bestelling gezet. Top geregeld!

Snelle jongens!

Bestellen, bedrukken én leveren: héél snel

Fijn te woord gestaan, vriendelijk, behulpzaam en snelle service!

Zoals hierboven beschreven, ben ik prettig en deskundig geholpen bij deze spoedklus.

super goed vakkundig en snel geholpen

Ik ben al langer fan van het bedrijf Maxilia maar ze blijven ook waarmaken waar ze voor staan. Ze denken met je mee, komen met alternatieven en gaan net zolang door tot je het perfecte gepersonaliseerde relatiegeschenk hebt. Een snelle en vakkundige afhandeling door enthousiaste gedreven mensen. Het is een feestje om met Maxilia zaken te doen.

Snelle duidelijkheid!

Snel een proefdruk, goede website en bij een vraag ook snel antwoord. Top service.

Meedenkende service die klant gericht is

Voor alsnog heb ik een goede ervaring met de meedenkende service. Echter heb ik het eindproduct nog niet ontvangen en daarom niet kunnen beoordelen, want als dat positief is ontvangen jullie 5 sterren.

zeer goede en snelle service

Utrechtsestraatweg 149

3911 TS Rhenen

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van meer dan 100 toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.