Vriendelijke en snelle levering

Goede en snelle communicatie. Mijn bestelling is snel geleverd.

Snelle meedenkende service

Steeds snelle reactie, omdat ik net iets anders wilde dan wat standaard kon werd er vlot en goed meegedacht. Heel bij met deze service! Groet Leonie

prima in 1 woord, snel en overzichtelijk en online!

door online aanbieden van de service is de beslissing snel genomen!

Excelent!!!

The best service ever! Super good customer service and always prompt to help you! Thanks a lot for all the advise…;)

Uitstekend !

Zeer correcte, snelle en vriendelijke service : uitstekend dus

Snel, effectief, zeer klant vriendelijk geholpen

Snel, effectief, zeer klant vriendelijk geholpen

Prettig en doortastend

Prettige communicatie en goede afronding/verwerking van de bestelling. Zit er goed bovenop om de bestelling af te ronden en volledig te maken.

Persoonlijk contact en snelle reactie

De chat op de website werkt razendsnel, binnen korte tijd ben je met al jouw vragen geholpen. Ik kreeg eerlijk advies om geen (dure) bedrukte samples te bestellen maar gewoon andere samples om de dikte van het materiaal te kunnen beoordelen. Het persoonlijke contact werkt erg prettig. Het voelt alsof iedereen die ik gesproken heb een stap extra heeft gezet om mij goed te kunnen helpen.

Erg goede service!

Ik ben super goed geholpen. Om de juiste kleur voor de pen te bepalen ontving ik twee samples. Na het kiezen van de kleur en het snelle schakelen van Inda was mijn bestellening binnen no time geplaatst. Bedankt!

Super snel en netjes!

super goed bedrijf.

Top ervaring.

Tot hiertoe alleen maar duidelijkheid en snelle reactie

Ik moet nog wachten op het eindresultaat. Maar de communicatie verliep tot hiertoe heel vlot en duidelijk. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit zo zal verder verlopen ;-)

hele snelle service

binnen 15 minuten al mijn vragen beantwoord en nu in afwachting van snelle levering!

Snelle reactie en goed bereikbaar

Prima in contact. Het aantal regels moest verminderd worden, snel geregeld. Per mail en telefonisch goed bereikbaar. Nu vol spanning het product afwachten!

duidelijk en snelle communicatie!

een duidelijk en snelle communicatie, heel prettig. ook een voorbeeld van het product was snel ontvangen.

Goede, snelle service en makkelijke website.

Zoals in die ene zin!

Echt top en supersnel geholpen niet normaal

Ik kreeg altijd meteen antwoord maakte niet uit wie er op dat moment beschikbaar kan niet anders zeggen een 10 als ik snel weer iets nodig heb bel ik jullie als eerste John van jkverpakking

Zo snel levering .Top bedrijf Wij komen weer bij jullie terug

Geweldig snelle reactie én levering van mooi product

Ik bestelde een notitieboekje met opdruk. Daar waar je lang moet wachten op een proefdruk, was deze er heeeeel snel. Ook de offerte was super duidelijk. Contact was uitstekend. Jammer dat de centremedewerkster niet weet wat een kaft is, maar verder; chapeau!!

Snel en helder contact en binnen no time geregeld

Super fijne service :-)

Dank!

klantvriendelijk en behulpzaam

goede afhandeling en behulpzaam

Zeer snelle service

Ik had de bestelling nog niet gedaan en de mail ter bevestiging was al binnen. Vervolgens zat de drukproef ook heel snel in mijn mailbox. Al met al een supersnelle service.

Top, wordt zeer snel geholpen

Top!!!!

Vriendelijk en service gericht

Adriá doet alle moeite om je als klant tevreden te stellen.

Utrechtsestraatweg 149

3911 TS Rhenen

Over Maxilia.nl

Maxilia is al jarenlang dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Niet alleen onze kwaliteit, maar ook onze no-nonsense service is waar onze klanten keer op keer voor terugkomen. En daar zijn we trots op! Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat jij als klant niet altijd voor ‘de standaard’ wilt gaan. Wij helpen jou dan ook graag om het onmogelijke, mogelijk te maken! Dat doen we uiteraard niet alleen, maar met een jong en enthousiast team van meer dan 100 toegewijde Maxilianen verspreid over vier landen.